Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

Olimpia- sil kochana!!!!!!!!!!!

Martusia- duza buzia dla Bartusia, niech biegunka szybko minie, a powiedz mi czy myslisz ze to ida zeby, ma spulchnione dziasla???
co do chodzenia to zwroc uwage ze Ala starsza jest i dopiero teraz zaczela chodzic, wiec jeszcze czas na Bartka

Ann- jak zdrowie u Was???

ale ten rok szybko minal, choc ja czuje sie jakbym Was wszystkie znala cale zycie

spokojnej nocy zycze, dzis raczej nie zajrze,

Martusia - niech ta biegunka szybko mija - mam nadzieję, że lekarz dobrze zdiagnozuje przyczynę
co do chodzenia to różnie dzieci zaczynają nie ma się co martwić - z całą pewnością nadrobi :Oczko:

Agnieszka gratulacje dla Ali (bo zapomniałam)

Radość czekam na efekty sesji - dobrze, że ją skróciłaś :)

Oli niech ból szybko ucieka

Patusia - szybkiego rozwiązania sprawy - pozytywnego rozwiązania

Olimpijka sił! i wracaj do formy
Agnieszka licze na poprawę u mnie, zaraz zapodam sobie kolejną saszetkę Theraflu. Dziś udało mi sie zorganizować nagłą akcję odbierania Uli bez mojego udziału i nieobecność moją na Radzie Rodziców na rzecz domowych potów. Szymi odpukać, chociaż katar w gardle słyszę, ale opukuję cały czas. Uliśka cały czas taki sam stan zaczerwienienia gardła, nie polepsza się, ale też nie pogarsza.

Moja córka bije dziś wszystkie rekordy a moja cierpliwość jest na wykończeniu.
Spała od 13:00 - 14:30 i do teraz wierzga w łóżeczku, masakra.
Ja nie wiem skąd ona ma tyle sił....

OLIMPIA Ciepła kąpiel, A masażyk strzeli i odpoczywaj!!!
MARTUSIA Współczuję kochana. Ja pamiętam że jak Olisia miała biegunkę ponad tydzień też wariowałam. U nas najlepiej sprawdził się LAKCID 3 - 4 razy dziennie. Trzymam kciuki!!!
RADOSC Czekamy na foteczki:36_3_8:

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

dobry wieczór!!

zostałam zwabiona przez Agę.....choć przyznam,ze czytam na bierząco!
przepraszam,ze nie piszę,ale ta jesień mnie psychicznie dobija!!!nie,żeby cos złego sie działo w domu,ale tak jakoś weny brak nie tylko do pisania.......:(nie lubię tego okresu...no to ponarzekałam.

a teraz :

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE FOREMKI !ZA TEN PIERWSZY ROK!WIELKIE:o_master::o_master::o_master:DLA ANN,MAŁGOSI I MARCINA ZA TEN DRUGI DOM:36_1_13::36_1_13::36_1_13::36_3_8::36_3_8::36_3_8:

NAPISZĘ OGÓLNIE,BO DUUUUUUUUUŻO CHORÓB OSTATNIO: ZDROWIA FOR ALL x stokroć!!!!!

martusia-ja podaję pati nutramigen od urodzenia i zawsze ma po nim zielone kupki :) wiec moze Cię trochę uspokoję?powiedz ile mleka w ciągu dnia zjada BArt a ile pokarmów stałych?Nutramigen zawsze rozżedzał kupy pati,ale odkąd pati je tylko 2 razy na dobę mleko,to często przytrafiaja jej się zatwardzenia.i my ztym walczymy,bo bidula bardzo cierpi.jak sie nie poprawi przez najbliższy okers to będę smigać do lekarza.myślę,że nutramigen moze być przyczyną takich objawów kupkowych u Bartusia.ale to tylko moje spekulacje.w pon leć do lekarza.trzymam za Was kciuki.

patusia-mam nadzieję,ze jednak sprawa się szybko rozwiaze na z korzyścia dla Ciebie kochana!tulę

olimpia-ból pleców od okresu mniemam?czy może jakaś kontuzja?oby szybko Cię ten ból opuścił!

inka- Twoja sparawa z zusem mnie wkurzyła na maksa.wiem,co to znaczy urzerać się z nimi w ciąży.współczuję!ale musisz być silna i nie dać się wyrolować tym brutalom!walcz!jestem z Tobą!gratuluję wygranej w totka!

mineralko-gratuluję działki:)

ann-sił dla Was!

aguś-całuję!

starletko-oby i Was w końcu opuściło choróbsko

radości-mam nadzieję,że zdjęcia jednak spełnia Twoje oczekiwania!

kasia-ja jestem w podobnej sytuacji do Twojej i niestety nie umiem Ci doradzić,bo sama nie wiem,jak mam postapić.mam nadzieję,że obie znajdziemy ten "złoty środek";)

justyna-gratuluję samodzielnej Gaji.

moniq-chyba będziesz mieć więcej chętnych do kupna Twoich dzieł sztuki po takiej fajniej reklamie:)

paula-dobrze,że choć u Was katar na wymarciu:) nauczysz mnierobić pierogów???tyle razy z babcia robiłam,a i tak niczego nie pamiętam:kucharz:

no i zapomniałam co więcej chciałam napisać!:lup:

ścielę sobie wyrko i kładę się spać!
pozdrawiam

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

jeszcze na chwilke zagladam

kaskau nas nie ma Lakcidu ale ja podaje taki irlandzki probiotyk ktory zawiera te wszystkie "dobre bakterie" lacidofilius itp...
k8i bartek nutramigen pije juz od dawna i zawsze kupki byly lekko zielonkawe ale normalnej konsystencji. teraz od tygodnia ma luzke i 5 na dzien... a mleka pije rano 180 ml i wieczorem 90 / 120 ml
agnieszka on to ma dziasla caly czas spolchnione. dolne dwojki to juz mu od miesiaca ida i ich nie widac...

dla wszystkich zdrowka zycze.
dobranoc

Witam

Jeszcze nie ma 8 a ja już 2 kupy przebrałam ::(:
normalnie nie nastarczam z pamersami - po za kupka nic innego się nie dzieje
zęby po za piątkami wszystkie - pcha rączki do buzi i gryzie ale kurcze zobaczyć nie ma jak
no i to wcześnie na piątki...

Gość Agnieszka31

ja rowniez sie witam,

Justys- niech sie 4 szybko przebije

Martusia- ja obstawiam zeby u Bartusia, Ala robi jakies 5-6 kup dziennie, ale u niej to jakos w kratke wychodzi

K8i- hihihi, super ze jednak zajrzalas, faktycznie pogoda dolujaca, ale zaraz grudzien a potem juz blisko do wiosny;
trojka to tez cos, przynajmniej sie koszt zwrocil, u mnie wielkie ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Agnieszka31

Starletka- u Ali zawsze najgorzej jest jak dopiero cos tam sie wykluwa i kompletnie nic nie widac, jak juz jest kreseczka na dziaslach to juz nastaje spokoj, u Ali np gornych 4 w ogole nie moglam dostrzec, dolne jeszcze w miare widze,
ja zaraz tez lece pampersa z kupa zmieniac i tak jak Ty z druga juz,