Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dziendoberek

wlasnie wbieglam do pracy.
bylismy u lekarza i powiedzial ze to wysypka wirusowa i raczej nie grozna. dal nam lek na noc (jakis syropek) po ktorym bartek nie bedzie sie drapal i bedzie lepiej spal i masc do smarowania na dzien. powiedzial ze po tygodniu powinno przejsc i ze to raczej nie alergia.
ale mowie wam wysypka straszna. dzis ma jeszcze gorzej. caly w czerwonych krostach i taka sucha skora mu sie zrobila....
nie wiem czy isc jeszcze do tego alergologa po poludniu?? co myslicie?

ide troche popracowac i za pol godzinki do zlobka ide na "family fun day". wszyscy rodzice sa zaproszeni na dwie godziny. ciekawe co tam bedzie...

dziekuje wam wszystkim za zyczonka zdrowka bartusiowi.

milego dnia dla wszystkich.

Już jestem,wszystko załatwione pomyślnie

JUSTYNKA tyle abstynencji ło matko

COGITO Witaj,śłiczne te twoje chłopaki

MARTUSIA dobrze że to nic poważnego,udanej imprezy w żłobku

KRONKIS,MINERALKA,AGNIESZKA Witajcie

ANIOLEK dobrze że z mieszkaniem ok

Witam się.

Nastukałyście już od ranatyle, że wybaczcie ale nadrobię później. Teraz zmykam na spacerek.

Moje dziecko wczoraj się obrzarło na kolację i cała noc do bani. :36_1_47: Do 24 budziła się co godzinę a potem jak się obudziła to wojowałam z nią 2,5h zanim zasnęła :36_1_47:

Martusia moja Aliś przechodziła w lipcu ospę (dodam że ja przechodziłam ją dwa tygodnie wcześniej od Ali) i na prawdę była bardzo łagodna (w przeciwieństwie do mnie). Nie martw się. Dzieci przechodzą choroby zakaźne dużo łagodniej niż my. Odra obiawia się również światłowstrętem no i wysypka, ale nie swędząca. Życzę zdrówka dla Bartusia:zostań moją!:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

witam!

dla OLIWII z okazji roczku moc buziakow i samych slodkich chwil zycze z moimi maluchami!!!!!

witaj cogito, jak milo ze znomu zajrzales!!!!!! ciesze sie ze wszystko w porzadku !

martusia, ciesze sie ze wiesci dobre od lekarza, no to teraz tylko czekac az przejdzie :)

skoro olimpia poprawia SKarletke, to ja tez poprosze
mineralka, kochanie, ja jestem mOniq a nie mAniq :) i bez urazy a jak Ci sie nie uda nie przestawic to trudno, nie bede sie gniewac :lol:

poza tym to u nas nocka srednia, chyba drugi raz w zyciu Noasia tak pisze, nie wiem co mu bylo, obstawiam bol brzucha, wklada do buzi tyle swinstw, piasek, ziemie czy inne kamyczki, moze od tego... obudzil sie z placzem po polnocy, nie spal przez prawie godzinke i poplakiwal, zasnal na naszym lozku i przenioslam go do pokoju po drugiej... a rano sie obudzil ze trzy razy.. ale dzis juz ok. zobaczymy. czuje ze zeby tez go mesza ale jakos sie nie pojawiaja :)

justyna@
radość serca
Stronka za zdrowie!!!

Justyna no w tych naszych urzędach to tak jest że wszsytko trzeba wychodzić i wyprosić, życzę cierpliwości!!!

Radośc tak w skrócie okazało sie że moja babcia przez ponad 50 lat żyła ze złym peselem tzn urodziła sie 13 a w peselu był 14 wiec trzeba to teraz odkręcać

A to Polska właśnie :36_2_24:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png