Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

martusia
pytano do tych ktore biora tabletki anty: czy spoznial sie wam okres czasami? bo ja powinnam dostac w sobote a nie ma....::(:

ja brałam cerazette i przy nich mi się zdarzyło opóźnienie

no ale to Ci raczej też nie pomoże - zrób test :)

co do smażonego Dominik nie jadł..

ja tez czasami daje cos smazonego ale z srodka, i przewaznie na odczepnego

Martusia- ja nie pamietam jak to z tymi tabletkami, ale wiem jedno, ze po jakiejkolwiek antykon. szybko mozna zajsc w ciaze i to nawet w blizniacza, zapytaj sie eksperta jak to jest, moze hormony szaleja i dlatego sie spoznia

oj, moja Ala nawet tych 30 minut nie pospala dzis, mi sie juz ryczec chce ze zmeczenia, nocki jak zwykle do bani, ech, niech mnie ktos dopije

teraz bede wyrodna, ale ja w ogole nie czuje ze jestem w ciazy, chodzi mi nie tylko o delegliwosci ale o zwiazek z fasolka, z Ala chyba tak nie bylo, patrzac na Ale wiem ze kocham ja cala soba, drze na sama mysl ze mogloby jej sie cos stac, a nawet jak widze fasolke na usg to nic nie czuje, wiem ze jest ale zeby jakas ekstytacja tym faktem byla to raczej nie, czy to normalne, ze przy drugiej ciazy jakos mniej sie to czuje,
na watku kwietniowek wielka ekstytacja ciaza, usg, jakimis juz ruchami a ja nic,
ech, moze ja jakies zmaczenie i tyle i pozniej to sie zmieni
sorrki za marudzenie

Agnieszka nie jesteś wyrodna - drugą ciążę inaczej się przechodzi bo to już nie jest taka "nowość" po za tym masz dziecko, które Cię absorbuje...
ja też nie przeżywałam tak jak przy Natalce... szłam na usg cieszyłam się, że go widzę ale to nie było to samo ;)

Agus ja tam żaden guru dzieciowy nie jestem, ale powiem Ci, ze wcale Ci sie nie dziwie, ze masz takie watpliwosci. Staram sie czasem stawiac w polozeniu matek, ktore maja malutkie dziecko i za chwile ma sie pojawic nowe. Jak czytam, ze dziewczyny zazdroszcza tym, ktore teraz sa w ciazy to patrze na siebie jak na potwora - ja nie mam takiej tesknoty!!! nie mam potrzeby miec teraz drugiego malucha, ktory zacznie spac w miare normalnie w okolicach 8 mca zycia, pokazywac mniej wiecej o co mu chodzi w okolicach roku...itepe itede. Nie doszlam do siebie caly czas i widze, ze jeszcze dluga droga przede mna. Tak samo mysle, ze jest z Toba - Ala jest absorbująca i zajmuje caly Twoj czas i zaangazowanie emocjonalne...masz absolutne prawo nie zastanawiac sie co 5 minut i piać z zachwytu nad swoja ciaza. Ja to tak odbieram i jak podwójne/potrojne mamy mnie za to zlinczuja to trudno. Osoboscie czulabym sie przede wszystkim przygnieciona tematem i pewnie tez nie latalabym pod sufitem - do czasu oczywiscie.... pierwszego spojrzenia na nowonarodzone dziecko. Glowa do gory!!!!

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

chyba jestem w gorszej formie, powinnam sie cieszyc ze wszelkie choroby jakos nas na razie omijaja, przypadki losowe jak do tej pory tez a mimo to jest beeee,
az wstyd ze w tej sytuacji marudze,
chyba jutro pojade na jakies zakupy,z Ala nie mamy w czym chodzic, tylko czy Alka- maruda da mi pobiegac po sklepach???

oj, znowu pampek pelen smierdzacej zawartosci, ile mozna sr......?????

Agnieszka31
chyba jestem w gorszej formie, powinnam sie cieszyc ze wszelkie choroby jakos nas na razie omijaja, przypadki losowe jak do tej pory tez a mimo to jest beeee,
az wstyd ze w tej sytuacji marudze,
chyba jutro pojade na jakies zakupy,z Ala nie mamy w czym chodzic, tylko czy Alka- maruda da mi pobiegac po sklepach???

oj, znowu pampek pelen smierdzacej zawartosci, ile mozna sr......?????

to się nazywa - szalejące hormony ;)
wszystko niebawem wróci do normy :)

Już jesteśmy

Dziewczyny pomóżcie Natalka ma zadanie już większośc zrobiłyśmy ale mój mózg przestał pracowac od tych zadań a do tego Zuza która wszystko chce

chodzi o to żeby ułożyc wyraz "hałaśliwy" z podanych liter

1)DRIAREHM
2)URHNAAG

Pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

patusia23
Już jesteśmy

Dziewczyny pomóżcie Natalka ma zadanie już większośc zrobiłyśmy ale mój mózg przestał pracowac od tych zadań a do tego Zuza która wszystko chce

chodzi o to żeby ułożyc wyraz "hałaśliwy" z podanych liter

1)DRIAREHM
2)URHNAAG

Pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ja chyba nie zrozumiałam zadania.... Ułożyć z tych liter "hałasliwy"????

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day