Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Aniołek Łysego
starletko:love:

weri ależ ma oczka Filipek! :Podziw:

moniq odpoczywaj odpoczywaj! jak masz okazję! jeszcze kilka dni i laba się skończy:Oczko:

idę szykować bo meble już się właśnie zaczynają pakować:Śpiący:
LUDZIE JAK MI SIĘ NIE CHCE!:Padnięty::Histeria:

Aniołek Łysego
dziekuje kochana za komplement ;) Chcialm wysłac Tobie podziekowanie do tegoz postu lecz nietstey jeszcze nie wiem jak ;/

..::: Żyć to znaczy walczyć o coś wielkiego :::..
..::: Dopóki walczysz jesteś zwycięzc

starletka
Weri ślicznego masz synka ::):
Aniołku a ja bym się tam chętnie spakowała i przeprowadziła gdybym tylko miała możliwość
teraz troszkę wysiłku ale za to jaki potem komfort :Śmiech:
Super, że Kacperek przybiera na wadze

starletka
dziekujemy z Filipem za tak miłe slowa

..::: Żyć to znaczy walczyć o coś wielkiego :::..
..::: Dopóki walczysz jesteś zwycięzc

Katia bliźniaki, to by było coś nowego na tym wątku :) (na Marcówkach mamy :) )
Aniołek ładnie przybiera Kacper, Szymi już 16 kg, nie wiem ile mierzy, ale co chwilę mnie ktoś pyta czy on jest przedszkolakiem
Witaj Weri Synek z oczami jak marzenie. Jeśli chodzi o podziękowania to jeszcze kilka postów i będziesz mogła używać tej funkcji. Więcej tu http://parenting.pl/komunikaty/1726-system-podziekowan.html
Moniq spokojnego domowego czasu i oby udało się wszystko ułożyć tak byś faktycznie odpoczęła i dała sobie szansę powrotu do pełni sił

witajcie kobitki!!!

Katia dlaczego lekarka podejrzewa blizniaki? czy widziala dwa zarodki/plody na usg?
tak czy siak-gratuluje:)
werii witaj:) sliczny synek!
moniq witaj kochana! ciesze sie,ze juz dobrze po operacji ! kuruj sie slicznotko!!! dziekuje za sms noworoczny! :):smile_move:
aga brawa dla Pierozka!!!
Mineralka powodzenia w weekend!!! ;)
gosiu zdrowka!!! a 19.01 trzymamy kciukasy!!!
starletko, patusiu zdrowka!!!!

u nas ok, do przodu! ;)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Gość Agnieszka31

witam kochane

Weri- witaj wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- kciuki mocno zacisnieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje ze po wylewie nie bedzie sladu!!!!!

Moniq- oszczedzaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!i szybkiego powrotu do sil!!!

Ann- Ala o 200g ciezsza od Szymka,

jutro na basen smigamy i mam nadzieje ze uda mam sie dojechac przez ten snieg, hihihi
spokojnej nocki zycze

Agnieszka a jak ważymy dokładnie to idą łeb w łeb, Szym tak 16,1-16,3 kg (wahnięcia dobowe :) ) . No musimy się spotkać i ich zestawić ;) Zdjęcia fajowe, ale pannica
Patusia psychicznie trochę rozdarta bo dużo złego dookoła spotyka moich znajomych, bliskich. A fizycznie kolano boli, zmieniam opatrunki (zapachu ichtiolowej maści nie mogę znieść) i oby minęło jak najszybciej. Ortopeda pytała mnie dziś czy fizjoterapia możliwa, ale nie bardzo mam jak zaliczyć kilka zabiegów bo co zrobiłabym w tym czasie z Szymem

melduje sie :)
jutro doczytam wszystko od ostatniego posta, obiecuje!
tak migiem przegladajac zdolalam zapamietac niewiele:
ann wspolczuje problemow z noga... a nie masz mozliwosci wykorzystac ciotek itp. zeby skorzystac z rehabilitacji? ja ostatnio (jesienia) mialam zabiegi na kregoslup (masaz, prady, magnetronik i laser) przez 10 dni, pomoglo rewelacyjnie! a przed zabiegami chodzilam po scianach z bolu! wykorzystalam cala rodzine i znajomych do opieki nad mala i nie zaluje (a mialam wtedy i obawy i wyrzuty sumienia)

weri witaj! jaka mila niespodzianka witac nowa forumowiczke :)

katia gratuluje kochana, ciesze sie tym bardziej, ze mozemy przybic sobie łapki, bedziemy mialy o czym plotkowac :mdr: a jakby byly blizniaczki to byloby super!!!!

a ja znow mam problem z julka :Zakręcony: po odtawieniu ketotifenu (lek zmniejszajacy objawy alergii) mala stracila apetyt, nic nie chce jesc, co za tym idzie kal w jelitach zbiera sie powoli i wrocily mega zaparcia :Płacz: ketotifen odstawilam sama bez wiedzy lekarza na probe na bo juz od dawna nie ma zadnych objawow alergii, chcialam wiedziec na czym stoje zanim pojade na wizyte. No i wiem, ze jak prof. zdecyduje na zakonczenie ketotifenu to wiem juz jak z nia rozmawiac, w ulotce wyczytalam ze ten lek wzmaga apetyt i u Julki widac to baaaaardzo. Gdy go nie dostawala to jej posilki wygladaly tak: rano 2 gryzy kanapki badz innego sniadania, obiad 4 lyzki zupy, kolacja ze 3 gryzy kanapki, w miedzyczasie 1/4 malego jablka, suchy wafelek i malo picia, przed snem mleko i koniec. Od wczoraj znow jej daje lek i je normalnie, zalamka :Płacz:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

Moniq-ciesze sie ze juz w domku sie zakotwiczylas:)szybkiego powrotu do formu-buziak!
ANiolek-super z przeprowadzka, szkoda tylko ze te kartony nie pakuja sie same:)
Agnieszka, brawo dla Pierozka-sliczne foteczki, szkraby rosna jak na drozdzach:)
Katia-to trzymamy kciuki za usg piatkowe, no wlasnie : czemu lekarka podejrzewa ciaze bliźniacza?..co do zapachow w ciay-mialam podobnie, wiec znam ten bol....oby i tobie minelo kolo 15 tyg(a najlepiej wczesniej)
Oli-i my myslami z Wasza rodzinka i kruszynka :(
Weri- i ja witam serdecznie, a moze wrzucisz nam jeszcze jakas powiekszona fotke Waszej rodzinki:)
VeAnn=no to problem rzeczywiscie z apetytem Juleczki...chyba tylko lekarz moze cos doradzic
Tyle tlyko spamietalam, wiec cala reszte mamusiek serdecznie pozdrawiam

noo i juZ 1 godzina...jakis ciezki dzien byl....a mialam poszukac prezentow dla dziadkow na dzien babci i dziadka i dla Milenki na roczek (ale niesamowicie szybko zlecial mi ten rok)ale chyba zostawie to na jutro
W kazdym razie dobrej nocki i kolorowych snow

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość patusia23

Dzień Dobry

Ja już na nogach (dziś idę na wyniki),i coś czuję że wyjdą złe nadal nie czuję żadnej poprawy a wręcz odwrotnie chyba żołądek mi od tych leków wysiada

ANN zabiegi na pewno by Ci pomogły (może uda Ci się kogoś znaleźć ),takie teraz czasy że wszędzie ludzi dopada dołek,choroby najbliższych,znajomych,trzymaj się

anulka1 Witamy z powrotem

ANIOŁKU jak idzie przeprowadzka??

INKA jak ten czas szybko leci już prawie roczek

VEANN lekarz na pewno coś poradzi

AGNIESZKA śliczne fotki,ale pannica i mały przystojniak,udanego pływania

OLI jak masz jakieś wieści to czekamy??

Miłego i spokojnego dnia