Skocz do zawartości
Forum

Dzień Dobry Wieczór wszystkim mamom:)

Gość allesandria

Rekomendowane odpowiedzi

Gość allesandria

Witam serdecznie, cieszę się że mogę w końcu sobie porozmawiać w eświecie,w przerwach między cycobiadkami:36_1_21: Życzę wszystkim mamom spokoju, wyspania, cierpliwości i sił w wychowywaniu brzdąców. Pozdrawiam i Palulu czas.

Gość allesandria

Łoludzie walczymy z Karolinką jak lewy o misia a tu jesteśmy na ok 180 miejscu. Misiów jest 200 , mamy jeszcze szanse ale co raz ciężej. Mała Karolinka sobie tu pojękuje bo idą chyba pierwsze ząbki:)
Miałam coś napisać o sobie, jestem 35 letnią mamą Maurycego 28.10.1998, 4000 kg CC 57 cm w 38 tyg. i Karolinki 29.10.2009, 3220 kg CC, 55 cm w 36 tyg. Obecnie nie pracuję, zajmuję się malarstwem i jestem bardzo szczęśliwa. Po raz drugi mężatka, syn z poprzedniego małżeństwa, przeżyliśmy piekło na ziemi ale już jest dobrze.:) Pozdrawiam mamusie

allesandria
Łoludzie walczymy z Karolinką jak lewy o misia a tu jesteśmy na ok 180 miejscu. Misiów jest 200 , mamy jeszcze szanse ale co raz ciężej. Mała Karolinka sobie tu pojękuje bo idą chyba pierwsze ząbki:)
Miałam coś napisać o sobie, jestem 35 letnią mamą Maurycego 28.10.1998, 4000 kg CC 57 cm w 38 tyg. i Karolinki 29.10.2009, 3220 kg CC, 55 cm w 36 tyg. Obecnie nie pracuję, zajmuję się malarstwem i jestem bardzo szczęśliwa. Po raz drugi mężatka, syn z poprzedniego małżeństwa, przeżyliśmy piekło na ziemi ale już jest dobrze.:) Pozdrawiam mamusie

glosik oddany bede glosowac codziennie uda sie zdobyc PLUSZAKA:))

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqt5odkiiz54rq.png
http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqupjyeduy21no.png

Gość allesandria

aneta1808Dziękuję pięknie:)
Dzisiaj jesteśmy na ok 130 miejscu :) Właśnie w przerwach między pisaniem odganiam gołębie z balkonu, gruchały przylazły i od rana koncertują, tak dzień w dzień. Mąż pojechał do OBI i kupił tam olbrzymi wiatrak kolorowy a te franciszki najchętniej to by na niego wlazły i nasr...:)

Gość allesandria

aneta1808
Allesandria glosik oddany juz jest 189

Dziękujemy pięknie, ale dzisiaj pięknie w domu mam urwanie głowy, rodzinka na weekend przyjeżdża, a ja z Karolką na dworze siedZę..haha. Stwierdziłam że nie będę sobie ciśnienia z tego powodu robić. Jak jutro będzie ładnie to na działeczkę na cały dzień jedziemy...:15_9_28: ale masz piękny:15_9_28: to zawsze było moim marzeniem...i tak już zostanie:36_1_21:
Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku:36_1_76: a i lody wczoraj jadłam .. Pa