Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mamunie :)

Piszecie tak duzo ze nie mam juz sil nadrobic --->wybaczcie sloneczka :)

Ktoras pytala o to czy na te 2 miesiace mebluje-->otoz tak :) a pamietam że Inka sie martwi ze bede bardziuej zmeczona :) Inuś wiesz ze ja pracoholiczka i dzieki temu zyje :)

Oliska super grzeczna wiec mam z gorki tylko szkoda ze dudki tak szybko z konta znikaja :)

Na przyszly weekend bede juz u siebie w domku :) hura

a teraz ide w tv popatrezc i odpoczac wg zalecen Inki :)

buzki mamuski

ala0000
hej,
dzisiaj jakoś kiepsko z czasem u mnie, cały czas coś do załatwienia i zrobienia. Zaraz idziemy do przychodni po recepte na szczepionke i z wynikami badan, ale nie ma naszej pediatry wiec to raczej bedzie szybka wizyta.

chciałam Wam napisać moje wczorajsze spostrzeżenie:
ja wiecie Zuzanka całkiem nieźle śpi. W nocy budzi się 1-2 razy, w dzień też nie jest źle. Wieczorem zasypia podczas jedzenia ale wczoraj nie zasnęła i bardzo marudziła, nie potrafiła zasnąć.Po jakimś czasie dałam jej ulubioną maskotke, przytuliła się, "pogryzła" pośliniła, pociamkała i w ciągu kilku minut zasnęła. Czy Wasze dzieci też mają swoje ukochane miśki?Może to już ich czas i może to Wam troche pomoże w opanowaniu maluchów.Kilka dni temu Stefan (bo tak nazywa się ukochany pająk maskotka) zapobiegł też płaczu w samochodzie więc to chyba działa. Wiem, że to pewnie dość banalne co napisałam ale u mnie działa...

pozdrawiam,

co do przytulanek, moj Noah wybral z moja pomoca ;) zwykla pieluche, zreszta jak i starszy brat... i juz teraz sie z nia nie rozstaje, mietosi ja non stop, przykrywa sie nia na pol twarzy zeby zasnac, a jak np dzis w nocy mruczal bo wyplul smoka i go chcial to ja po ciemku wszedzie go szukalam, wzielam pieluche zeby ja "wytrzepac" czy przypadkiem w niej ten smok sie nie schowal, no i jak te pieluche podnioslam, on ja wypuscil z reki i od razu sie obudzil!! :)

nefretete
Witam juz popoludniowo
M pojechal na chwile do pracy Weroni przy cycu wiec mam chwilke by zajrzec, chyba nienadrobie tylu stronek wiec nieodpisze kazdemu z osobna wybaczcie
jezeli chodzi o nocki to u nas sa dwa rodzaje : albo od 21-22 do 7-8 i cycanie 3-4, albo od 21-22 do 5-6 bez cycania to zalezy ile przespi w dzien i ile zje
za to mam prosbe do mam maluszkow ze skaza bialkowa zebescie mi napisaly jakie sa objawy ?po czym poznac
jak czesto obcinacie pazurki? bo u nas ostatnio co tydzien
czy wasze maluszki juz gaworza ?bo nWeroni bardzo malo chociaz nadrabia fizycznie chyba bedzie jakas silaczka po ojcu

u nas pazurki tez tak srednio raz na tydzien bo szybko rosna....
i gaworzy duzo, smieje sie ciagle, jak juz w wielkim amoku to sie zanosi jak foka, wiecie taki smiech gardlowy... az lyka powietrze i czasem nawet zwymiotowal z tego smiechu ...

ktos pytal czy ulewa, moj nie ulewa prawie nigdy chyba ze ma czkawke to pierwsze czkanie czesto powoduje lekkie ulanie i tyle....

madalenka
Ja normalnie wysiadam!!!Już nie daję rady...Kajtek kompletnie nie chce jeść!!! Byliśmy na godzinnym spacerze i o 13.35 powinien nosem wciągnąć mleko, ale nie chce....ja się nie nadaję do tej roboty...siedzę i wyję....co ja robię źle???:Płacz::Płacz::Płacz:

mada, to ja Ci moje ramie posle poczta zebys sie wsparla i wyplakala! a sobie nowe kupie... zreszta mi sie pomysl podoba bo na lewym mam taka ochydna blizne ze nawet mi pasuje ramie zmienic...

starletka
mozesz mozesz

probowalas podawac wode z glukoza?
jesli nawet to sprobuj jeszcze raz tylko zrob tak zeby mial to slodkie...
moze to go przekona - a potem dasz mu mleko

musisz probowac i nie mozesz sie poddawac... a najgorszym Twoim wrogiem sa nerwy
bo wtedy maly zlosci sie jeszcze bardziej

ja tez to mowie i wiem dobrze ze to trudne ale nie watpie w to ze sie uda!!

a poza tym to u nas dzien baaaardzo zabiegany, dopiero o 19stej usiadlam na tylku...
zajrze pozniej bo teraz ide skonczyc kolacje, potem jeden odcinek Skazanego.... w miedzyczasie wezme cos na chorobe bo czuje ze mnie cos lapie...

Moniq nie dawaj sie chorobsku
Olimpia to jestesmy umowione, ale pamietaj ze ja mam jeszcze kupe rzeczy do zrobienia jak i Ty pewnie wiec nie tak szybko ten odpoczynek, OK?
Starletka a B co za analityk biustowy
Inka super rozladowal atmosfere Twoj Maz
VeAnn nasz (ceniony) ortopeda powiedzial ze na faldki nie nalezy patrzec, moga byc asymetryczne

Ann
dziewczyny wpadam tu jak po ogien, wybaczcie jak kogos pomine, pamiec mnie zawodzi, poczytam a potem cos umyka, ale doba jest dla mnie wyraznie za krotka ostatnimi czasy

a co ja mam powiedziec ??? akoro ja żadziej teraz od ciebie??? mam nadzieje ze nam to wszyscy wybacza :) buzki

Jestem wieczorową porą.
Kajtuś Obsrajtuś (dzisiaj po samą szyję,ale skrobał tatuś, bo mamy zasadę Kto odkryje ten sprząta) wyprany, zatankowany i charczy w łózeczku.
Ja zostałam oddelegowana na zakupy, żeby odreagować - pojechałam sobie do Galerii Bałtyckiej - mogłam sobie coś kupić, ale jakoś nic mi w oko nie wpadło. Poza tym mam wrażenie, że wszędzie wszystko na jedno kopyto i oprócz ciuszków dla męża i Kajecika to nic mi się nie podobało.
kochane moje babolki nawet nie wiecie jaka to fantastyczna sprawa móc się wyżalić Wam tutaj...dzisiaj było ze mną źle, ale dzięki Wam jakoś przetrwałam. Mój ukochany mężuś wrócił wcześniej z pracy i wystawił mnie za drzwi i sam zajął sie dzieckiem. Mnóstwo rzeczy robię źle i długa droga przede mną, ale z Wami mogę góry przenosić i za to serdecznie dziękuje!!! Wszystkie Wasze rady, pocieszki, opierpapiery nawet są na wagę złota a ja nie śmiałabym prosić o więcej....dajecie z siebie wszystko i ja zrobię wszystko, żeby być też dla Was pdporą.

Alez się rozwlokłam, ale chciałam Wam tak podziękować.
I już zmieniam nastrój,

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day