Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Anulka
Moje Glonojady śpią dopiero od pół godziny. Miki o dziwo od 17 nie wymiotował i nie zrobił kupy. Zaserwowałam mu uderzeniową dawkę kropli homeopatycznych (5 kropli co 15 minut). Może pomogły i zatrzymały cokolwiek. Mam nadzieję, że nocka będzie spokojniejsza niż wczorajsza

kibicuje Wam ostro....bedzie git-dobra troskliwa mamuska z Ciebie wiec bedzie ok

Olimpijka
Anulka
Moje Glonojady śpią dopiero od pół godziny. Miki o dziwo od 17 nie wymiotował i nie zrobił kupy. Zaserwowałam mu uderzeniową dawkę kropli homeopatycznych (5 kropli co 15 minut). Może pomogły i zatrzymały cokolwiek. Mam nadzieję, że nocka będzie spokojniejsza niż wczorajsza

kibicuje Wam ostro....bedzie git-dobra troskliwa mamuska z Ciebie wiec bedzie ok
:Całus: jak każda z nas Oli :23_30_126:

Witam i przepraszam że zostawiłam was tak wczoraj ale mój pan i władca siedział na kompie do 22 30 nie rozpisując sie zbytnio jest źle miedzy nami a ja mam coraz mniej ochoty na to wszystko
zapraszam na kawkę bo dziś nerwowy dzień przede mną
( wczoraj uzmysłowiłam sobie ze zapomniałam prądu zapłacić i dziś mogą mi odciąć muszę lecieć szybko do energetyki ale najpierw z młodą do żłobka i jak zwykle wszystko na mojej głowie)

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość patusia23

Dzień Dobry

Nie zajrzałam już wczoraj bo nie miałam czasu,pojechaliśmy na zakupy potem razem z T szykowaliśmy kolacje (zadzwonił też T kuzyn)więc czas szybko zleciał a potem kiedy dzieci spały już zjedliśmy romantyczną kolację i mieliśmy czas dla siebie :love together::love together:(powiem Wam brakowało mi chwili oderwania)

a od dziś już szara rzeczywistośc,zabieram się za porządki świąteczne a na 14 do pracy cały tydzień plus sobota (ale na sobotę to chyba urlop wypisze )a co do mojej pracy to w tym tygodniu chyba się wyjaśni ale wiem że mają zwalniac 50 osób)

JUSTYNKA sił dla Was i mam nadzieje że wszystko się ułoży

STARLETKA
co się dzieje??????

ANULKA jak dzieciaczki?????

ANIOŁEK
wszystko będzie dobrze:love together:

Miłego i spokojnego

Gość Olimpijka

Dzien dobry

Justynko-spokoju w sercu
Moniq-szybkiego dnia i lekkiej opieki
Ann-:aku:znajdz chwilke dla siebie...
Patusiu-i Tobie rowniez spokoju w sercu i mimo wszystko pozostania w pracy..

Ja od 6 na nogach ale to z racji @ brzuch mnie boli i do tego nie powinno byc @ ale to dluga historia.........ahhhhh lece po kawe....

i dla Was robie rowniez kawa herbata do wyboru :kawa:
:kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa::kawa:

wpadam z kawką...

jak to mawiają...nie chwal dnia przed zachodem słońca...ale...
moje dziecko cudownie ozdrowiało...od wczoraj od 17 nic...a przy tym normalnie je jakby to wszystko spłynęło po nim...nie wiem czy to cudowne działanie naszej homeopatii czy cisza przed burzą...
za to kaszel i katar u obojga :glass:

Justyna wiem że to nie pocieszy, ale wśród moich znajomych (u mnie też ) kryzysy małżeńskie...czasem mam wrażenie, że (uogólniając) żyją oni swoim własnym życiem...ich życie to praca i przyjemności a nasza obowiązki obowiązki obowiązki...

Gajunia już w żłobku a ja mam chwilkę na oddech
Olimpia mam nadzieje ze szybciutko znajdziesz prace
Anulka dobrze że z Mikim lepiej
a ja wam dziękuje za miłe słowa i wiem że będzie dobrze bo kocham tego gada ponad zycie i on mnie tez a że spotkały się dwa dominujące charaktery to tak jest nie wyobrażam sobie życia bez niego
( i wszystko z prądem załatwiłam)

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Witajcie. U nas jakoś powoli, wczoraj pogadałam sobie z teściową, wyjasniłyśmy sobie wszystko bardzo dogłębnie i jak narazie tolerujemy sie, do miłości jednak daleko. Ważne że śwęta będą normalne bez spięc i stresów. W srode dzwonię do ACK do Gdańska i bedę wiedziała co i jak.Juz mam stresa. dzisiaj jadę na uczelnię, ostatnio było bardzo fajnie. Mam super promotora, oaza spokoju i cierpliwości.Amelka sama juz biega i co chwilę słysze łubudubu-Amelka zbiera się z podlogi, chwilę popłaczei śmiga dalej.
Justyna bedzie dobrze bo się kochacie. Siłek na chwilowe trudności:36_3_15:
Anulka super że Miki już prawie zdrowy. Gońcie przeziębienie
PAtusia musi być dobrze. Super że T jest wsparciem dla Ciebie
Wszystkim miłego dnia
Aha zażyczyłam sobie na gwiazdkę weekend w SPA. W koncu nalezy mi się po ciężkim roku.
Buziaczki:36_3_15:gbv

Nie wszystko jest złotem, co się świecić raczy. W życiu są radości i chwile rozpaczy. Wam jednak niech słonko całe życie świeci, miejcie radość z życia i pociechę z dzieci.
Agnieszce i jej mężowi życzenia skladają Gosia, Maciej i Amelia:flower2: