Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość starletka

Bry ;)

Mada i B najlepsze życzenia rocznicowe :)

Bloomoo GRATULACJE

Olimpio - tutaj też (chociaż spóźnione) życzenia wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin :) beztroskiego dzieciństwa

wszystkim świętującym w ostatnim czasie serdeczności

Gość Olimpijka

kronkiś
witajcie kochane:)
przedstawiam Wam Pania Nauczycielke:), dostalam prace w przedszkolu:)
mam mieszane uczucia, bo serce kroi mi sie na dwie polowki, gdy pomysle,ze Pyzula bedzie z babcia a nie ze mna, no ale to tylko 5 godzinek dziennie:)
dziekuje za kciukasy:)

gratulacje !!!!! super :) tak jak pislam podejrzewalam ze o prace sie starasz :) brawoooooo

Uf uspałam łobuza. Pewnie niedlugo oczy otworzy.
dowiedzialam sie rowniez ze w tym tygodniu Marta( córka M) do nas zawita. Tak Wam szczerze powiem ze mam obawy. Jeszcze nie miałam okazji jej poznać.
Mada serdecznosci z okazji rocznicy ślubu dla Was. Super 1 stronka :)
Kronkiś gratki nauczycielko :) Wiem co czujesz, mi sie tez na samą mysl ze bede musiala w pazdzierniku zostawic Amelke i jechac do Elbląga na caly dzien czasami.

maly wlanie zasnal... ufff. chwilka dla mnie.
dziewczyny czy w lozeczkach dzieci macie ochraniacze na szczebelki? ja ich nie kupowalam bo wyczytalam kiedys ze do roku nie powinno ich byc. zreszta tu w irlandii jest nawet napisane ze od 12 miesiecy... ale wlasnie znow przeczytalam gdizes ze jak dziecko zaczyna samo wstawac to nalezy usunac ochraniacze ... to przeczy samo sobie..
nie wiem czy kupowac czy nie.... :Szok::Szok: a uzywacie juz poduszeczki i kouderki? moj poki co nadal spi w spiworku..

i jeszcze cos.. jakiej wysokosci sa te ochraniacze..?

martusia
maly wlanie zasnal... ufff. chwilka dla mnie.
dziewczyny czy w lozeczkach dzieci macie ochraniacze na szczebelki? ja ich nie kupowalam bo wyczytalam kiedys ze do roku nie powinno ich byc. zreszta tu w irlandii jest nawet napisane ze od 12 miesiecy... ale wlasnie znow przeczytalam gdizes ze jak dziecko zaczyna samo wstawac to nalezy usunac ochraniacze ... to przeczy samo sobie..
nie wiem czy kupowac czy nie.... :Szok::Szok: a uzywacie juz poduszeczki i kouderki? moj poki co nadal spi w spiworku..

ja ochraniacz miałam przypięty na początku jak tylko moje dzieci się urodziły...potem zdjęłam..
a jeśli chodzi o podusię kołderkę to właściwie od samego początku dzieciaki spały właśnie z takim zestawem...dodam tylko, że podusia prawie płaska