Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Martusia co tam wyglad jak ma sie cudowna rodzine :D a na swoje lata i tak nie wygladasz :lol:
I mnie sie wyglad zmienill ale w sercu wciaz to samo :D .....

Starletko-nawet nie wiesz jak sie ciesze ze tak niespodziewanie A zdecydowal o pobycie z nami.Nawet olisia nie pojdzie do zlobka z tej okazji :lol: brakowalo nam tego zwlaszcza teraz po ostatnich przejsciach :( a co do rozmowy ostatniej to : niestety opcja 1 odpadla :(

ide sie ubrac i dac sniadanie dziecku :36_3_16:

Gość starletka

skoro moja

to za nas - byśmy zawsze były młode duchem (jeśli nie rocznikowo)
za martusię - niech Ci się spełnią marzenia
za ZDROWIE MIŁOŚĆ I SZCZĘŚCIE

i za ciepłą rodzinną świąteczną atmosferę, która powolutku będzie się wkradała do naszych domów w raz z przygotowaniami

Doberek

Mam dziś humor do bani. Całe szczęście że Alka jeszcze śpi. Wyszłam z nią dziś na dwór na pół godzinki, bo przez te choroby to już nie pamiętam kiedy byłyśmy na zwykłym spacerze, a nie u lekarza. Jutro jedziemy do zakaźnika się pokazać i dowiemy się co wyszło z badań. Mam nadzieję że będzie ok.

Martusia
Szlachetne zdrowie ulubuj sobie, naszą dostojną solenizantkę,
a Ty fortuno ześlij jej łaskawy los.
Niech odbieżają wszelkie troski i smutki,
a serce się weseli wieczną młodością
oraz miłością i szacunkiem tych oto obecnych na dzisiejszej uroczystości.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Gość patusia23

Nie pisałam Wam ale wczoraj połamali nam lusterka w samochodzie i przebili koło :le::le:już nie mam sił a myślałam że będzie już dobrze (i znowu wydatek )a do tego cały czas myślę czy przedłużą mi umowę bo mam do końca grudnia (dodam że nie ciekawie jest u Nas w zakładzie,no cóż ale czas pokaże i to już nie długo)

Zuzanka śpi (pewnie zaraz wstanie )ja posprzątałam kuchnię i łazienkę i na dziś mam wolne,Natalka zaraz wróci ze świetlicy więc dziewczyny będą szalec

KTOŚ CHĘTNY :kawa::kawa::kawa:

Gość starletka

martusia
wlasnie gdzies przeczytalam ze dzieciom do 3 roku zycia nie powinno sie podawac margaryny.. a bartus je tosciki tylko z Flora bo masla nie moze... mam nadzieje ze nic mu przez to nie bedzie. a wy dajecie tylko maslo czy margaryne tez?

nie bierz sobie do serca wszystkiego co przeczytasz.... ::):

ja daję masło i "margarynę" zależy co mam...