Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

mineralka
dziwczyny ja wam coś opowiem tylko się nie śmiejcie - to apropo nocnika i załatwiania potrzeb - ja kiedyś miałam potrzebę i nie miałam co zrobić z dzieckiem więc posadziłam go w łazience na podłodze no i tak na mnie patrzył patrzył więc postanowiłam mu "pokazać" po co tu przyszliśmy - zaczęłam udawać że stękam - mały na to się przyłączył po chwili i zrobił w majty solidnego kupsztala - :D:D:D

kurde w całym domu śmierdzi bleeeeeeeeeee (garnek oczywiście)
:sofunny:

justyna@
mineralka
dziwczyny ja wam coś opowiem tylko się nie śmiejcie - to apropo nocnika i załatwiania potrzeb - ja kiedyś miałam potrzebę i nie miałam co zrobić z dzieckiem więc posadziłam go w łazience na podłodze no i tak na mnie patrzył patrzył więc postanowiłam mu "pokazać" po co tu przyszliśmy - zaczęłam udawać że stękam - mały na to się przyłączył po chwili i zrobił w majty solidnego kupsztala - :D:D:D

to wcale nie śmieszne (no mozer troszeczke) ale dzieci przeciez uczą sie przez nasladownictwo moja córcia jak znajdzie sie w okolicy kompa to wali łapami po klawiaturze

dokładnie jak moja :Uśmiech:, jak tylko wezmę ją w pobliże kompa to klawiatura aż odgaduje :Uśmiech:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Martusia, Ann, no nic powaznego u mnie, jakieś totalne zmęczenie, fatalnie psychicznie się czułam - taka zm,ęczona wszystkim (spóźniona depresja poporodowa, hmmmm), do tego przeziębiona, Zuzka rorabiała cały weekend, przewracała się, płakała. Czułam jak to wszytsko mnie przytłacza. Muszę wszystko sobie poukładać, wyciszyć się...

Martusia, ja kupuję glukozę w proszku w aptece.

wiecie co, nie pomyślałabym jeszcze o nocniku, może faktycznie warto spróbowac.

http://www.suwaczek.pl/cache/62866aa74e.png

http://www.suwaczek.pl/cache/726b9ca3f8.png

kronkiś
o ja glupia, ponownie dalam sie nabrac ! aniu twoje dzieciaczki sa identico! pieknosci:)
dziekuje za odp, tak tez sie domyslalam:)

Juz coraz bardziej widac różnice...po oczach i po wlosach ale ostatnie zestawienie jeszcze bylo ciezkie do wylapania...to natomiast juz łatwiej :)

mineralka

:Śmiech:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

martusia
chyba jednak znow bede musiala isc do lekarza z bartkiem. pani ze zlobka mowi ze bardzo kaszle i cieknie mu z noska.. :Smutny:
cos czuje ze jednak antybiotyk nas nie ominie.. to jego przeziebienie juz trwa miesiac.

oooooooooooo ludzie miesiąc,współczuje i zdrówka życzę

VEANN powodzenia u dentysty

NEFRE Witaj

martusia
chyba jednak znow bede musiala isc do lekarza z bartkiem. pani ze zlobka mowi ze bardzo kaszle i cieknie mu z noska.. :Smutny:
cos czuje ze jednak antybiotyk nas nie ominie.. to jego przeziebienie juz trwa miesiac.

No kochana .......