Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
Rozmawiałam dziś z Panią kierownik żłobka i Gajka powoli na godzinkę dwie przechodzi do starszej grupy żeby powoli sie przyzwyczaić i co sie dowiedziałam na 2 i 3 grupie wycałowała wszystkich facetów ( ma to po mamusi:Śmiech::Oczko:):sofunny::sofunny:

czyli wszystko z Gajką w porządku

witam czwartkowo!
widzę,że tu mady męża chcecie depilować:karate:!a myślicie,że biedak wytrzyma takie katusze?

mada-śliczny Kajtuś i cieszę się ,ze optymizm powoli wkracza w Twoje posty!mnie też b.podobała się gdynia!!

paula-nadal samotne noce?

anulka-fajnie,że Maja Ci tak ładnie je!pozazdrościć!

patusia-a co u Natalki,bo ostatnio nic o Niej nie piszesz?

moniq-gratuluję dodatkowej lodówki!fajnąmasz teściową!

justynka-ale masz Zdolniachę w domu!a z tym całowaniem,heh...no musiała Gaja zobaczyć,czy jej będzie dobrze w starszej grupie,nie?!;)tak w ciemno ma iść;)

ann-zdrowia dla całej rodzinki

marusia-tego specyfiku nie próbowałam,ale na uspokojenie zawsze brałam łyżkę stołową melisany.mi pomagała.ale to na alkoholu i nie za dobre w smaku!więc zastosuj się raczej do wskazań dziewczyn.1 lub 0,5 tab.

pati ogląda krecika,pranie sie pierze,a ja zbieram się do planowania ciężkiego przyszłego tygodnia!ehh

nefretete-jak tam idą przygotowania do chrztu?

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

k8i no wielka szkoda,ze nie udalo sie nam spotkac, ale czulam, ze macie napiety harmonogram i nie pisalam. Ja sie wybieram do Warszawy, ale ustale dokladna date dopiero jak B. wroci. Czemu zapowiada sie ciezki tydzien?
anulka a jak Twoj humorek? cos sie ruszylo na lepsze? trzymam nadal kciuki!!!
martusia ja tez sie boje latac samolotem, ale nie bralam nigdy zadnych tabletek - staralam sie raczej rozproszyc czyms innym. Moment startu byl dla mnie zawsze najgorszy, ale ze to chwila to szybko dochodzilam do siebie. Polecam 2 kieliszki winka przed startem!!!!
justys Gaja to niezla ekstremistka - jak calowac to wszystkich, jak spac to pol dnia :lol: Daj jej buziaczka od ciotki!!!!:love:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

K8I dziękuje że pytasz o Natalkę była przeziębiona ale już jest ok (zestaw leków podanych pomógł)Natalka w szkole ok chodź narzeka że dużo nauki ale to już 3 klasa :36_2_21:ogólnie to stała się (chce byc dorosła)czasami nie idzie się z nią dogadac jest mi ciężko ale myślę że dajemy radę razem z T (on po studiach pedagogicznych i wie jak to z dziećmi)po prostu przyszedł okres buntowniczy :36_2_21:

MADA bierz Kajtusia i chodź na Tvn24

A Zuza wyspana i bryka na całego

Ja właśnie skończyłam smażyć placki z fileta z kurczaka,pieczarki papryka i przyprawy ktoś chętny???????????????