Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tylko z takim newsem :)

Przenoszą nas do maluchów..........Brawa ogromne dla Małgosi co ten czyn wykonuje :D:11_6_203::fire2::mama:

Witaj Asia :) milej pracy.....ja mimo że mniej zadowolona to jednak panszczyzne obrabiam :D :16_7_210:

Justynka- w deche kobitka z Ciebie....ciesze sie że sie nie wkurzylas na mnie :) a Starletka wybaczy ze poprawiam jej drugi Nick ?????:)

justyna@
Radośc Anulka witajcie :Całus:
Olimpia ze mną jak z dzieckiem za rączke i do piaskownicy tylko czasami gryze :duren::Oczko::Całus:
do tych dzisiejszych urzędów to dopiero początek zacznie sie za jakies dwa tygodnie ale jak pisałam wcześniej w końcu mieszkanie będzie moja na własność :Śmiech::Śmiech:

a ja myslalam ze za raczke i do monopolowego :sofunny: i sie cieszylam ze jakies winko bedzie :D super sprawa z mieszkankiem

Olimpijka
justyna@
Olimpia ze mną jak z dzieckiem za rączke i do piaskownicy tylko czasami gryze :duren::Oczko::Całus:
do tych dzisiejszych urzędów to dopiero początek zacznie sie za jakies dwa tygodnie ale jak pisałam wcześniej w końcu mieszkanie będzie moja na własność :Śmiech::Śmiech:

a ja myslalam ze za raczke i do monopolowego :sofunny: i sie cieszylam ze jakies winko bedzie :D

jeszcze tydzien i juz bede mogła boziu 20miesiecy abstynencji:duren::duren::duren:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@
Olimpijka
justyna@

a ja myslalam ze za raczke i do monopolowego :sofunny: i sie cieszylam ze jakies winko bedzie :D

jeszcze tydzien i juz bede mogła boziu 20miesiecy abstynencji:duren::duren::duren:

Boziu 20 m-cy??? :budowanie: :7_4_33:

justyna@
Uciekam z Gajka do złobka i ahoj przygodo planuje plus minus wrócic do was ok 12 więc nie rozpisywać sie za bardzo:Całus::Całus:

zrobi sie ;)

baw sie dobrze.............i ja zmykam chwilowo

Anulka- ta dedykacja abstynencka to do mnie...czuje ze to do mnie ...:sofunny:

Gość Agnieszka31

witam kochane

na chwilke, zaraz smigamy, nie nadrobilam poniewaz chyba kopniaka na rozped dostalyscie wczoraj i tyle naklepalyscie

najwazniejsze!!!!!

Oliwko- na Twoje pierwsze urodzinki duzy buuuziak, rosnij zdrowo, mnostwo prezentow!!!!

Dodałem 3 lub 4 fotki do galerii.
Pociechy chowają sie superowo a Nikuś to prawdziwy lew. U niego życie jest proste... albo coś chce albo tego nie chce i nie ma siły która by to zmieniła. Od 10 dni nie je kaszek... bo już ich nie chce... na kolacje zamiast kaszki jest kromka chleba z żółtym serem lub dżemem lub szyneczką... sam odgryza... a jego ulubione słowo to am (jeść). Jest strasznie przywiązany do mamusi - wyjście do pracy (stres z tym związany) kosztuję ją kilka lat życia... jest ryk i jeden wielki płacz :-(

Witajcie. Juz w maluchach??? Ja cie ale ten czas leci szok:Szok:
Oliwko samych pogodnych dni. Uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym sobie zamarzysz
Jutro ide do gina, zeby mi cos poradzil na moja bolącą głowę.
Radość tym razem ja mam przyjemnośc powitac Cię na wrześniówkach :Śmiech:
Aniołku przepraszam ale wypadło mi z głowy. Gratuluję mieszkanka. Teraz kobieto napawaj się spokojem, bo należy Ci się jak nic:36_33_12:
Cogito witaj z powrotem :)
Wszystkim miłego dnia:Śmiech:

cogito
Dodałem 3 lub 4 fotki do galerii.
Pociechy chowają sie superowo a Nikuś to prawdziwy lew. U niego życie jest proste... albo coś chce albo tego nie chce i nie ma siły która by to zmieniła. Od 10 dni nie je kaszek... bo już ich nie chce... na kolacje zamiast kaszki jest kromka chleba z żółtym serem lub dżemem lub szyneczką... sam odgryza... a jego ulubione słowo to am (jeść). Jest strasznie przywiązany do mamusi - wyjście do pracy (stres z tym związany) kosztuję ją kilka lat życia... jest ryk i jeden wielki płacz :-(

wiem co czuje...u nas było to samo...Mikołaj strasznie przezywał rozstania ze mną na początku.