Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

no tak a mnie zawsze w boczki szlo nawet od patrzenia na jedzenie i musialam chodzic duzo na silownie i i tak nie wygladalam tak jak ona.... io gdzie tu sprawiedliwosc??:D
no tak moi rodzice przyjezdzaja 26 lipca.... no ale wiesz ja mysle ze wieczorkiem to nawet jak was juz nie bedzie to poczytam i cos skrobne zeby sobie za duzo zaleglosci nie narobic:)

http://www.suwaczek.pl/cache/a094a721a3.png

http://www.suwaczek.pl/cache/513e076da8.png

Blog Zosiaczka i Tiny
http://casamitch.blogspot.com/

hej dziewuszki...
wczoraj poszłam z Adim na zakupy.... mielismy kupić tylko cos na kanapki w końcu w sklepie zostawiliśmy ponad 160zł :Histeria: no ale nie ja płaciłam więc mnie to tam rybka :Oczko:
Adi kupił mi w prezencie puzzle żebym się nie nudziła :Uśmiech: jedne: dwa niemolwaki w muszelkach na piasku(masakra będzieten piasek ułożyć), drugie: trzy kotki :) miodzio...
wziełam sobie ptysie mrożone z bita śmietaną.....normalnie pychotka :)

Właśnie Adi pojechał na warsztat dowiedzieć się czy dziś będzie autko czy jutro.

wiecie co...tak się cieszyłam że nie mam tych wszystkich mdłości i wymiotów ale za to zaczynają nie męczyć (no nie cały czas) inne sprawy (zaparcia) :Smutny: może dlatego też mnietak ten brzuch pobolewa....

No dobra a teraz propo tego co popisałyście...
Tinkuś fajnie że już wróciłaś no ale widze że ty wakacje w rzjazdach spędzisz :Padnięty: skąd ty na to siły bierzesz :Uśmiech: . Foty bliźniaczek jak zwykle super...
Littlemum no widzisz...to może ta interwencja do rodziców rzeczywiście pomogła :)

Co do wagi... moja przedpotopowa waga pokazuje mi że waże 58.5 (i tak nie wierze w ten wynik bo nigdy prawdziwej wagi mi nie podała), jesli to prawda to przytyłam bo jak lekarz mnie warzył 2 lipca ważyłam 57.7 czyli pomalutku tyje ;p

No ale za to po wczorajszym spacerze do sklepu ledwo żyłam... już się martwie co to bedzie jak już mi urosnie tak porządnie brzuchol skoro już teraz troszke pochodze i strasznie boli mnie krzyż i boki brzuszka ;p

Co do kopniaków to ja coraz mocniej czuje...:love: zastanwaiam się czy to chłopak czy dziewczynka.. Adi się wkurza bo za każdym razem jak mocniej kopie on jak doleci do mnie to dzidzia przestaje :Padnięty: Śmieje się że albo to dziewczynka i jak ktos obserwuje jej kopniaki to się wstydzi, albo to chłopak i jest taki mały cawaniaczek że specjalnie przestaje kopać by inni poczuli :). Moja koleżanka akurat trafiła na ten moment że poczuła (ta co tez jest w ciąży) no i nie może się doczekać kiedy i ona poczuje ruchy :)

Dobra a teraz uciekam jeść bo jesteśmy strasznie głodni :Śmiech:
hihi ale się rozpisałam :Oczko:

nusia z tymi zakupami to tak jest idziesz po chleb i wracasz z pusztym portwelem...zeby mi michele tez kupil puzzle.. moze dostane w poniedzialek:Podziw: no ale znajac jego to nic mi nie kupi bo nie bedzie wiedzial co i pewnie zjemy sobei tylko dobra kolacyjke:)
z zaparciami to ja tez znow zaczelam miec problem ale podobniez bedzie jeszcze gorzej bo te hormony w ciazy rozluzniaja ci nie tylko miesnie na wzrost dzidzi ale i jelito....
ja tez sie mecze.. wczoraj pochodzilam po miescie, potem michele mnie na spacer zabral no i jeszcze mam schody w domu haha padlam do lozka i sie ruszyc nie moglam:D
a wiecie... wczoraj to my chcielismy no wiecie.. bara bara:D i sie skonczylo na rekodzielach bo nie chcielismy zosi "dziobac" :Nieśmiały:
aha u nas to samo z kopaniem.. jak tylko michele kladzie reke mala przestaje kopac... biedny jest straaaaasznie zawiedziony:D

http://www.suwaczek.pl/cache/a094a721a3.png

http://www.suwaczek.pl/cache/513e076da8.png

Blog Zosiaczka i Tiny
http://casamitch.blogspot.com/

O ...przypomniałaś mi :
Uwaga to bedzie dowcip...macie się z niego śmiać: :Oczko:

Jest sobie mąż i żona. Bardzo się kochają. Kobieta jest w 8 miesiącu ciąży. Mąż zaczyna namawiać żone na seks... kobieta nie jest zbytnio przekonana no ale wkońcu się zgadza. Zrobili swoje i bylo im bardzo cudownie. :)

Mija 9 miesiąc.... kobieta rodzi...
Z porodem nie było żadnych problemów..
lekarz bierze dziecko na ręce a dziecko na to: "Tata?" ....nie, nie jestem twoim tatą i oddaje dziecko położnej.... dziecko na to : "Tata?" ...nie, nie jestem twoim tatą... oddaje dziecko ojcu ...dziecko znów na to: "Tata?" ...tak kochanie...to ja . Tatuś.... Na to dziecko podnosi ręke i puka ojca palcem w czoło z całej siły pytając: "I jak fajnie?"

:duren:

mam nadzieje ze dojdziecie o co chodzi bo jakos nie napisalam zbyt przejrzyscie

NuSiAaa
O ...przypomniałaś mi :
Uwaga to bedzie dowcip...macie się z niego śmiać: :Oczko:

Jest sobie mąż i żona. Bardzo się kochają. Kobieta jest w 8 miesiącu ciąży. Mąż zaczyna namawiać żone na seks... kobieta nie jest zbytnio przekonana no ale wkońcu się zgadza. Zrobili swoje i bylo im bardzo cudownie. :)

Mija 9 miesiąc.... kobieta rodzi...
Z porodem nie było żadnych problemów..
lekarz bierze dziecko na ręce a dziecko na to: "Tata?" ....nie, nie jestem twoim tatą i oddaje dziecko położnej.... dziecko na to : "Tata?" ...nie, nie jestem twoim tatą... oddaje dziecko ojcu ...dziecko znów na to: "Tata?" ...tak kochanie...to ja . Tatuś.... Na to dziecko podnosi ręke i puka ojca palcem w czoło z całej siły pytając: "I jak fajnie?"

:duren:

mam nadzieje ze dojdziecie o co chodzi bo jakos nie napisalam zbyt przejrzyscie

:sofunny: :sofunny:

Mówie wejde jak dowcip to i ja przeczytam :lol:

ronia
Ale czemu, u mnie J się bał że zrobi małemu krzywde albo że będzie gniótł mi brzuch wiec unikał ale uważam nie ma stracha
szczególnie przyjemnie bywało w 3-4 miesiący jak te miejsca były lepiej ukrwione :Psoty: do dzisiaj wspominam :love:

heh no cos w tym jest... bo przed ostati raz jak sie kochalam byl tak intensywny ze az sie tego uczucia wystraszylam i poplakalam z wrazenia :Nieśmiały:

ale jesli o mnie chodzi nie jestem przykladem ksiazkowym i nie ciagnie mnie do tego..wrecz przeciwnie unikam jak moge ;p