Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

justyna@
Witam jestem
Kornis jajka mniam
a co do imienia Anulka nikt jeszcze nie pytał za nim poznaliśmy płeć ja chciałam chłopca a mój mąż dziewczynkę wiec ja wymyślałam męskie imiona a M od początku chciał Gaję mnie się również spodobało
mało kto wie że Gaja to chrześcijańskie imię pochodzi od Gajusza
Gaja obchodzi imieniny dwa razy w roku 9 czerwca i 13 sierpnia
( a imię mój M wynalazł tak że kiedyś widział reportaż o slicznej dziewczynce o imieniu Gaja nie miała rączek i nóżek ale była bardzo radosnym dzieckiem)

i mam nadzieje ze wybraliscie 13 sierpnia na imieniny :D bo to moje urodziny :D

zaraz nadrobie....bo padam na pyszczek

Gość Agnieszka31

nastala upragniona cisza, jeszcze jutro i wraca A,
moze ja wyyrodna ale odkad Ala wstala po popoludniowej drzemki to odliczalam godziny do wieczora;

Kaska- mam nadzieje ze to juz koniec goraczki i przyczyna byla ta 4;

Patusia- spokojnej nocy!!

Olimpijka
justyna@
Witam jestem
Kornis jajka mniam
a co do imienia Anulka nikt jeszcze nie pytał za nim poznaliśmy płeć ja chciałam chłopca a mój mąż dziewczynkę wiec ja wymyślałam męskie imiona a M od początku chciał Gaję mnie się również spodobało
mało kto wie że Gaja to chrześcijańskie imię pochodzi od Gajusza
Gaja obchodzi imieniny dwa razy w roku 9 czerwca i 13 sierpnia
( a imię mój M wynalazł tak że kiedyś widział reportaż o slicznej dziewczynce o imieniu Gaja nie miała rączek i nóżek ale była bardzo radosnym dzieckiem)

i mam nadzieje ze wybraliscie 13 sierpnia na imieniny :D bo to moje urodziny :D

zaraz nadrobie....bo padam na pyszczek
oczywiście że 13v sierpień jak 13 stki to tylko one
a wogóle to wpadam do was z pracy jeszcze 30 min i ruszam do domku

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość Olimpijka

ahhhhh zycie....nadrobilam ale nie odpisze.Wiem co u ktorej i chcialabym szczegolowa zyczyc zdrowia potzzebujacym,sto lat Kronkis i czasu i ceirpliwosci ale niestety dzwonila sasiadka -byla ale sasiadka- ze starszy synek choruje i czy moge go zabrac do lekarza bo maz w pracy a ona z maluszkiem uziemiona wiec...odpalam auto i gnam do niej 30km :D a w zasadzie do jej dziecka zeby na ostry dyzur jechac.....
jesli sil starczy to po powrocie popisze a jesli nie to wybaczcie ale pracuje po 12h dziennie i o dziwo wyniki mi sie poprawily :lol: pracoholik -zawsze to mowilam tuylko nikt mi wierzyc nie chcial :D w pracy jak ryba w wodzie....a zabraniali :lol:

P.S moj A stwierdzil ze jego dziadkowi 3 dni przed smiercia tez sie wyniki poprawily hehehehe :lol: nie wiem czy pocieszyc mnie chcial czy co :D

przebiegłam przez posty ale nie odpisze szczegółowo
chorującym zdrowia, czekającym na Mężów by nie jeździli za daleko, pracoholikom wiatru w skrzydłach, gratulacje dla nocnikowej Zuzi i sliczna Majeczka mignela mi na fotkach (wraz z Bratem) - wciaz mam nadzieje ich poznac osobiscie, ale juz nic nie planuje

Witajcie. U nas brak gorączki, brak wysypki i wszelkich innych objawów, nie wiem o co z tym chodzi ale dziecko nagle wyzdrowiało.Zauważyłam ze chyba przebijają się siekacze, ale to jest chyba dużo za wczesnie, jeszcze nawet piątek nie ma. W czwartek mamy szczepienie, pewnie jej nie zaszczepi a nawet i dobrze bo sie bardzo boję tej szczepionki, i chyba bede to odwlekać aż się da. Dzisiaj wychodzimy na spacer, dostaję kociokwiku w domu i musze dziecko wyprowadzić na dwór.
Anulka sił i zdrowia
kaśka mam nadzieje że szybko u Was minie tak jak u nas
Patusia masz madrą córeczkę. Brawa
Miłego dnia, my uciekamy na spacer:36_3_15: