Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
Gosiu Maja ma podobną ChouChou też uważałam że jest za mała, ale ostatnio dostała wózek i chodzi z nią na spacery po mieszkaniu. Ubaw mam nie ziemski :Oczko:

Anulka zobaczymy jak mała bedzie się z nią obchodziła. Jak właczyłam strone z tą lalką to się do niej cieszyła, tak samo było ze szczeniaczkiem. Fakt to jej ulubiona zabawka ale wygląda masakrycznie a najgorsze jest to ze nie mozna go prac.Musze cos wykombinować bo to siedlisko brudu, az się klei od pocalunków i gryzienia w nos
Śliczne fotki. Widac ze solenizant zadowolony::):

Anulka
Gośka
Anulka
zadowolony Gosiu, bo w tym roku znając nasz umowny budżet prezentowy wybrałam mu takie zabawki o jakich marzył

Tez bym tak chciała:36_1_21:
u nas odbywa się to tak, że na urodziny kupujemy prezenty w okolicach 100 zł a na Gwiazdkę 50 zł, dlatego rachunek jest prosty :Oczko:

U nas styczeń, bedzie taki wydatkowy bo M ma urodziny 21 stycznia w Dzień Babci. Więc trzeba bedzie obskoczyć wszystkie babcie i jeszcze prezent zrobić urodzinowy.:Męki:

Skoro moja to za wszystkie chorowitki, rodzinne święta, udany Nowy Rok i za wszystkie Noworoczne marzenia i postanowienia

aniu :)) śliczne zdjęcia... a maja nie wygląda na padniętą mimo późnej godziny:lol:

gosiu zdróweczka dla amelki:Całus: laleczka super:lol: >

martusia... z ząbkami nie pomogę my od dwóch miesięcy siedzimy z ośmioma...

a ja burdelu narobiłam że szok... zamiast sprzątać to jest jeszcze gorzej:sofunny::Padnięty: ale jeszcze z godzinka i wszystko pójdzie z dymem :Oczko:

kacper wyszalał się na dworze i u kolegi i padł po obiadku... kawusię wypiję i dalej jazda z koksem

a no i dzisiaj moje dziecko razem z psem latało i kuźwa przeleciałam przez nich oboje i rozwaliłam półkę w przedpokoju:sofunny: kuźwa groźnie wyglądało ale nie sobie na szczęście nie zrobiłam... teraz się chichram z samej siebie:sofunny:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Anulka
Gosiu u nas wydatkowo cały rok, ale grudzień najbardziej (30 listopad urodziny chrzestnego synka S, 6 grudnia imieniny Mikiego i Mikołajki, 12 grudnia urodziny Mikiego a 24 Gwiazdka i imieniny teściowej)

Ło matko no to rzeczywiście trzeba mieć fortunę, dobrze ze moja teściowa imienin nie obchodzi:Oczko:

Uciekam robic obiadek, do poczytania później Papa

Gość starletka

Anulka śliczne zdjęcia
Gośka - fajniutka lala - ja chciałam taką dla Natalki ale......... nie na moją kieszeń (miała dwie innych firm ale niestety była za mała i poniszczyła - zezwolenie dziadków - a jak teraz jest w dobrym wieku i bawi się takimi rzeczami ładnie to nie ma jej kto kupić :Śmiech:)

Justyna Gaja super :)

Bry!!

Justys - Gajunia przesliczna. Moj B. zawsze podziwia jakie ma sliczne ślipia :36_1_21: Rosnie Ci Mala podrywara :36_1_21:
Kronkis - pieknie macie urzadzone mieszkanko!! bardzo fajnie, ze macie swoj kącik i niezaleznosc. A żarełko wywołało u mnie ślinotok :fiufiu: JESZCZE RAZ STOOO LAT!!!!
Anulka - fajniusie fotki urodzinkowe. Miki i Maja slodziaki do schrupania.

My mielismy dzisiaj Kajtosława zaszczepić, ale lekarka stwierdziła, że woli poczekać, bo sporo infekcji jest a Kajtkowi ta ostatnia czworka sie przebija. Poza tym B. dzisiaj byl tylko 3 godziny w pracy, wiec zalatwilismy moj prezent pod choinke :36_1_21: Teraz chlopaki chrapia a ja wcinam sernik czekoladowy :36_1_21:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Gość patusia23

Już wstałam wystarczyła godz.i człowiek lepiej się czuje a Zuzanka dalej chrapie

a zapomniałam Wam napisac Zuzanka od tygodnia po południu chodzi bez pampersa robi siku na nocnik sama woła (panie w żłobku uczą dzieci na nocnik i mówią że Zuza pobija wszystkich szybko załapała o co chodzi )

patusia gratulacje dla zuzanki... super ze ladnie juz siusia na nockik. my nauke nocnikowania dopiero na wiosne zaczniemy gdy zrobi sie cieplej. u nas w zlobku panie zaczynaja dzieci uczyc jak maja 2 - 2,5 latek. troche pozno ale tak tu jest...
swoja droga to bartus nawet "siusiu" nie potrafi powiedziec bo w sumie to on jeszcze nie mowi.. tylko takie tam swoje po hebrajsku