Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

dzien dobry

I slubuje ci........dobrze zaczeta stronka- mozna ja przypiac do slubowania wiernosci Parentingowi hehehehe :D
Starletko-teraz to juz do smierci :D

Aluniu cudenko sliczniusie :D

to by bylo na tyle..........uciekam na sniadanie poki glonojad spi.....

Gość starletka

Olimpijka
dzien dobry

I slubuje ci........dobrze zaczeta stronka- mozna ja przypiac do slubowania wiernosci Parentingowi hehehehe :D
Starletko-teraz to juz do smierci :D

Aluniu cudenko sliczniusie :D

to by bylo na tyle..........uciekam na sniadanie poki glonojad spi.....

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Kajtek wstal o 8.30 a krolowa matka chrapala jeszcze 40 minut (tatus dal sniadanko) :36_1_22:

Starletka - ale masz wejscia!!! padlam ze smiechu :hahaha:
Moniq - nawet tak nie pisz!! z wielka przyjemnoscia zagladam na Twojego bloga!!! super jest Twoje hobby i nie masz sie co tutaj rumienic :ass:
Kaska - Alunia przeslodka!! jakie ona ma dlugie wloski!!! :fiufiu:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

dzien dobry, nic nie nadrobilam jeszcze, melduje ze zyje, czasobrak trwa ale wszak na wlasne zyczenie :Śmiech: mniej mnie przy lapku, bowiem swieta coraz blizej wiec i czas przygotowan do nich rozpoczety. U Ulci wisi juz kalendarz - grafik przygotowan i nasz plan wspolnych dzialan.

Zaraz postaram sie chociaz troche przebiec po postach. Wybaczcie ze nie jestem na biezaco

witajcie. Żyjemy ale co to za życie jak człowiek praworęczny i ręką nie moze ruszyć, wczoraj miałam zdjęte szwy, dobrze sie goi i oby tak dalej. Z dobrych wieści to Amelka zaczęła chodzić juz na 100%, czyli odpoczną trochę moje plecy :Męki:
Dzisiaj jade na uczelnie, mam nadzieje ze bedzie szybko i bezboleśnie.
Pozdrawiam

Martusia spóźnione życzenia spełniających się marzeń i spokoju w sercu

Radość kciuki za Piotrusia wciąż trzymam i oby nocki były spokojniejsze.
Widziałam super Oliśkę, Gaję i Alę
Moniq nigdy jeszcze nie zajrzałam na Twój blog, ale zrobię to, niemniej wiesz że ja jestem zachwycona tym co robisz i m.in. tym co zajmuje honorowe miejsce na naszej komódce :)
Olimpijka super z wolnym A, taki rodzinny czas potrzebny Wam bardzo
Patusia wspolczuje przejsc z autem i trzymam kciuki za dalszą umowę w pracy
Anulka i ja zazdroszczę tym co mają dzieci śpiące minimum do 7. Chociaż cieszy mnie ostatnio to że nie muszę się zrywać jeśli obudzą sie w miarę razem (Ula odsłania rolety, daje Szymkowi ksiazeczki i sobie urzeduja a ja leze przed pionowaniem)
Starletka przykre z Mamą

No to miłego dnia i postaram się zaglądać w miarę możliwości

Anulka
kurcze przez ten czasobrak i nie nadrabianie nie wiem o co chodzi z Gosią. Czyżbys Kochana miała biopsję? Kiedy wyniki?

Tak miałam biobsję w ubiegłą środę. Wyniki bedą za tydzień. Mam dużą szansę na całkowite wyleczenie bo nawet jeśli te guz będzie miałm charakter złośliwy to jest w pierwszych stadiach rozwoju. Oczywiście po wygojeniu rany bedę miała naświetlania.
Justyna jestem trochę obolała ale jakoś daje radę- musze, bo na M nie mam co liczyc