Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość starletka

Witam

Patusia śliczne zdjęcia :) - u nas też mają być albumy tyle, że przedszkolne :Oczko:
i gratulacje dla Natalki
kronkiś u nas tak sobie - od rana Dominikowi leje się z nosa.... za nic w świecie nie da sobie wyczyścić a ja nie chcę tego na siłę robić... Natalka kaszle... więc dzisiaj do lekarza (znów będzie horror dla małego)
nocka do bani do 4:30 wstawałam co chwile...

mam nadzieję że będą dobre wieści ze szpitala
a Tobie zdrówka życzę

Oli:Całus:

Gość patusia23

Jestem już

KRONKIŚ zdrówka dla dziadka i dla Was

OLI tulę mocno Was obie zdrówkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

STARLETKA mam nadzieje że to tylko przeziębienie zdrówkaaaaaaaaaaaaaaaaa

PAULA udanych zakupów

MADA i Tobie również

ale sie wkurzylam. zamowilam ksiazki z ksiegarni mareno.pl (poradniki ) i mialy byc 26 listopada u mojej mamy w poznaniu. do dzis nie doszly tam wiec napisalam do nich maila z zapytaniem co z moim zamowieniem i odpisali mi ze zostalo anulowane bo nie maja juz tych ksiazek na magazynie. nie mogli mnie powiadomic wczeniej??? wrrrr:Zły: ale mnie wkurzyli!!!
mozecie polecic jakas dobra ksiegarnie internetowa ktora realizuje zamowienia na czas??

Gość patusia23

Gośka
Witajcie. Przed chwilą dzwoniłam do ACK i pani nic mi nie powiedziała. Kazała jak najszybciej przyjechać. Mam dzisiaj zajęcia ale jade do akademii. Pani miała dziwny głos. Dziewczyny boję się...
Miłego dnia

Gosiu aż mnie serduszko zabolało mam nadzieje że wszystko będzie dobrze,cały czas myślami jestem z Tobą :i love you2:

witam

Gosiu, kochana, trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! masz tel do kogos zeby nam dac znac w razie czeogs?? oczywiscie czekamy na dobre nowiny i ciagle wierzymy ze takie beda!!!!!!!!!!!!!

patusia, super fotki i dyplomik!!!!!

u nas nocka bez goraczki, teraz tez ok...

justyna, przysiadam sie do kawy...
u mnie sajgon posprzatalam wczoraj o 1szej w nocy (z miotla gonilam po dpmu) a teraz patrze i jakbym nic nie zrobila :lup:

martusia, w merlin.pl szybko realizuja i masz aktualizacje ilosci produktow na stanie w sklepie...wszystkim milego dnia!!
u mnie mroz i z domu sie nie ruszam