Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Margolcia
Ja swojemu nic nie podaje i nie wiem czy to dobrze czy zle....Za to na apetyt nie narzekam.Miki zjada swoich stalych posilkow 6 dziennie i dojada nasze obiady,Oli zupe i mase smakolykow po drodze...I nikomu nie da nic zjesc,bo od razu stoi i krzyczy-am,am,am!!!Musi sprobowac wszystkiego.Nawet psu zarcie z miski wyjada...

jak moja Maja, tylko mi psa w tym wszystkim brakuje :Śmiech:

witam witam

olimpijka-ślicznie wyglądasz w nowej fryzurze!naprawdę twarzowa:)
radości Ty moja-jestem z Wami całym serduchem i trzymam za Was mocno kciuki!!!
justyna-uśmiałam się z gregorym niemiłosiernie z Twojego zdobywania szyszuni :)musiałaś ładnie się do nich uśmiechnąć,co?;)
inuś-Twoje obawy są zrozumiale(choć nie mam drugiego brzdąca).myślę,że dziewczyny jż wszsytko,co mądre napisały i nic nie trzeba dodawać:)jesteś cudową matka Majuni i będziesz jeszcze lepszą (bo doświadczoną) mamusia Fasolki:)całuję brzuszek
kasia-współczuję łażenia za badaniami,ale są one niezbędne do wyleczenia Aluni.
patusiu-jak tam w pracy przed świętami?napewno huk roboty?
kataiboss-super,że tak odwiedzasz znajomych i rodzinę:) ale ile:kawa::kawa::kawa::kawa::kawa: można wypić?proś o bezkofeinową bo serducho stanie ;)

madzia-jakie problemy?pisz o co biega?
margolicia-5 h jednego kotleta????kto przy nim siedział i go pilnował??no a,ze cukierki lepsze od obiadu to się wie ;)
anulka-a ile razy dziennie podajesz Maji trahn?1 łyżeczka?
korniś-witaj,dobrze,że u Ciebie jest wszystko ok i,że basen służy:)pokaż nam kiedyś Swoja dorodną Córcię,bo się stęskniłam:)

a u nas dzień żłobkowy :( jeżdżenie i szukanie żłobka :( dla mnie okropne przeżycie :( no ale cóż... trzeba.zobaczymy,czy Pati wogóle się dostanie. prawie po 200 osób czekających w kolejce w 6 żłobkach:Zakręcony::Niewiniątko::Szok::o_no:jutro zawozimy wnioski gdzie się da.buuuuuu....

moje dziecko zjadło właśnie jajecznice z 2 jajek-to cud bo od paru dni nie chce mi jeść obiadów.

zgrałąm zdjęcia na kompa ale nie mam czasu ich powklejać.obiecuję,że niedługo to uczynię

lecę pomóc mojej małej pracownicy układać wyschnięte ubrania:):)

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

ja tez mowie ze fotki sa piekne!!
u nad dzis wieczorem byla pani (alik) co sie zajmuje ludzmi co chca ochrzcic dziecko, przesiedziala prawie dwie godziny!!!! przerobila caly Stazry i Nowy Testament, wszelkie znaczenia, krzyza, wody, olejkow i nie wiem juz czego
na koniec zarzucila mnie tekstami piesni z Taizé, mialam serdecznie dosc bo wiara wiara ale oglupiec mozna od takiego wieczora... (bez urazy! )

teraz sobie troche odreaguje ze scrapem, zajrze pozniej!!!

pa pa!!

mala mila info generalna: dzis bylam na poczcie i polecialy w swiat dwie przesylki :D :lol: za jakis tydzien prosze o info :D

monikouette
ja tez mowie ze fotki sa piekne!!
u nad dzis wieczorem byla pani (alik) co sie zajmuje ludzmi co chca ochrzcic dziecko, przesiedziala prawie dwie godziny!!!! przerobila caly Stazry i Nowy Testament, wszelkie znaczenia, krzyza, wody, olejkow i nie wiem juz czego
na koniec zarzucila mnie tekstami piesni z Taizé, mialam serdecznie dosc bo wiara wiara ale oglupiec mozna od takiego wieczora... (bez urazy! )

:Szok: widzę, że jeszcze większe cyrki niż w Polsce

cieszymy się,że się podobałysmy :)

moniq-i ja współczję, choć rozumiem,ze takie przygotowanie jest dla niektórych bardzo istotne!
radość-powtórzę:trzymam mocno za Was kciuki!!będzie dobrze!!!ja W TO ŚWIĘCIE WIERZĘ!
olimpia-cieszę się,że tak fajnie oliśka zaaklimatyzwoała się w żłobku.a Ty napewno masz trochę więcej czasu na załatwianie ważnych spraw?mam nadzieję,że jednak się nie forsujesz?
martusia-czy Bartek nadal ma luźne kupki?bo może Paniew żłobku dają mu coś alergizującego (jakieś jogurt itp) i stąd te kupska?a przecież Bart ma alergię!
ann-już widze Szymulę,jak wyczłapuje się ze śpiworka!
starletka co tam u Ciebie słychać?jak się miewacie?choroby poszły precz?mam nadzieję,ze tak!!!
mada-ja nie wiem gdzie są te BOSKie zdjęcia?w galerii??ja też chcę looknąć!!!
paula- u nas w następnym tyg nocne dyżury:( wyprawiaj M i dołącz do nas :)

a ja lecę na YCD:)

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png