Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

tak jak u Ciebie Justys u mnie noc fatalna, ale pocieszam sie ze od kwietnia pewnie bedzie jeszcze gorzej z tym moim snem wiec teraz nie narzekam, przerwa w spaniu od 1.00 do 4.00 i pobudka o 6.30;

Katia- Ala lot samolotem znosi bardzo dobrze, tak jakby go nie bylo, ale jakos Anglia jej nie sluzy, pisalam o tym jak bylam na Swieta w GB wiec powtarzac sie nie bede, i raczej nie byl to jednorazowy wyskok z marudzeniem, jak miala 9 miesiecy to rowniez bylismy w GB i tak samo sie to odbywalo, po prostu zle sie czula tam, marudzenie, starch, trzymanie sie nas, wiec zero odpoczynku dla nas a plany zakupowe we dwoje szlag trafil;
dodam tylko ze na urlopie we wrzesniu wszystko bylo dobrze, ale moze za sparwa bardzo milego towarzystwa Olimpii i jej wspanialej rodziny!!!!
ale kazde dziecko jest inne, jesli chodzi o sam lot to powinno byc wszystko ok, my wykupilismy miejsce dla Ali zeby klacuszek nie biegal po nas wiec siedziala miedzy nami bez zadnej laski i czekania na traf ze miejsce bedzie obok nas wolne

K8i- A wraca w piatek, badz w sobote, szczerze mowiac sama go wyslalam na dluzej, ma cos do zalatwienia we Wroclawiu wiec namowilam go na narty w Szklarskiej, niech sobie chlop pojezdzi 2 dni, mam nadzieje ze po tak dlugiej przerwie wroci caly, hihihi

Witam

Natalka ma katar - kicha strasznie więc dzisiaj zostaje w domu...

dzięki dziewczyny za dobre słowo - wczoraj ogólnie miałam słabszy dzień troszkę sobie popłakałam - dzisiaj już lepiej... DAM SOBIE RADĘ :Oczko:
(a próby obrzydzenia mi macierzyństwa przez moją mamę nie wyjdą - bo ten brak pomocy głównie temu ma służyć ciągle słyszę - poczuj jak to jest)

K8i, Inka, Radość , Katia śliczne fotki

Witam Gajka w żłobku ja troszkę mniej zdenerwowana za niedługo idę do sąsiadki z rzeczami i mleczkiem oraz listą co można czego nie
Mada kochana mnie nie raz puszczają nerwy a potem mam wyrzuty ale jesteśmy tylko ludźmi i mamy do tego prawo :Całus::Całus::Całus:
Starletka jesteś super mama i radzisz sobie świetnie ja czekam na 40tke heheh może wtedy będę miała czas aby wyjść do kina :Oczko::Całus:
Ann to dobrze że dzieci współpracują

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Justys, Agus wiem, ze jestesmy tylko ludzmi, ale my to dorosli - mamy to juz wpisane w CV., ze mamy byc "Ci madrzejsi"...ehh....nie dalam rady dzisiaj. Wychodza 3 tygodnie u babci, spania z babcia, noszenia na raczkach. Teraz dla mojego dziecka liczy sie wylacznie tata...ja moge pojsc i sie gdzies zakopac. Najgorsze, ze dziecko ma w sobie agresora...bije, macha rekami...nie mam pojecia skad mu sie to bierze....:ehhhhhh:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

madalenka
Justys, Agus wiem, ze jestesmy tylko ludzmi, ale my to dorosli - mamy to juz wpisane w CV., ze mamy byc "Ci madrzejsi"...ehh....nie dalam rady dzisiaj. Wychodza 3 tygodnie u babci, spania z babcia, noszenia na raczkach. Teraz dla mojego dziecka liczy sie wylacznie tata...ja moge pojsc i sie gdzies zakopac. Najgorsze, ze dziecko ma w sobie agresora...bije, macha rekami...nie mam pojecia skad mu sie to bierze....:ehhhhhh:

Mada dla pocieszenia moja Gajka też teraz ma etap taty tez bije gryzie szczypie czasami z radości czasami złośliwie tłumacze proszę straszę czasem krzyknę i przyznam sie choć mi wstyd dałam klapsa boże jakie wyrzuty miałam i nadal mam ale wiem że bardzo kocham moje dziecko a ono mnie i wiem że będę sie starała z całych sił chociaż ich czasami brakuje ale dam rade bo jestem mamą

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

starlekta my tez nigdzie nie wychodzimy. nie mamy z kim zostawic bartka. mam nadzieje ze jak pojedziemy do pl to moja mama sie zajmie bartusiem jakiegos wieczoru i wyjdziemy sobie choc na troszke...

zastanawiam sie jak to bedzie na naszym weselu. kto sie zajmie bartusiem???

a ja juz trzese portkami przed sobotnim lotem. u nas straszne wichury a w polsce maja byc mgly. ja sie panicznie boje latania...
do tego jak moj J wracal w sobote ze szkocji to podobno tak rzucalo samolotem ze J czul sie jak na statku...
ale sie boje....

Witajcie. I ja przyłączam się do mam z cięzką nocą, tyle że u nas to już trwa od miesiąca. Krzyk, pisk, tupanie nogami i płacz taki aż się zanosi. Sąsiedzi to pewnie nie raz trzymają słuchawkę od telefonu żeby zadzwonić na policję, bo dziecko pewnie maltretowane:Szok:
Zauważyłam, ze Amelce wychodzą trójki a piatki siedzą cicho i ani widu ani słuchu, wydawało mi się ze trójki wychodzą na końcu.
Mada siłek.Mi też pusciły nerwy w nocy z soboty na niedzielę. Wczoraj nie mogłam sobie spojrzec w oczy tak mi było wstyd:Nieśmiały:
Starletka smutnno mi się zrobiło jak przeczytałam o Twojej sytuacji z mamą.U mnie to jest tak ze mama aż pali się do tego żeby zostac z małą. I kto by pomyślał,że chciała żebym usunęła ciążę
Anulka zdrówka życzę dla Was wszystkich:36_3_15:
Wczoraj robiłąm dwie godziny schemat bardzo rozbudowany. Po skończonej pracy dumnie go sobie oglądałam i co???? Word się zawiesił i dupsko blade, autozapis był wyłączony i wsjo poszło się.....Chyba nie muszę mówić co we mnie wstapiło:Real mad::Real mad:Dzisiaj nie jadę na zajęcia tylko po spacerze siadam dalej do tego gów.. bo na środę muszę oddać cały projekt.
Miłego dnia :36_3_15: