Skocz do zawartości
Forum

Dziewczyny rocznik 80 :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam sama nie wiem :)
Jak widze takie maleństwo gdzieś na ulicy to aż mnie ściska, zeby miec drugie, poza tym wolałabym, zeby między Wojtalem a ewentualnym rodzeństwem nie było dużej różnicy wieku (czyli generalnie czas i pora już sie starać :smile_jump:) Z drugiej strony z kolei nie bardzo mam warunki - nie wiem czy się orientujesz ale mieszkam u moich starych. Wojtka łózeczko stoi w naszej sypialni, więc gdyby pojawiło się drugie dziecko trzeba by było tam wstawić kolejne łóżeczko - a nie bardzo jest miejsce. Poza tym jak sobie pomyślę o drugim porodzie to od razu mi sie odechciewa :smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/3bbfefc3fc.png

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sio4pmp4j1uix.png

http://playa-games.fagms.de/c/r?ACTION=ri&EMID=08G02P71IRA00R1V1AB&UID=QZTRI367I7T6PMNKU7AA&sflink=s2.sfgame.pl&sfplayerid=49459

Gosia ja mam tak samo jak ty jak widze na ulicy malenstwo to chcialabym od razu drugie ale jak widze jak majka sie zachowuje to sie boje ze drugie bedzie takie samo
Dzis zaczela zucac tel zabawka i go popsula zabralam jej to zacezla mnie kopac a potem odkurzacz Nic sobie nie daje przetlumaczyc ze tak nie wolno ze jak bedzie niszczyla to nie bedzie miala i ze nie wolno bic innych Staralam sie jej zrobic takie nie wiem jak to nazwac albo krzeselko gdzie ma odsiedziec kare albo kawalek dywaniku ale onw nie rozumie tego albo nie chce

Unfortunately, my daydreams about being skinny are always interrupted by the sound of my own chewing.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57644.png

Cześć dziewczynki!!!!

I ja się z wami przywitam :-*
U mnie ostatnio brak weny komputerowej takiego lenia złapałam że nawet przy komp. nie chcę mi się siedzieć :Kiepsko:
Inka nie tylko u ciebie pogoda straszna u mnie też katastrofa a w planach mieliśmy wypad nad morze ale oczywiście pogoda do d*** to i z planów nici. Czekamy na lepszą ale kiedy ona nastąpi ????? Oto jest pytanie:Niespodzianka:
Jutro mam w planach wypad do parku na tzw. PLAY DAY. Ma być wiele atrakcji dla dzieci no i zobaczymy czy pogoda dopisze:Szok:
Ogólnie nudy :Histeria:
No i po marudziłam:Zakręcony:

Pozdrawiam

Buziaczki :-*

Cześć dziewczynki:))

Widać że wakacje w pełni bo i pustki na forum ale jak super pogoda to co marnować czas przed komp :Oczko: trzeba wykorzystać na max :yipi:

Klaudia w parku było nawet fajnie.. atrakcji wiele ale głównie dla starszych dzieci tak od 3 lat:Oczko: Było malowanie, wycinanie, tworzeniu wianków, bijatyka słomą, zabawa piłkami, zjeżdżalnia, malowanie twarzy w różne zwierzęta np. tygrysa, a najfajniejsze szczególnie dla mojej Julci było śpiewanie rożnych pioseneczek z pokazywaniem z udziałem przebranej osoby w misia :Śmiech: Ogólnie dużo ludzi i do każdej zabawy długie kolejki :Niespodzianka: najdłuższa to chyba do malowania twarzy :Oczko: my stanęliśmy do faceta który z balona robił różne rzeczy np. zwierzątka. Wystaliśmy się aż w końcu Julcia dostała do rączki czerwonego pieska i co....po 5 min. niefortunnie wyrzuciła i balon pęk :Spoko:
W sumie dzień nawet był przyjemny a i pogoda dopisała troszkę mżyło taki kapuśniaczek ale było parno że taki deszczyk to jak zbawienie :Oczko: a na końcu wyszło słońce i tak dogrzało że ojjjjjj:Zakręcony:

Halo Halo???????

Czy ktoś tu jeszcze zagląda ?????????

U mnie pogoda nawet fajna ale w domu duszno i chodzę jak półżywa żadna kawa nie pomaga takie to uroki niskociśnieniowca :Histeria:
Julcia śpi, obiad już ugotowany i ogólnie nudy:Szok:

A i może tym razem w ten weekend wypalą plany co do wypadu nad morze ale ciiiiiiiiiiiiii :Oczko:

Edi, Ania, Marta, Gosia, Klaudia, Inka gdzie jesteście??????????

Meldować się mi tu zaraz :yipi:

Całuski dla każdej :*:*

Pozdrawiam

Pa pa pa