Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Aniolek u nas tez sa takie akcje wtedy daje malemu smoczek uspakaja sie i znow piers...
a denerwowac sie nie warto :)
zawroty glowy z przemeczenia albo dlatego ze za malo jesz.. maly sciaga z Ciebie wszystko..

Madalenka cudna propozycja :D ja bym baardzo chciala pobyc w czworke po za domem z dala od rodzicow... zobaczymy jak bedzie ;) do wakacji daleko

aga ale bym zjdla... mniam...

Gość Agnieszka31

moja Ala caly czas spi, znowu kapiel przespala, od 3 dni kompletnie sie rozregulowala, w dzien spi tylko 1 godzine i na maxa zasypia okolo 17. Chyba godziny kapieli trzeba bedzie zmienic z 19 na 16, beznadzieja!!!!!Wkurza mnie to, jutro ja przemecze, bedzie ciezko

inka
Olimpia-w takim tempie to mała Oli za miesiac sztućcami bedzie wymiatac:smiech:Fajnie ze dałas dziewczynom znać - do moniq moge napisac na gg

nie no Inus az taka wymagająca nie jestem :) do moniq poszed esemes i juz mi odpisala ze zajrzy :)

witajcie nowe sierpniowe mamuski:)
kobitki niestety (c)hustawka droga, 530zl, ale na szczescie ja za nia nie placilam, a tescie :) nas najnormalniej w swiecie nie byloby na nia stac ! to istne szalenstwo tyle kasy za zabawke dla dzieciaka
olimpijka super twoja tez miodzio :), najwazniejsze,ze sie sprawdza:oczko:
mada ja oczywiscie tez sie pisze na spotkanko w wakacje
starletka, mam nadzieje,ze nam sie uda spotkac juz na wiosne, jak bedzie cieplej i dzieciaki troszku podrosna :)
moja Pyzunia nadal daje czadu, na szczescie przyszedl maz i ja molestuje :), zaraz zrobie jej kapialke to moze troszke sie uspokoi
czy wasze pciechy tez tak szbciutko rosna? moja Pyzunia jest mega dlugasna, z dnia na dzien wyrasta ze spioszkow :)
aniolku doskonale znam ten stan przemeczenia, zycze ci kochana mnostwa sil i przesylam resztki mojej pozytywnej energii do Ciebie :), buziaki, pamietaj,ze jestes cudowna mama , a kryzys niebawem minie, kazda z nas miewa takie gorsze dnie, walcz towarzyszu!!! jestem z Toba :)

dobranoc wrzesniowkowo-sierpniowe mamuski:)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

kronkiś-fajna sprawa te hustawki ale fakt drogie jak cholera....szkoda że nam nie ma kto tu zabawek kupowac a teraz lece na 2 miechy do pl i drugi zestaw wszystkiego musialam zakupic...wozek,lezaczek,lozko,przewijak,komode,sterylizator,podgrzewwacz ahhh wszytsko doslownie....majatek ale cóż Olimpia musi miec i nie zrozumie że my tu tylko na chwile :)

Gość Agnieszka31

Olimpia- brac tylko przyklad z Ciebie, ja niestety zle podeszlam do tego, choc nie liczac tych ostatnich dni to bylo juz dobrze, mniej chaosu, jutro nad nia popracuje,i postaram sie aby w ciagu dnia dluzej pospala to wtedy nie padnie mi o 17.

Ann- dla mnie tez bomba, zreszta jak widac juz sie zadomowilam na tym watku wiec czekam na inne sierpniowki

Aniolku- rowniez przesylam moc mojej energii!!!! Postaraj zregenerowac sily przez noc. Trzymam kciuki

Ann
Dziewczyny, jaką chcecie nazwę tego wspólnego nowego wątku
Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007 ?? czy inną? Czekam na wieści i zmieniamy

Ann mi tez sie podoba
moze jeszce lipcowki sie dolacza bo tam jakos cisz

Olimpijka zn ta rutyna masz racje, moja Zuzaneczka zawsze czeka na wieczorna myju myju okolo 19 pozniej cyca i grzecznie idzie spac.

Agnieszka to może kąp maluszka później zamiast wcześniej. My kapalismy na poczatku o 20.00, ale teraz kapiemy o 21.00 a czasem duzo poźniej - wtedy Kajecik spi nawet do 2.00.
kronkiś dziekuję za wyrozumiałość w sprawie pisowni (c)hustawki:smiech::smiech: Mózg mi się z moim mlekiem miesza i Kajet dostaje co najlepsze :smiech::smiech: Zabawka rewelacyjna i Pyzunia fantastycznie sie w niej prezentuje. Ciebie zwlaszcza widze na letnim zlocie!!!!
starletka my planujemy takze wakacje u tesciow w UK, wiec ktos do popilnowania domku sie przyda. Jesli zgramy sie terminamy to sluże mieszkankiem :).
Ann ja tez nie mam nic przeciwko zmianie nazwy - im nas wiecej tym lepiej :oczko:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day