Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Krawatek - własniena obiad u krishnowców najbardziej mnie tam ciągnie. A widziałas jak wygląda u nich wesele? Rewelacja!!!
Mój mąż nigdy nie był na woodstocku i dlatego nas tam pewnie zawiezie. Ale my grzecznie tylko na spacerek i już :) - wątpię, czy uda nam się jakiś nocleg znaleźć i czy mąż będzie chciał :)
Ale go kocham za to, że jest ze mną tak zgodny :)
Liczę na piękne, niezapomniane chwile. Mam nadzieję, że wreszcie mężuś zrobi kilka zdjęc i będę się z Wami mogła podzielić wrażeniami :)

Ech, czuję się jak studentka. Pewnie zdziwię się, jacy młodzi ludzie na woodstock jeżdżą hihi - ostatnio byłam w 2006 roku - ale czas mija...................

Kasia - bardzo się cieszę, że Adaś spokojniejszy. Zapomniałam się pochwalić moją małą marudą - spędziliśmy z mężem czas tylko we dwoje od zaśnięcia dzieci około 22.00 do trzeciej nad ranem. Niestety, kiedy postanowiliśmy położyć się spać Adaś zaczął swój koncert...
Ale chusta dała radę. Co prawda chodziłam jak wampirka ;), ale zasnął po jakimś czasie.

A ja dzisiaj mam dobry dzień - chociaż do ciągle uśmiechniętych nie należę
Ale dostałam od męża prezenty i nie mogę na nic narzekać :)

Za to Adasia i Piotrusia dobry humor się nie trzyma - Piotruś senny i marudny, a Adasia chyba jednak ten ząbek męczy ;/

Mężus mi telefon kupił (fajny 3D) - tylko oczy mnie bolą i niestety o okularach muszę pamiętać i herbaciane róże takie duuuże (ale i tak najpiękniejsze są słoneczniki, które rzadko, ale też dostaję) :)

Ach, jek ma teściowa gadać to nawet najlepsze ciasto nie będzie jej smakowało

Fajnie, że goście wpadli - ja w domu po dwóch dniach padam z nudów i zazwyczaj gdzieś jedziemy

radzio ma wlasnie drugą drzemkę:) dobra idezmyc podłogi:) czym myjecie podłogi?? jakieś specjalne mopy? te prostokątne czy jak?
bo ja zawsze ściera, na kolana i dawaj! bo wiem ze kazdy kąt wymyje:) mama mi zawsze mówiła: "tym mopem to tylko liżesz podłogę,a nie myjesz."
i nie wiem czemu,ale zawsze jak mam ochotę kupiźć mop, to mi sie to przypomina:Pwiec dalej ściera i na kolana, a potem kręgosłup boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....jak szlag:P

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

a kiedy teściowa się pojawi?
Mnie moja tak stresowała, że przeżywałam jeszcze kilka dni po jej wyjeździe :)

A dajecie dzieciaczkom biszkopty?
Mąż był na zakupach i dał Adasiowi - wiem, wiem mają cukier i gluten :D
Ale Adaś zajada aż mu się małe uszka trzęsą :D

to pięknie Ci śpi :)
a u mnie Piotruś już przestał w ciągu dnia spać, a Adaś dzisiaj jakoś kiepsko, ale grzeczny jest :)
a mąż zrobił grilla :Zakręcony: zwęgliło się wszystko, bo zajął się myciem samochodu
więc obiadu jesce ni ma