Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
:36_2_12::glass:
to była moja wiadomość !
nawet nie chce mi sie opisywać tego dnia!!
wszsytkie zdjecia przeurocze,a filmik starletki (choć bez głosu) rozbrajajacy!
życze wszystkim spokojnej nocy

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość starletka

k8i
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
to była moja wiadomość !

aż tak kiepski dzień?
a filmik - Domi tam tańczy w rytm piosenki - my jesteśmy krasnoludki ;)

starletka
k8i
to była moja wiadomość !

aż tak kiepski dzień?
a filmik - Domi tam tańczy w rytm piosenki - my jesteśmy krasnoludki ;)

dziękuję :) łatwiej mi teraz połączyć ruchy Dominia z melodia,która dobrze znam:)

a dzień-no cóż...jaki poniedzioałek,taki cały tydzień ( a kiedyś nie wierzyłam w takie brednie). pan,któremu wjechałam w tylek,chce ode mnie 1000 zł za uszkodzony zderzak ( w kulki sobie ze mna leci p...t),pokółciłam sie na fest z moja mamą(a poszło o te nieszczęsne sanki),musiałam pożyczyć kupę kasy od rodziny (nie wiem kiedy i z czego to spłacę?),zepsuły mi sie 3 tramwaje po drodze i musiałam biec 5 km na piechotę,zgubiłam po drodze bilet i wracając juz tramwajem do domu złapał mnie kanar(o czym już g nie wie-nawet nie zdążyłam mu o tym powiedzieć),dałam w łapę kanarowi ostatnie 34 zł....wiecej juz nie pomnę!
z dobrych wieści udało mi sie znaleźć takie "przedszkole" dla maluszków.sprawdzone przez znajomą mojej matki,która posyła tam swojego synka.niby miesięczny abonament wynosi 680 zł(z wyżywieniem i wogóle) (bo nie wiem czy wiecie,ale u na s w warszawie takie "przechowalnie dzieci" biorą 1500-1800 zł bez wyżywienia) i byłaby to opcja awaryjna,gdyby w nie udalo sie dostać pati do państwowego żłobka.zawsze z pensji zostawałoby mi jeszcze 700 zł.no nic.zobaczymy,jak się ułożą sprawy żłobkowe!

ehh a miałm nic nie pisać i nie smęcić ...sorry!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png