Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

noooo brwi nogi o rany widzialam wczoraj w gazecie zdjecie jak ogromny goryl przytulal w lozku faceta ...moj m. mowi do mnie ze ja to ten goryl a on to facet ... w sumie nie dziwie sie sama mialam takie skojarzenie ehehe

heheheh o jejku, ale sie usmiałam:):):) Musze sie w koncu do porzadku doprowadzic bo po porodzie to ciezko pewnie z czasem dla siebie bedzie

http://tickers.smyki.pl/s/25170/25585.jpg

nom grudniowe mamuski moga nam powiedziec jak to one z czasem maja ... ja sie ciesze bo wczoraj dowiedzialam sie ze moj m. pracuje tylk do 19 grudnia a pozniej wracac do roboty 4 stycznia wiec jeszcze tylko tydzien i bede miala do kogo buzie otworzyc a i z malenstwem bedzie mial kto zostac jak mamuska bedzie sie na bostwo robila hehe

http://www.suwaczek.pl/cache/99235a4241.png

hej porannie....

a ja juz spac nie moge od nawet nie wiem już której....

siedze właśnie i nagrywam plyty... tzn. wszystkie dane z laptopa przenosze do braciszka na kompa i tu nagrywam... a powod?? laptop mi sie zrypal więc tera wogóle bede miała ograniczony doste p do neta... napewno bede mogła tu zaglądac do 15:00 a potem to juz dobra wola mojego brata ....(czyli ciężko bedzie)

Wczorak dziwnie sie czulam... juz nie wiedzialam co o tym wszystkim myslec... Fifi jakos tak dziwnie sie wiercil bo czulam jego ruchy tylko na dole... tam gdzie niby ma glowke...
teraz tez moze bym spala ale wariuje i wariuje... :love:

jejus mam juz dosyc...
musze na dniach pojechac do szpitala i wrazie czego zapytac ile dni po terminie trzeba sie u nich stawic bo jak zauwazylam roznie to sobie szpitale wymaja (5-14dni)
w poniedzialek wizyta u ginka...ciekawe czy doczekam

tak sobie myslalam ze jak mam sie wzorowac pierwszym terminem czyli 20 grudnia no to do stycznia nawet przenosic bym mogla :Padnięty::Histeria::Szok:

i zle i dobrze...

no nic...adi sobie spi w najlepsze..... a mnie juz zgaga meczy.. w nocy tez dawala o sobie znac ale nie az tak...

tak wiec ide zajac sie dalej przerzucaniem moich zbiorow i poszukac jakiegos jedzenia i picia :D

aina83
Graziu super ta fotka heheheh Jak sie za siebie nie wezme to niedługo zarosne tak jak ten goryl heheheh

Obudziłam się o 3 i spać nie mogę:( Oj laski jak ja już chciałabym mieć wszystko za sobą. Najgorsze jest to, że święta się zbliżają, a ja nie chciałabym na święta leżeć w szpitalu:(

Nom Ainko zgadzam się w szpitalu to przerąbane święta... ale ważne żeby poród się szybko udał ...

i tak nie możemy sobie wybierać kiedy to ma być :lup:

NuSiAaa
hej porannie....

siedze właśnie i nagrywam plyty... tzn. wszystkie dane z laptopa przenosze do braciszka na kompa i tu nagrywam... a powod?? laptop mi sie zrypal więc tera wogóle bede miała ograniczony doste p do neta... napewno bede mogła tu zaglądac do 15:00 a potem to juz dobra wola mojego brata ....(czyli ciężko bedzie)

Wczorak dziwnie sie czulam... juz nie wiedzialam co o tym wszystkim myslec... Fifi jakos tak dziwnie sie wiercil bo czulam jego ruchy tylko na dole... tam gdzie niby ma glowke...

jejus mam juz dosyc...
musze na dniach pojechac do szpitala i wrazie czego zapytac ile dni po terminie trzeba sie u nich stawic bo jak zauwazylam roznie to sobie szpitale wymaja (5-14dni)

tak sobie myslalam ze jak mam sie wzorowac pierwszym terminem czyli 20 grudnia no to do stycznia nawet przenosic bym mogla :Padnięty::Histeria::Szok:

i zle i dobrze...

no nic...adi sobie spi w najlepsze..... a mnie juz zgaga meczy.. w nocy tez dawala o sobie znac ale nie az tak...

tak wiec ide zajac sie dalej przerzucaniem moich zbiorow i poszukac jakiegos jedzenia i picia :D

kurde dla mnie to sie wydaje całkiem idiotyczne takie przenoszenie po terminie od 5-14 dni... no bo patrzcie... juz 40 tydzien ... to znaczy ze dziecko jest w dobrej formie ! po co to czekac?!?!

moj lekarz mi od razu powiedzial ja nieczekam dluzej niz 3 dni... i bylam zadowolona no ale Michelle i tak zdecydowala ze chce tydzien wczesniej hehehe

grazia
moja mala pociecha jeszcze 3 dni temu byla tak w poprzek ulozona tzn tak jakby dupke miala po praw3ej stronie a kopala nozkami po lewej ..teraz jest na srodku nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale jest strasznie nieprzyjemne brzuch swedzi w okolicy pepka ale to chyba dlatego ze mala sie tam strasznie teraz wypina

no Fifi tez chyba tak we mnie siedzi bo po prawej stronie mam gule a po lewej kopie...

chodz ostatnio coraz czesciej na srodku sie wypina....

tez ostatnio strasznie mnie brzuch swedzi... juz mnie szlag trafia.. bo ja swedzenie przeszlo tak ostatnio powrocilo...

SuzyMummy
NuSiAaa
hej porannie....

jejus mam juz dosyc...

i zle i dobrze...

kurde dla mnie to sie wydaje całkiem idiotyczne takie przenoszenie po terminie od 5-14 dni... no bo patrzcie... juz 40 tydzien ... to znaczy ze dziecko jest w dobrej formie ! po co to czekac?!?!

moj lekarz mi od razu powiedzial ja nieczekam dluzej niz 3 dni... i bylam zadowolona no ale Michelle i tak zdecydowala ze chce tydzien wczesniej hehehe

a no widzisz suzy.. a skad pewnosc ze dziecko jest przenoszone.. masz przeciez ta rozbierznosc 2 tygodni.. nigdy nie ma sie 100% daty porodu...

tinka_20
Ja tez jakos dzis spac nie moge. Od wczoraj mam problemy z zoladkiem tzn.czysci mnie, dzis rano tez....czyzby to pierwszy sygnal organizmu. no wlasnie Suzzy jak dobrze pamietam to ty tez cos takiego mialas?

a no racja Tinkus... czyściło mnie ale długo długo przed... chyba przez miesiac codziennie gnalam na kibelek.... z wielka bombą :lup::lup::lup:
ale i tak w klinice mi lewatywe zrobili i całe szczescie.... mowie wam dziewczyny jak wam nie zrobia to same sobie zrobcie ;)