Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

hej babeczki
ja tylko na chwile bo musze leciec do pracy mam urwanie glowy bo niemam jednej sprzataczki od poniedzialku i niemoge znalezc :Płacz::Płacz::Płacz: nikt niechce pracowac!!!
wszystkie zjdecia super!!!
Anulka dobre wiesci o babci i czekam tylko na lepsze bo wierze ze bedzie oki
Agnieszka ja na spotkanie jak najbardziej we wtorek albo w pon ale po 13 a k8i caly tydzien bedzie u tesciowej
aa wiecej niepamietam

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

Gość Agnieszka31

Gosiu- bardzo przykro mi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nafretete- to daj znac jak znajdziesz chwile, moze byc i po 13.00

Anulka-Ty zmotoryzowana jestes???pytam dlatego ze jak Ann nie ma to spotykamy sie w Arkadii, choc jak widze z Ursynowa jestes wiec metro pewnie niedaleko;
rowniez zapraszam na spotaknie, K8i, Ann i Kaska bede nieobecne (buuuuu) ale moze nasze towarzystwo az tak bardzo nie znudzi Cie

Agnieszka31

Anulka-Ty zmotoryzowana jestes???pytam dlatego ze jak Ann nie ma to spotykamy sie w Arkadii, choc jak widze z Ursynowa jestes wiec metro pewnie niedaleko;
rowniez zapraszam na spotaknie, K8i, Ann i Kaska bede nieobecne (buuuuu) ale moze nasze towarzystwo az tak bardzo nie znudzi Cie

jestem zmotoryzowana, ale jak można jakieś piwko wypić to autem nie jadę :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

witam i ja
anulka bardzo sie ciesze ze z babcia lepiej. fajne zdjecia widzialam maluszkow z pileczka :Uśmiech:
gosiaczek wspolczuje smierci wujka :Smutny:

zazdroszcze wam warszawiankom ze mozecie sie spotykac.. kurcze ja tu w irlandii nie mam za bardzo znajomych z dziecmi :Smutny:

mam jeszcze pytanie do butelkowych mam. malo wiem o butelkach bo caly czas na cycu byl bart. czy po piciu na lezaco nalezy odbijac dziecko? bartek zazwyczaj pije ok 6 butle i spi do 7. nie wiem czy musze go podnosic na "bekniecie"....
i jeszcze jakie smoczki do butelek polecacie, czy o szybkim czy srednim przeplywie?

milego dzionka wszystkim