Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

cieśś czytam Was non toper oglądam Wasze filmiki i fotoski jak zawsze jestem pod ich ogromnym wrażeniem :o_master::36_3_16::hot over you:

ann mały szalony Szymi po prostu wymiata the beściak jakich mało :36_4_1:
martusia Wika czasem je sam ale dokładnie tak jak piszesz większa połowa jest na ziemi ;) a w ogóle to się zrobił taki jakiś niejedzok :hmm:
aniołku 3mam kciukasy za spokojną wizytę u zęboka :36_1_11:
nefre ładne nowe włoski,śliczne.. gładkie i lśniące :Podziw::Podziw::Podziw: lska z Ciebie!!
olimpia mi zdawało się że suknie ślubne(jak dla mnie)to tylko takie bajkowe ;) ale jak zobaczyłam Ciebie to wymiękam,po prostu rewelacja,wyglądałaś tego dnia olśniewająco!!!
mkarasowska tulę :36_3_16:
anulka zdrówka :36_4_9:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

kronkiś
martusia moja Klaudia tez nie posluguje sie sztuccami, co prawda zawsze daje jej lyzeczke/widelec jak ja karmie,ale ona i tak albo nie trafia do buzi albo wyrzuca i grzebie w jedzeniu rekami:)

mam pytanko:czy podajecie maluchom juz zwykle mleko? jesli tak to jakie (karton/woreczek) i czy mieszacie z woda?

cieśś kochana ja raz dałam Wikowi skosztować kilka łyżeczek mleczka (bodajże łaciate) zrobiłam sobie na nim kaszkę manną i mały zjadł ze mną ..wsio ok było
a tak to nadal pijemy Bebilon 3

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

kronkiś
martusia moja klaudia tez nie posluguje sie sztuccami, co prawda zawsze daje jej lyzeczke/widelec jak ja karmie,ale ona i tak albo nie trafia do buzi albo wyrzuca i grzebie w jedzeniu rekami:)

mam pytanko:czy podajecie maluchom juz zwykle mleko? Jesli tak to jakie (karton/woreczek) i czy mieszacie z woda?

mloda juz od dluzszego czasu na pelnotlustym kartonikowym ......i z woda nigdy nie mieszam

Już jestem troszkę przedobrzyłam z czasem mam godz.i trzeba iśc do pracy dobrze że wszystko zrobiłam wcześniej sprawy załatwione

Natalka wszystkim ciotką dziękuje za życzenia :guitar::spey:

OLIMPIA goncie katarek

MARTUSIA Zuza próbuje jeśc sama więc jedną łyżkę mam ja a drugą ona albo widelczyk

MKARASOWSKA,KATIA,KRONKIS,K8I WITAJCIE

A co do mleka to Zuza próbowała z kartonika i było wszystko ok,jedyne jej mleko to w kaszce owocowej

kronkiś
olimpia a ja baaardzo poprosze o powtorke zdjecia w suknie slubnej plissssssssssssssss! (czy ty teraz kochana wychodzilas za maz?! jesli tak to sto lat!!!!!!!!!! :) )

dziekuje Ci slicznie ale za maz wychodzilam ponad 2 lata temu :D

hmmmmmm powotrke zdjec...to chwilke potrwa bo na drugi komp musze sie przesiasc :D ale.....juz ide...

Gość Agnieszka31

Kronkis- ja mleka normalnego nie dawalam, ale jak jemy jakis jagurt to Ala zje kilka lyzeczek, dalam jej kiedys danonka poniewaz siostrzeniec A jadl i tez chciala ale potem bardzo rzadka niespodzianka byla w pampku

Katia- ile czasu czekacie na paszport???ja Ali na razie wyrobilam na samym poczatku dowod osobisy, w sumie to my na razie tylko w rejonie UE podrozujemy, na dalsze podroze jestem zbyt leniwa!!!a wyrobilam dletego ze z A tez zmienialismy wtedy wiec wszyscy na raz poszlismy

wlasnie sobie uswiadomilam ze wszystkie dokumenty bede zmieniala znowu, a miesiac temu odebralam nowy dowod rejestracyjny do samochodu, buuuuu

Gość Agnieszka31

Olimpia- jeszcze raz powtorze ze cudownie wygladalas a sukienka super, wlasnie cos takiego szukam ale pewnie nie znajde, A tez stwierdzil ze sukienka rewelacja, my nie przepadamy za "bezami", w prostocie caly urok, niestety czasami jak widze panny mlode to mysle sobie ze straszna krzywde sobie zrobily wyborem sukni,
ale z drugiej strony kwestia gustu nie podlega dyskusji!!!

Agnieszka31
Olimpia- jeszcze raz powtorze ze cudownie wygladalas a sukienka super, wlasnie cos takiego szukam ale pewnie nie znajde, A tez stwierdzil ze sukienka rewelacja, my nie przepadamy za "bezami", w prostocie caly urok, niestety czasami jak widze panny mlode to mysle sobie ze straszna krzywde sobie zrobily wyborem sukni,
ale z drugiej strony kwestia gustu nie podlega dyskusji!!!

Ciuch jest tylko ciuchem i najwazniejsze zeby mloda sie w nim dobrze czula...a ludzie no coz...zawsze gadali i zawsze gadac beda wiec o gustach nie dysskutuje....
dzikeuje slicznie za komplement :D

P.S wspolczuje z tymi dokumentami.....moze wymienisz po nowym roku??? teraz do uk macie leciec wiec nerwowka malo potrzebna :(

Agnieszko....toz Ty zaraz na polmetku :lol: superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

A i jest kwetia ze na Wasz :36_3_27: moge leciec sama z olisia bo A nie da rady niestety.....i teraz mam zagwostke bo chcialabym bardzo moc Was usciskac i spotkac Warszawianki a z drugiej strony zostawic A w nawale pracy i z domem na glowie ::::::: nie wiem sama?????:snow2: