Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

ale dużo piszecie - a ja zaglądam coraz rzadziej - no ale takie życie....

doczytałam że czekamy na dzidziusiowe wieści od K8i - gratulacje

Gosia - zdrówka życzę jak najwięcej...

przepraszam że nie doczytuje więcej ale już późno a ja padam na twarz - od kilku nocy mało sypiamy - od piątku Jaś miał biegunkę - potem doszedł mały katarek i wysoka temperatura 40 st. - w poniedziałek byliśmy u lekarza - i w sumie to nie wiadomo co mu jest - być może to zęby - bo właśnie wychodzą mu wszystkie czwórki i trójki - być może to trzydniówka - bo jest biegunka i jakiś tam mięsień na karku twardy - no i być może to jakiś wirusik - czekamy - mało śpimy - jesteśmy na znieczulaczach non stop - ale zaczyna się klarować sytuacja - dzisiaj Jaś pierwszy raz od czwartku zjadł cokolwiek - przez te dni było tylko picie i 1 mleko rano - ehhhh - no i temp. spadła - nadal pojawia się ale sukcesywnie zbijamy - jesli to trzydniówka to już powinno być po wszystkim - jesli wirusik albo zęby to troszke jeszcze przed nami - ehhh

a wczoraj po miesiącu przerwy siadłam za kierownicą i o zgrozo - masakra w moim wykonaniu - prawie wszystkiego zapomniałam - nie mam prawie szans na zdanie egzaminu - no ale żebym przynajmniej testy miała za sobą to bedzie bardzo dobrze - eeeee tam - kiedyś zdam napewno

jutro lecę do fryzjera na radykalne zmiany - ale czy się jednak zdecyduję to nie wiem

no i netu nie miałam kilka dni - bo dostawca w ubiegłym tygodniu wpadł do nas zabrał ruter i tyle go było - mógł przynajmniej uprzedzićże nas odcina - no ale już po wszystkim bo mamy nowego dostawce

dobra lecę do wyrka bo siekierkami nad głową wisi......

dobranoc

niezmiennie potrzebującym zdrówka życzę i sił - koniec roku tuż tuż

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

kochane zyje jestem i juz piszę.przepraszam kopjuję z gg do Ann:

uli po wizycie powiedziano,że musi się uzbroić w cierpliwość i czekać ,aż rana się zagoi!nic konkretnego nie stwierdzono i kazano pojechać albo an nowy zjazd,albo na lindleya do szpitala!po tej wizycycie od razu pojechała w jedno i w drugie miejsce,aby się zapisać i co usłyszała.terminy sa na maj 2009,a prywatnie najwcześniej na marzeci takim sposbem stoimy dalej w miejscu ;(

czyli wszystko do duszy!
bardzo dziękuję za kciuki i pozytywne myśli!musimy wykorzystać paln awaryjny od Anulki!

ja dziś juz nie mysle!poddaje się!(ale tylko na dzisiaj).z nerwicy zrobiłam pierogi!

przepraszam,że więcej nikomu nic nie odp ale nie doczytałam.

jutro zajrzę i wszystko nadrobię!obiecuję!

ściskam wszystkie b mocno życząc spokojnych snów

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość patusia23

Dzień Dobry

Nocka fatalna dziewczynki kaszlały jak jedna przestała to druga zaczęła (T pojedzie nas zarejstrowac i śmigamy do lekarza)

K8I brak mi słów na służbę zdrowia (wykorzystuj plan Anulki chodź nie wiem jaki)

Uciekam jeszcze do łóżka,miłego i spokojnego

dzień dobry:Całus:

k8i przykra sprawa...:36_3_18: trzymam mocno kciuki za was:36_4_10:

ale wyobraźcie sobie ile ludzi czeka:36_2_58:

patusiu
czekamy na wieści od lekarza... i zdrówka dla dziewczynek

mineralka to widzę że jasiek jak mój kacper... tylko u nas to wszystko utrzymywało się prawie 3 tygodnie:Padnięty:

idę kłócić się ze swoim synem... bo coś baciarzy:Histeria:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Gość Agnieszka31

witam kochane

najwazniejsze!!!! K8i- mocno Was tule!!!calym sercem z Toba i z Ula!!!!
powiedz mi kochana czy gronkowca wykluczyli????

powiedzcie mi co Wasze dzieci jedza na sniadania i kolacje, Ala jadla kaszke i to spore ilosci ale teraz odmowila wspolpracy, 3 lyzeczki i zaciska buzie, mleko pije, nawet sama sie o nie upomina;
wiem ze jakis watek byl na forum ale nie wiem czy dotyczyl ogolnie sniadan dla wszystkich czy dla maluchow, wiecie ze ja nie gotujaca wiec i pomyslow malo mam oprocz kanapek,hihihi

dzień dobry

trzeci dzień z bólem głowy...albo cos tam mam, albo od oczu i zmęczenia albo ciśnienie, albo jakas burza hormonów podczas @ jest tego przyczyną albo ta infekcja cholerna...jestem przez to nie do życia :36_2_42:

k8I tulę mocno...a plan awaryjny warto wykorzystać, choćby po to by mieć pewność że zrobiło sie wszystko...:Całus:

Aguś u nas na śniadania są jeszcze parówki, jajecznica, naleśniki bądź racuchy lub kanapeczki...

monikouette
witam

zdrowka wszystkim,
aniu, Ula zrobila przepiekny rysunek!!! mojemu 4latkowi daleko do takich ale on ajkis malo artystyczny :lol:
Monia to w takim razie obie mamy takich mało artystycznych rysunków...Pani w przedszkolu mówi, że Miki najbardziej lubi sie przyglądać a żeby ktoś inny za niego to robił...dokładnie tak samo jest w domu...

Witajcie. U nas nadal nie wiadomo co. Tempka jest ale innych objawów brak. Jutro idziemy do lekarza więc moze powie w końcu coś mądrego.Ogólnie to ta szaruga za oknem bardzo przygnębia i jakoś tak nijak. Cały czas mysle o tych 10% w mojej piersi, oby nic sie z tego nie wykluło.
Ann Uliśka to mała artystka. Ślicznie rysuje
k8i cały czas trzymam kciuki za siostrę, a na naszą służbę zdrowia szkoda słów. Nie dość że mają wiecznie mało to jeszcze robia takie problemy. Trzymajcie się :36_3_15:
Anulka niezmiennie sił i zdrowia
Mineralka powodzenia na egzaminie::):
Martusia miłego mikołajowania
Wszystkim miłego dnia, my chociaż szaro i buro idziemy na spacer.
Buziaczki ::):