Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

renka32
Trzeba być pól roku ubezpieczonym zeby wziać pieniążki na dzidzie , a becikowe jest niezaleznie od dochodów nalezy sie wszystkim
kobietki fatalnie sie dzis czuje pisałam wam o nocy ze nie spałam to przez te kanie bo pojadłam umęczyłam synka i mecze siebie jaka jestem głupia ledwo chodze a wypróznic sie nie moge!!!!! to by pomogło!!!

no wlasnie ja na poczatku ciazy sie ubezpieczylam ... wszystko jest tak wyliczone ze nawet jak bym wczesniej urodzila (tfu...tfu..) to i tak kase powinnam dostac...ciekawi mnie tylko ile :D

tinka_20
Nusiuu w PZU to tak od 600zł i wyzej. ja wrocilam z kolejnych zakupow, dobrze ze znow do pracy bo wykonczylabym swoje konto....
Pochwale sie Wam kupilam dzis 2 opakowania pieluch pampers - 34zl za 78sztuk. Chyba dobra cena, w innych sklepach sa o wiele lepsze. Kupilam rozmiar 2 (3-6kg).

fajnie wam w tych wiekszych miastach z tymi marketami i promocjami, ja niestety moge liczyc tylko na rossmana i to nie zawsze....
jestem po odwiedzinach tesciowej, nie było tak zle ale juz chciałam sie połozyc i miałam dosc...

:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Fakt... sa w biedronce.. malutkie były ale szybko poszly.
No ale ja huggisow nie chce... pare kolezanek mi odradzalo bo ich dzieciaczki uczulenie dostalo od nich.... ale zalezy mi na tych myjkach co sa przy nich :) podobno adi mi pare "oderwal" :D
przy huggisach czesto jakies gratisy sa :D

wiecie co dziewczyny..ja jakas nawiedzona jestem... ostatnio codziennie jakies horrory ogladam chodz strasznie sie po nich boje... tzn. ogladam horro a potem z kawalek jakiejs bajki dla rozluznienia :D oczywiscie strasznych momentow nie ogladam :D

kurcze tez musze sie za pieluszkami rozejrzec ;p

patrzcie znow mialam cos powiedziec i zapomnialam co ;p

littlemum
a ja mam wlasnie caly zapas huggiesow. moja kuzynka ich uzywala i byla z nich zadowolona

a ja z Adrianem postanowilam ze kupimy dwa rodzaje pieluch na poczatek zeby zobaczyc jak Fifi zareaguje na nie...tzn. ktore beda dla niego lepsze...

bosz ...mam nadzieje ze Fifi nie bedzie mial po tatusiu alergi na gluten ani takich problemow ze skora :p

tinka_20
Aha rozumiem. bo jak pytalam w sklepie to Pani powiedziala, ze wogole nie mieli malych.
Ja za kazdym razem jak jestem w Wawie jade do Tesco kupic pieluchy te z kuponem 50% co byl z gazeta, ale jak zawsze nie ma, dalam juz sobie spokoj.Po co robi promocje????

a ja kurcze zawsze przegapiam takie okazje... musze chyba zaczac kupowac jakas inna gazetke... ktora polecacie ?? bo jak narzie cieszylam sie z kazdego numeru "m jak mama" no a teraz juz trezba zmienic pisemko :D

maczetka
tinka_20
Po co robi promocje????

po to zeby zwabic ludzi do sklepu :) jak nie kupia tego co chcieli to wezma cos innego

i tu maczetka ma racje... a myslisz ze dlaczego tak czesto w sklepach (najczesciej tych duzych) zmieniane jest ustawienie na polkach ?? bo pojdziesz tam gdzie zwykle a tam inny produkt i moze kupisz.... takie chwyty marketingowe :) pracowalam w carrefourze 2 lata i duzo czasu tam spezalam na dekoracjach i promocji sklepu wiec wiem jak podchodza klientow :D

tinka_20
Ja jestem zadowolona z gazety "Dziecko" teraz ma 186 stron za 9z ale byla bluzka ze świnką Pepa. a bez dodatkow to 4-5zl.Ten numer polecam , bo sa artkuly dla nas(gdzies juz o tym pisalam).

no wlasnie chyba tez na dziecko sie przezuce... duzo pozytywnych opini slyszalam o tej gazetce :)

jutro wpadne do empiku to pogrzebie:)