Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

Ann- tez poczulam ulge!!!!!!!!!!!!!zdjecia super a z Uli naprawde zdolny fotograf rosnie

Olimpia- to biore rodzinke i juz lecimy!!!!!!!!!!!!!!mamuska ma sie dobrze, jeszcze za bardzo nie rozumie Ali, ale to kwestia paru dni, musza sie dotrzec i bedzie good

Gość Olimpijka

Agnieszka31
Ann- tez poczulam ulge!!!!!!!!!!!!!zdjecia super a z Uli naprawde zdolny fotograf rosnie

Olimpia- to biore rodzinke i juz lecimy!!!!!!!!!!!!!!mamuska ma sie dobrze, jeszcze za bardzo nie rozumie Ali, ale to kwestia paru dni, musza sie dotrzec i bedzie good

bierz bierz :) na roczek olimpii zapraszamy :)

justyna@
Witam po bardzo intensywnym ale miłym rodzinnym dniu spedziliśmy popołudnie z kuzynem Gajki na koncercie niedaleko nas było mnóstw oatrakcji wrócilismu do domu z ogromnym balonem w kształcie kwiatu ma ok 1 metra długosci:Histeria:
MoniQ gdzie sie szuka takich facetów jak ma twoja swagierka ???
Ann fajnie że akumulatory naładowane ja tez czekam na 20 z utęsknieniem

justyna, przyjezdzaj!!!! ja juz nie moge z ta moja szwagierka!!!!

Gość Olimpijka

paula00-25
OLIMPIA Miałam jeszcze napisac że te kiteczki Olimpii mnie rozłożyły na łopatki, cudnie wygladała:Uśmiech: ( nawet nie wiesz jak marzę żeby mojemu łysolkowi takie zrobić:Psoty:)

hehe przyjdzie i Wasz czas na kiteczki :)

Mada czemu smutna?????

Ann zauwazylas gdzie wiszą rysunki od Uli??? nad piekarnikami :) Olimpia zawsze je pokazuje paluszkiem a ja mowie że to od Uli---> na co moja córa odpowiada Uli,Uli,Uli............. :D :Całus:

Gość patusia23

Dzień Dobry

Dziś już do pracy na 14 :Zły:(wcale nie mam ochoty iśc do pracy no ale cóż)T zostaje z Zuzą bo ma urlop do 4 sierpnia Natalka jest od piątku u swoich dziadków

JUSTYNKA tak poszłam wczoraj tak szybko spac byłam zmęczona już tym wszystkim
no to tak na Dzień Dobry ja dziś robię :kawa::kawa::kawa:No i niezły bałagan zrobiła Gajka

ANN śliczne foteczki no i pomnik Uliśki rewelka,no i nieźle sobie radzi jako fotograf :Podziw:

OLIMPIJKA fajne fotki kitki Oli są rewelacyjne

MARTUSIA brawo dla Bartusia

Miłego Dnia

Witam my juz na nogach od ponad godziny noc ehh płacz przytulanie usypianie i tak cała noc obudziła sie rano także z płaczem nie wiem co jej jest
Ann piękne zdjęcia a rodzinny pomnik cudny
Olimpia ehh morze ( nie przepadam bo mam chorobę morska od samego patrzenia na fale:duren::duren:) ale cudnie wyglądacie na tym zdjeciu cała rodzinką
Aga mam nadzieje ze nocka dużo lepsza od mojej
zapraszam na kawkę bo ledwo patrze na oczy a za oknem szaro i deszczowo

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Witajcie. Wczoraj zaliczylismy wizyte u tesciow. Bylo nawet dosyc znosnie, bo był brat M a ja go bardzo bardzo lubię, chrzestny Amelki. Dostala od niego bębenek i wali w niego wszystkim tylko nie pałeczkami :) Wczoraj podczas tej wizyty tesciowa trafila do szpitala z podejrzeniem kamicy nerkowej.Tak na dobra sprawe to chyba nie powinnam sie tym przejmowac a jednak tak nie jest. Falszywa małpa ale czlowiek. Bylo mi jej naprawde szkoda. Dzisiaj czuje sie juz podobno lepiej ale muszą porobic badania.
Amelka od piatku zaczela robić papapa- wygląda to bosko. Uwielbiam jak mi macha :)
Ann super zdjęcia.Super rodzinka i fajnie że Szymi tak ładnie spi.
Justyś współczuję nocki... Mam nadzieje ze wynagrodzi Ci w dzień.A ten bałagan:Szok::Szok::Szok:
Wszystkim milego dnia

P.S Plaster jeszcze na swoim miejscu:)

dziendoberek
ann fajnie ze nocka przespana. jak sie czujesz gdy juz nie karmisz piersia? nie masz uczucia ze czegos ci brakuje?? ja glupia mysle sobie ze jak przestane karmic to bartus juz mnie nie bedzie tak kochal...
gosia mam nadzieje ze z tesciowa bedzie wszystko ok.
justyna a tobie jak idzie odstawianie? karmisz jeszcze czy juz nie?
patusia :Oczko:

a u nas nocka ok. dwie pobudki na cycusia ok 1 i 3 - ale bylo bardzo goraca i ja sama budzilam sie na wode kilka razy...
nadal meczy mnie @. to najciezszy jaki kiedykolwiek mialam... masakra..