Skocz do zawartości
Forum

tesciowa..:)))

Margolcia

Rekomendowane odpowiedzi

Ulla
aniu to podobnie mamy....no ja to zamiast że mój niegrzeczny mam zarzucane że dziecko wyćwiczone bo chodzi i pyta czy może to wziąć, czy może tam pójść....tak źle i tak niedobrze:D

dokładnie tak :cheess:

Mi moja szwagierka powiedziała, że zawsze Oni mieli przej***** bo mamuśka to perfekt we własnych oczach i jeszcze się nie narodził taki co by jej dogodził - no... tylko, że ja nie zamierzam teściowej dogadzać... jak już to zajme się jej synem :hahaha:

iskra0110
boniu dziewczyny wy z jakimiś kosmitkami macie doczynienia. Czytam i nie wierzę, że jednak takie teściowe jak z kawałów istnieją. Ale teściowa wyjeżdżająca z fochem od wnuka to już w ogóle porażka...

Ja mam taki wlaśnie RAJ :what:
A propo teściowej: wiecie jaka jest największa beszczelność? Zepchnąć teściową ze schodów i zapytać: Mamusiu a doką się tak spieszysz?

Moja tesciowa od tygodnia nie dzwoniła więc jak na razie juest super :)

bo najlepsza teściowa to taka 100 m od domu i 2 m pod ziemią.
Ja za tel od teściowej nie tęsknie i bardzo często zdarza mi sie nie odbierać tel. Co do mojego J. to On sam jak tel dzwoni i oboje przypuszczamy że to jego mama to nikt się nie rusza z kanapy i nawet nie zerknie na tel. Więc skoro jej własny syn nie chce z nią rozmawiać i ma jej serdecznie dość to ja chyba tym bardziej...

Ja lubie wykorzystać pare takich kawałów ale w strone mojej mamy jak broni zięciów i zawsze się z siostrą śmiejemy że podlizuje się do chłopaków by jej nie pokochali tak jak tą z kawałów :D Do mojej teściowej nie żartuje w ten sposób bo to nie był by żart :36_2_15:

Gość anna_:)

no a my mamy z powrotem problemy zdrowotne z Julią, nie da się tego ukrywac przed rodziną więc gramy w otwarte karty tylko, że teściowa jest w gorącej wodzie kąpana i nie rozumie czegoś takiego, że trzeba czasu bo między jednym a drugim pobraniem krwi czekamy 3 miesiące. Nie da rady tego przyspieszyć bo jakiekolwiek zmiany nie nastaja w ciągu jednego czy dwuch dni... poprostu trzeba czekać :( A ta wariatka sieje panike, wymyśla by pobierać dziecku krew nie u mnie w szpitalu tylko u niej w Londynie albo bym jechała do PL jak by to co najmiej miało coś zmienić :( I tak przez 2 godz wczorajszej rozmowy tel tłumaczyłam babie, że to nie ma znaczenia gdzie pobierają krew ale jakie zmiany są i ważne są podejmowane decyzje w leczeniu itp. itd... na końcu tej rozmowy już sama się pogubiłam i nie wiedziałam o czym Ona do mnie mówi bo ni z tego ni z owego zakończenie było takie "zmieńcie dom bo za dużo płacicie a tyle pokoi wam nie jest potrzebnych...":36_11_23:

Oj o teściowej to mogłabym pisać i pisać hehe temat rzeka :D Moja jest strasznie nadgorliwa... Aż do takiego stopnia, że swojego syna (dorosłego faceta) cały czas traktuje jak małego chłopca i obchodzi się z nim jak z jajkiem co mnie naprawdę drażni! Wystarczy tylko, że on kaszlnie, a ona już go pyta czy boli go gardło i najchętniej zabrałaby go do lekarza... Poza tym wydzwania do mnie 5 razy dziennie o byle głupote i wywiad przeprowadza czy siedzę w domu, czy gdzieś byłam, czy ktoś jest u mnie... I oczywiście pyta czy jej synek ciepło się ubrał do pracy... No mówię Wam ja już w łeb dostaje!!! Ta kobieta mnie wykończy! Jak kiedyś mieszkałam u teściów to non stop się kłóciliśmy przez jego mamuśke, bo do wszystkiego się mieszała i nie mieliśmy w ogóle prywatności :/ Pamiętam jak robiłam mu kanapki do pracy to zwróciła mi uwagę, że nie obieram pomidora ze skórki, no ręce mi opadły! Hahaha odpowiedziałam, że zęby ma i na pewno nic mu się nie stanie jak zje ze skórą! :P Na szczęście już od roku mieszkamy na swoim mieszkanku i od razu nasze relacje też się poprawiły... Robimy co chcemy i nikt nam nie wchodzi do pokoju :D

http://www.suwaczki.com/tickers/zem3zbmh6ubs91hk.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvav92uvfc.png

paula88
Oj o teściowej to mogłabym pisać i pisać hehe temat rzeka :D Moja jest strasznie nadgorliwa... Aż do takiego stopnia, że swojego syna (dorosłego faceta) cały czas traktuje jak małego chłopca i obchodzi się z nim jak z jajkiem co mnie naprawdę drażni! Wystarczy tylko, że on kaszlnie, a ona już go pyta czy boli go gardło i najchętniej zabrałaby go do lekarza... Poza tym wydzwania do mnie 5 razy dziennie o byle głupote i wywiad przeprowadza czy siedzę w domu, czy gdzieś byłam, czy ktoś jest u mnie... I oczywiście pyta czy jej synek ciepło się ubrał do pracy... No mówię Wam ja już w łeb dostaje!!! Ta kobieta mnie wykończy! Jak kiedyś mieszkałam u teściów to non stop się kłóciliśmy przez jego mamuśke, bo do wszystkiego się mieszała i nie mieliśmy w ogóle prywatności :/ Pamiętam jak robiłam mu kanapki do pracy to zwróciła mi uwagę, że nie obieram pomidora ze skórki, no ręce mi opadły! Hahaha odpowiedziałam, że zęby ma i na pewno nic mu się nie stanie jak zje ze skórą! :P Na szczęście już od roku mieszkamy na swoim mieszkanku i od razu nasze relacje też się poprawiły... Robimy co chcemy i nikt nam nie wchodzi do pokoju :D

super, że już się wyprowadziliście, bo to jakaś tragednia normalnie...