Skocz do zawartości
Forum

Mamy rocznik 83, 84, 85 i 86

Ardhara

Rekomendowane odpowiedzi

kwiatuszek9876
A co pada u ciebie czy rachunku nie zapłaciłaś :))

właśnie tak sięśmieję że chyba nie zapłaciłam:hahaha:
ale nie, tu strasznie wieje

alecwi
Klocków i zabawek ma całą masę bo rodzice co rusz mu kupują. Lubi zwierzaki i dinozaury więc dostanie ksiażke o tym lub o tym..Pa.....

i dobrze książek nigdy za wiele

http://www.ticker.7910.org/an1cF3yFg2B0010MTAwMTQ5NmR8MTM0NTZkYXxBbmdlbGlzaWEgbWE.gif
http://images36.fotosik.pl/181/d26726586592bcacm.jpghttp://s9.suwaczek.com/20030823570117.png

Gość kwiatuszek9876

My właśnie wrócilismy od kuzynki , Gabi nie chciała iść do domu tak zaczeła płakać ze nie mogła się uspokoić , szał był taki że jeszcze mojego dziecka takiego nie widziałam . Niech ta pogoda stanie się lepsza bo szkoda słów

Gość patusia23

kwiatuszek9876
My właśnie wrócilismy od kuzynki , Gabi nie chciała iść do domu tak zaczeła płakać ze nie mogła się uspokoić , szał był taki że jeszcze mojego dziecka takiego nie widziałam . Niech ta pogoda stanie się lepsza bo szkoda słów

Oj Ty mamo Gabi chciała się jeszcze pobawić

Gość kwiatuszek9876

Patus chciała , bawiły się 2 godziny i też kłóciły bo jedna drugiej brała . A ona nie będzie mówić że chce zostac tylko idziemy i koniec

Anka zobaczysz co to bedzie jeszcze , moja wkurza sie nawet wtedy gdy nie idzie jej ściaganie spodni

Gość patusia23

kwiatuszek9876
Patus chciała , bawiły się 2 godziny i też kłóciły bo jedna drugiej brała . A ona nie będzie mówić że chce zostac tylko idziemy i koniec

Anka zobaczysz co to bedzie jeszcze , moja wkurza sie nawet wtedy gdy nie idzie jej ściaganie spodni

Kwiatuszek ja doskonale rozumiem bo Zuza też z upartych dzieci

Gość kwiatuszek9876

Wiesz co ja nie patrzę na to że ona w sklepie płacze , nie ma podstaw .
Podam wam jeden taki przykład , Rok temu na procesi Gabi nie chciała iść tylko stać i bawić się wózkiem i ryczała cały czas , ludzie się na nas patrzeli ale cóż robiliśmy wszytko żeby przestała a ona dalej . Gdzies nas zauważyła teściowa i przyszła do nas żeby ja uspokoić , bo jak ona ją weźmie to napewno jej przejdzie , a ja jej nie dałam bo płakała sama nie wiedziała czego a teściowa napewno jej nie uspokoi . A morał taki z tego ze dziecko się musi wyryczeć jak nie wie czego ryczy . Późnije oczywiście dowiedzieliśmy się od teściowej że ludzie mówili iż my nie umiemy uspokoic dziecka i idziemy jak dumni rodzicie a dziecko płacze . Nie było można jej nic przetłumaczyć .

Ale odeszłam od tematu :))