Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jak zwykle na chwile i wracam do zajec

serdecznosci dla Kajtusia i Oliwierka
ala dobrych wiesci u lekarza
martusia mysl bardziej o dziecku niz skrupolach wzgledem obcych ludzi, a od czego jakis wiekszy szal ktorym mozesz sie oslonic i nic wowczas nie widac. Nie stresuj sie niepotrzebnie

Znacie takie ksiazki z dziecinstwa?
http://parenting.pl/polecam-odradzam/628-kolekcja-ksiazek-dla-dzieci-cala-polska-czyta-dzieciom.html#post20111

witamy
Ala moja zuzia tez miala problem z oczkiem ale juz jest ok, przemywalam je woda. Powodzenia na usg.
My na szczepienie dopiero za dwa tygodni, ale ostatnio bylo ok, wiec mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie.
A my dzis mielismy super niespodzianke :duren:, nie wiem jak to Zuzia zrobila ale jak rano wstala to plywala w swojej kupie :bigboulay:. Całe plecy i nogi a na dodatekjak ja podnioslam to jej sie ulalna mame :duren: pewnie to bylo podziekowanie za zle zalozonego pampersa.

mada, inka, zaglosowane, piekne zdjecia wybralyscie! :)

my tez w tym tygodniu do kontroli i do szczepienia :)
ja z rekami po lokcie w golabkach siedze i tylko zajrzalam szybcciutko co slychac ;)
a teraz juz wracam do mojej kuchni zanim sie Noas nie zdenerwuje, bo nie spi ale jeszcze nie narzeka ze sam sie soba zajmuje ...

u mnie pekne slonce sie pojawilo, az sie ma ochote isc na spacer... a ja siedze w domu bo dalej choruje i cos mi niebardzo idzie kuracja...

witajcie dziewczynki:)
u nas super weekend :)
w sobote pojechalismy na imprezke do znajomych, byly trzy pary z malymi dzieciaczkami ( o jeden dzien mlodszymi od klaudii) , bylo bombowo, zasiedzielismy sie do 2 w nocy, Pyzunia byla grzeczniutka jak aniolek, spala od 12 w nocy do 8 rano bez przerwy, nie obudzila sie nawet jak ja ubieralam a potem rozbieralam, niedziela takze leniwa caly dzionek z mezem w lozku.... ehhh warto bylo, dawno nie przezylam tak "czarujacego", a zarazem wyczerpujacego poranka:duren::duren::duren: czuje sie jak nowo narodzona!!! nabralam sil na caly tydzien :):):)
foteczki super!
mada swietna fryzurka!
buziaki

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

dziewczyny nie wiem jak ubrac malego na podroz. w pl jest chyba bardzo zimno. w poznaniu kolo 0 stopni. czy body, rajstopki, jeansy, polarek i kurtka wystarczy. bo tak go ubieram tutaj (u nas 10 stopni) no i na to jeszcze kocyk jak lezy w woziczku. wozka nie biore bo w pl czeka na mnie nowy. malego biore w nosidelko na brzuch.
czy nie bedzie mu za zimno?? jak wy ubieracie malenstwa jak jest tak zimno?