Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

tak piszecie że wasze dzieci ładnie mówią - to ja wam powiem że Jasiek ni w ząb gadać nie chce - tzn nadaje non stop ale po swojemu - a tak to nawet chyba o mama i tata zapomniał - za to ku mojej uciesze wreszcie nauczył się robić papa i dzisiaj na zawołanie macha łapką - ehhh moje dziecko postawiło na rozwój fizyczny - mam nadzieje że jednak ma zamiar intelekcik nadrobić :D:D:D

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

Gość Agnieszka31

Mineralka- to trzymam kciuki zeby sie udalo, i wymarzony domek stanal jak najszybciej, u nas budowa trwala od kwietnia a na gotowe wprowadzilismy sie w polowie stycznia, tylko ze u nas dom tzw kanadyjak, wiec nie budowany metoda tradycyjna i swoje nie musial odstac

Gość Olimpijka

kochane taka ekipa jak Wy i [po deszczu :0 bylysmy na spacerze slonko swieci a ja szczesliwa :) dzieki za tany w sprawie przegonienia chmur :)

Martusia - w Midleton k/Cork mieszkamy :) jesli o irl pytalas a w pl woj łódzkie....

Paula- sliczna oliwia

Mineralka-boski jasiek :)

a my budujemy taki domek :)
A R K A D A - PROJEKTY DOMÓW JEDNORODZINNYCH - DOMY JEDNORODZINNE dom DONA tyle ze w odbiciu lustrzanym :)

Gość Olimpijka

justyna@
Olimpijka domek śliczny takie właśnie parterowe i mnie sie podobają na projekt mnie stać na nic więcej hehehe:sofunny::sofunny::duren::duren:

sz wyszlismy z zalozenia ze na starosc po schodach nam sie nie bedzie usmiechalo lazic to raz a dwa ze dzialka kilometr dluga wiec jest gdzie spacerowac :)

Moja---> za spelniające sie marzenia :)

Gość Olimpijka

ja odkąd zaczelam myslec o przyszlosc to na pytanie o czym marze odpowiadam do tej pory:
Domek z ogrodem i święty spokój.........na co mój ojciec (takie wypasy to na Powązkach :D )

Oliska pospala a ja sie biore za obiad.......wrrrrrrrrrrr

najwazniejsze ze kiecka kupiona na impreze niedzielna i dla Oli równiez....wg A milionowa zbedna rzecz ale jak cieszy kobiety :)

Gość Olimpijka

martusia
olimpijka super domek. a gdzie go budujecie? w irl czy pl?
my zbudowalismy taki
PROJEKT
teraz jeszcze wykonczenie nam zostalo.... czyli jakies dwa / trzy lata pracy

w pl w krajobrazowym parku miedzyrzecza Warty i Widawki :)-----> rzeka,lasy i swiety spokoj :D

P.Sbardzo ładna ostoja :)

Gość Olimpijka

Ann
no to sobie nietypowe pogadały :sofunny: i uświadomiłam sobie że mam kieckę od kwietnia której jeszcze nie miałam na sobie :duren::sofunny:

Czy ja już pisałam że Szym coraz częściej się puszcza, stoi trzymając się powietrza lub zabawki a wczoraj klaskał dodatkowo

jak na syna nietypowej kobiety to nietypowy typ :D :lol:
brawa przeogromne...............mi sie olisia uwstecznila i preferuje raczkowanie niz chodzenie :)

Gość Agnieszka31

Olimpia, Martusia- domki suuuper!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- zazdroszcze okolicy, u nas powoli robi sie regularne osiedle, wiec pewnie za jakis czas i stad uciekniemy. Dom mial byc parterowy u nas ale nasz architekt sie pomylil i zaprojektowal to co mamy, jakos nam sie spodobalo,
nie chce byc namolna ale bardzo prosze o zaproszenie jak sie juz wprowadzicie,