Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że Cię nie pocieszę, ale dziecko zapamietało, zakodowało i Tobie się wydaje, zę ono nie pamięta, ale kiedyś , w odpowiednim (nieodpowiednim) monmencie to wykorzysta :D znam z autopsji :D:D:D:D

mój Kuba ostatnio jak tekst walnął, to mama prawie na zawał zeszła :D a chłopak ma 8,5 roku ... :D ale swoją drogą, to mojej mamie sie należało :D

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Gość starletka

dzieci mają super teksty

Natalka czasem lubiła sobie mocniej zaakcentować swoje wypowiedzi - ciężko jej było wytłumaczyć, przekonać że tak się nie mówi, że to nieładnie itp
no więc pewnego dnia powiedzieliśmy jej, że skoro już koniecznie musi coś podkreślać to niech mówi o kurcze lub podobnie ;)

efekt taki, że B kiedyś na coś jej nie pozwolił a Natalka do niego - Ty kurczaku jeden :Szok:

Hej

Dominika witaj, jestem Asia :) Ale masz glodomorki w domku, ale to dobrze, zawsze lepiej niż niejadki ;) Życzę by Ci sie poukładało wszystko, tulę :36_4_13:

Heh nieźle z tymi tekstami dzieciaków :) U nas na razie nie moge się wypowiedzieć w tym temacie... póki co ;)

Ja dziś byłam na basenie, popływałam, poszalałam na zjeżdżalniach, bylo ok, i taki czas tylko dla mnie :)

Idę się kąpać...

Dobrej Nocy :sen:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Olimpijka

I ja sie melduje pozna noca....godzine temu wrocilam z pracy, jutro na szczescie lecimy do UK wiec odpoczynek-mnostwo ludzi do ekstrakcji po siwetach ahhh..........ahhhhh

PIekne zdjecia-Katiboss,Dominiki,KAski i launi Justynki i Gajuni...piekne zmiany avatarkowe i w podpisach Patuisoa,Ann...
Dominika ja wiernie kibicuje :36_4_10:
PRzepraszam ale uciekam pod prysznic i spakowac nas....
na szczescie net w coventry bedziemy mieli wiec zameldujemy sie :D juz sie ciesze i laduje akumulatory bo nie widzialam sie z moja przyjaciolka 2lata i mimo kontaktu internetowego czy komorkowego to nie to samo i czyuje ze te 3 dni przegadamy w calosci....wroce bardziej z meczona niz jestem
Dziadki zostaja na posterunku z Olimpia wiec zostawiam dziecko pod dobrymi skrzydlami :D
Katia-na szczescie ja nie mam problemu rozstania...pierwszy raz corka zostala sama na weekend majac miesiac jak my poelcielismy na nasza pierwsza rocznice slubu. Zycze i Tobie spokoju w sercu i dobrego wyboru
Sciski dla wszystkich....zajrze jak sie spakuje :D

witam noca
najpierw posmutnialam czytajac "oficjalnie" o problemach Dominiki, ale przyznam ze jak poczytalam troche tekstow Waszych dzieci to humor wrocil troche

dominika, kochana!! tule mocno, Ty wiesz ze i ja Tobie kibicuje i wirtualnie wspieram!!!!

fotki widzialam cudne, katia, dominika!!

siedze splakana ze smiechu po "cicho siedz" i "kurczaku jeden" i juz chyba tak to zostawie

u nas ciag dalszy wizyty rodzinnej, ale to tak szybko mija ze strach.....

goraco Was sciskam i do poczytania!! bo oczywiscie wszystko czytam ale czasu na dluzsze odpisywanie brak...

ale pamietam i mysle o Was!

Witam sie i ja po o wiele lepszej nocy ale usypianie trwało do 22 30 ( w końcu znalazłam siły na samodzielne usypianie ) i oczywiście oburzenie M że robie dziecku krzywdę ale to przemilczę :Oczko:
Olimpia cudownego sylwestra życzę odpocznij i nabierz sił na pracowity rok kochane
Ala witaj
Patusia kawka ???
a ja dziś piekę placka z jabłuszkami na pół drożdżowym cieście i tyle

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

dzien dobry
Justys ja Ciebie wspieram, uwazam ze dobrze robisz, z korzyscia dla wszystkich
Ala dobrze Ciebie widziec
patusia miłego kucharzenia, u mnie przegryzają się śledziki pod pierzynką, bigos na balkonie, piernik świąteczny został. Jak dobrze pójdzie (zdrowie dzieci, nie tylko naszych) to wybędziemy na noc poza dom - całą rodzinką

Gość patusia23

Sałatka zrobiona,teraz gotuje się barszczyk do krokietów
T poszedł uspac Zuze a Natalka ogląda gdzie jest NEMO

JUSTYNKA udanych zakupków

ANN mam nadzieje że nic nie pokrzyżuje Wam planów

A do Nas przychodzą rodzice (może ktoś jeszcze się zjawi)więc sylwester w rodzinnym gronie

Zmykam dalej do kuchni,bo jak Zuza wstanie to chcemy jeszcze iśc na spacerek