Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak myslelismy-dochodzenie bedzie umorzone i tyle.....teraz musze kupic jakies auto zebym miala jak sie poruszac wiec jutro jedziemy czego poszukac i pozostaje nam czekac na zwrot z ubezpieczenia. CZAS CZAS

Ale Olisa nam to wynagradza w 100% i milo popatrzec na to beztroskie dziecko i nie swiadome jeszcze ludzkiej zawisci....

inka
Oli-bardzo mi przykro-ludzka złośliwosc nie zna granic, moge sobie tylko wyobrazić ile nerwów kosztował Was ten incydent skoro mną telepie jak giną (czyt-kradną nam-uszkadzając auto) nam kolejne częsci od samochodu za ktore musimy płacic w nieskończonosc...echhhhh, zycie...dobrze ze słodka Olisia poprawia humorek i tego sie trzymajmy!:)

o Was myslelismy i pamietalismy ze i Wam kradna w nieskonczonosc....

oli juz Ty wiesz co o tym mysle, sciskam Was mocno!!!!

a wiesci "dobrych" ciag dalszy
wlasnie zadzwonil maz opiekunki Noasia
opiekunka zlamala sobie reke w nadgarstku i jest w szpitalu, juz po operacji, zalozyli jej dwie sruby (czy jak to zwa) i jest unieruchomiona na dluuuuugo
czyli mam zagwostke co z dzieckiem zrobic przez najblizszy miesiac.................................
ale mamy gwiazdkowy prezent :lup:

witam,

tak tylko przelotem dzis.
olimpijka bardzo wspolczuje. moi znajomi mieli podobna sytuacje. kupili sobie dom w dublinie i z zazdrosci miejscowi powybijali im okna i podpalili w srodku... teraz sprzedaja dom i wyjezdrzaja z kraju... a to wszystko przez zazdrosc iroli ze polak sie dorobil, kupil dom i ma fajne bmw.... no coz.
mam nadzieje ze u was bedzie juz spokojnie i nie powtorzy sie ta sytuacja. trzymam kciuki. a olimia cudna i jaki ma fajny pokoik pelen zabawek.

milego wieczorku.
pa

Już wróciliśmy T z dziewczynkami już śpi,było super i w ogóle włoski zrobione ,robiliśmy wróżby i nawet wosk przez klucz był,już dawno się tak nie wybawiłam

OLI zdjęcia Oliśki cudowne

ANN super popołudnie panieńskie (buziaki dla wszystkich )no i przykro mi z powodu okradzionej piwnicy

MONIK mam nadzieje że znajdziesz jakieś rozwiązanie (zdrówka dla opiekunki)

wszystkim miłego wieczoru i spokojnej nocki
:36_3_16::36_3_16::36_3_16::36_3_16:

witam !!
a myślałam,ze ten dzień będzie do końca taki fajny jak nasze panieńskie popołudnie,a tu masz...... :(:(

olimpio-zmroziła mnie wiadomość o Waszych problemach :( nie moge pojąć ludzkiej nienawiści i zazdrości...przykro mi,że jesteśmy tak daleko od Ciebie.może razem byśmy coś zawalczyły!jestem z Wami całym sercem,choć to i tak napewno malo przyczyni się do poprawy Waszej sytuacji.Olimpia uwodzicielska jak zawsze. śliczne masz Słonko w domu.oby choróbsko szybko ustąpiło. :36_3_16:

moniq-niestety pech zagościł dzisiaj na całego :( FRancja Irlandia czy Polska. mam nadzieję,ze poradzicie sobie w tej sytuacji?także kawałek serca i myśli ślę do Was.mam nadzieję,że Niania szybko wróci do zdrowa.

Ann-Ty wiesz,że chyba wykrakałyśmy tę piwnicę!!!jednak andrzejkowy dzień nie był najlepszym pomysłem na takie prorocze rozmowy.współczuję ubytku tylu sprzętów:( i przejsći B na komisariacie.a miałaś sobie trochę odpocząć...ehhh..

kasia- zdrowiej ! bo Cię te choróbska wykończą do cna!!buziaki

aga :*:zostań moją!::Kiss of love:

nefre Ann-:36_3_13::zwyrazami_milosci:
patusia- fajnie,ze wieczór andrzejkowy udał sie w 100%.

a tutaj reszta zdjęć z popołudnia u Agi :)

Picasa Web Albums - kasia - wieczor panie...#

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

monikouette
wow!!! to dzisiaj andrzejki??!! nie ma tutaj tego zwyczaju
ale za to mam Andrzeja, moj tesc to Jedrek :D

w przyszlym tyg babcia na pewno sie zaopiekuje Noasiem raz lub dwa, znajoma mama tez dzien mi sie nim zajmie, a w nastepnym tyg nie mam pojecia......

oli, dzieki za linka :D nie znalam :D

dawaj chlopcow do nas...jesli jutro auta nie kupie to siedzimy w domu :D