Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

moniq coś kurde właściciel mieszkania ściemnia... ja nie wiem jakby chciał uniknąć spotkania i wynajęcia mi tego mieszkania... nie wiem o co chodzi... cały tydzień chcę tam iść obajrzeć i w ogóle ale jemu coś ciągle nie pasuje, w pracy mam pierwszą zmianę... to mu nie pasowało popołudniu się sptkać... załatwiłam sobie urlop od piątku i już mu piątek w ogóle nie pasuje... wrrrrrrrr:Wściekły::Wściekły:
dzwoniłam dziś jeszcze na jedno ogłoszenie ale już za późno... :( kuźwa ehhh jak nie urok to sraczka... co ja mam takiego pecha :Histeria::Padnięty:

paula :Całus:

ineczko całuski... i w brzusio też:D

idę spać bo znów zaśpię :Śpiący:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

aniolek, to w takim razie i za Ciebie kciuki zacisniete!!!!!!

a teraz to juz naprawde zmykam, zajrze za godzinke czy jest jeszcze ktos na posterunku

jak to fajnie byc na urlopie, juz zapomnialam jak to jest :)

a jak pomysle ze w sobote Was zostawie na tydzien to w ogole sie powiesic idzie bo to jeden z watkow ktorych nie potrafie sobie odpuscic, jak ja nadrobie to co napiszecie??? lektora sobie jakiegos wynajme albo jakas anne extra!!! :sofunny:

Gość Agnieszka31

witam kochane

Anulka- zdrowia dla babci, na pewno bedzie wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!musi byc!!!!!!!!!!!

Aniolek- nie martw sie, jak nie te mieszkanko to znajdziesz inne, wiem ze latwo mi sie mowi ale wierze ze ulozy sie

Moniq- chetnie podesle kilka ogorkow, ale malosolnych, zrobilam 3 dni temu i juz zajadam!!!!

buziaki dla chodziaczkow!!!!!!!!!!