Skocz do zawartości
Forum

Mamuski Luty/Marzec 2008

Asik

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :oczko:

Ja dzwonie codziennie do sekretariatu ale na razie nic, zadzwonie jeszcze po południu :Spoko: Sekretarka juz mnie po głosie poznaje :smiech:

Kicia ja urodziny mam w mikołajki 6 grudnia
Fajnie bo mam zawsze podwójne prezenty :D:D

Ania śliczne zdjęcia tzn śliczna córcia

ja mojej M jak zrobie jakies kucyki to zaraz ściąga, a juz włoski ma długie i przydałoby sie wiązać :oczko:

aga Ty sie nie przejmuj ze Nikoś wszystko rozrzuca, żebys widziała moją łobuziarę. Ma dwie półki z książkami w zasięgu ręki i dziennie ok 5 razy musze wszystkie układać, idzie jak tajfun jedna ręką po kolei wszystkie na podłogę :wsciekly: całe szczescie ze to jej ksiązeczeki nie moje :Spoko:

A ja pochorowałam sie wczoraj, gardło mnie boli, głowa, katar do pasa, w nocy spać sie nie da i wogóle wszystko mnie wkurza :wsciekly: I zimno takie ...

no ponarzekałam

oooo właśnie wszystki książki wylądowały na podłodze
dziś już drugi raz................

ide zbierać

papa

moje łobuziaki
Marcel Oliwier 22.07.2005
Magdalena Weronika 16.03.2008

Cześć kochane:)))

Ja już przy kawce :)) mała śpi to się korzysta ma się rozumieć hihihihihi :whistle:

aganowak40

Aniu twoja Julka jest boska.... i jak się pięknie umie zabawić:)) mój pewnie wszystko by tam zdemolował;(( szczególnie ten domek już pewnie leżał by na ziemi w rozsyce..... nw czemu on tak lubi wszystkim rzucać i wszystko zwalać...... aż wstyd:(((((((((

Aguś to tylko na zdjęciu hihihihi minutę później laleczki z tego domku wylądowały na podłodze hihihihi
Moja tez rozwala wszystko co popadnie :surprised: już musi ja coś naprawdę zaciekawić to będzie się tym ładnie bawić :whistle: Kiedyś kupiłam jej takie filiżaneczki dzbaneczki i łyżeczki do zabawy to przez dobre pół godziny jakbym dziecka nie miała :surprised: teraz oczywiście są już nudne i porozwalane po podłodze hmmmmmmm

natkaa
Witajcie :oczko:

Ja dzwonie codziennie do sekretariatu ale na razie nic, zadzwonie jeszcze po południu :Spoko: Sekretarka juz mnie po głosie poznaje :smiech:

Natka dzwoń ile wlezie hihihihihi może w końcu dadzą ci odpowiedz oczywiście i bez wątpienia pozytywną :wink: a rok akademicki już tuż tuż :whistle: Trzymam kciuki :great:

natkaa
ja mojej M jak zrobie jakies kucyki to zaraz ściąga, a juz włoski ma długie i przydałoby sie wiązać :oczko

Mojej jeszcze nie wiążę bo tak samo jak twoja Magda ściąga cokolwiek co ma na głowie czy to spinki , gumki czy nawet czapkę :oops: a włoski już jej dwa razy podcinałam włoski :mdr:

natkaa

A ja pochorowałam sie wczoraj, gardło mnie boli, głowa, katar do pasa, w nocy spać sie nie da i wogóle wszystko mnie wkurza :wsciekly: I zimno takie ...

Dużo zdrówka :Kiss of love: najlepsze jest gorące mleko z masłem i czosnkiem :mdr: wiem wiem obrzydlistwo ale pomaga i dobrze rozgrzewa :mdr:

natkaa
aa
wiecie co moje łobuzy wczoraj zrobiły
usiadłam na chwile przy kompie i jakoś mnie tak wciągnęło, potem patrze a z pokoju dywan zniknął :smiech: a ten dywan taki duży i ciężki
rozłożyli sobie w korytarzu i tam leżeli :Spoko:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

No to niezłe abrakadabra hihihihihi

No dobra ja też spadam :go:

I proszę pozostałe dziewczynki o podpisanie listy obecności :whistle:

Pozdrawiam :Kiss of love:

Czesc!

U mnie cos brak natchnienia nastal ostatnio.Wy kobietki tez tak padacie na twarz jak juz przyjdzie wieczor czy to tylko ja tak kondycji nie mam???

U nas w niedziele piekna pogoda byla a od poniedzialku jesien na calego.

Natkaa - gratki dla dzieci za pomysl z dywanem.U ciebie to dwie glowki a nie jedna prauja na to....

Anna- tak ,nazywa sie to "BABy Shower" to mowisz ze w POlsce powoli wchodzi.To fajnie ale wiem ze chyba nadal u nas w kraju panuje przesad ze sie dziecku nie powinno nic kupowac do narodzin.Prawda to laseczki z Polski?

Asik- u nas tez czasem wyjscia do sklepu koncza sie porazka.N nie chce juz siedziec w wozku to czasem jak jakas szajbnieta matka ja gonie po calym sklepie.W ogole jak pomysle ze mam z nia sama isc to juz mi sie nie chce.Kiedy idziesz sie dowiedziec kogo nosisz w brzusiu? ( pazdziernik?)

BA- jak samopoczucie?

W piatek ide z Natalia pierwszy raz do fryzjera.Trzymajcie kciuki bo pewnie bedzie placz.

Ide pod prysznic i na "Brzydule"- pozdrawiam

http://www.suwaczek.pl/cache/4c0c845ba5.png

WItam się gorąco bo niestety u mnie za oknem szaro i buro.........................a jak zimno szkoda gadac: (((

Moje dziecko pięknie zasnęło i powiem wam że coraz częściej w południe woła aa i ładnie leży bez wariacji i w koncu zasypia:)) Dobrze że chociaż z tym jest ok..... bo ostatnio nnp. jak miał sie kąpać to latam na golaska a ja szykowałam wode no i widze że zaraz zaczyna sikać i już mu tam pokapuje to buch go na nocnik a on jak dostał padaki mówię wam jakby sie bał do niego sikać:((( i wstał oczywiście i zaraz znow zaczął a ja znow go bach ale niestety totalna klapa......wiec zrobił kałużę pod wanną:((( Masakra normalna w ciuchach to usiedzi trochę ale jak ma coś zrobić to musi wstać a i jeszcze zanim usiądzie to pokazuje żeby mama usiadła na Wc to on dopiero się na swoim tronie rozsiaduje................. nw jak to będzie:(((

Kicia ja też tak ma że jestem wieczorem na maxa padnieta i zaraz jak N zaśnie to najchetniej też bym poszła ale niestety nioe jest lekko i zawsze coś jeszcze działąm:))) A co u Was W Brzyduli bo u ns się dzieje a dzieje:)))) nOrmalnie

Aniu u mnie to pewnie nie tylko lalki były by na podłodze ale cały domek......mój szatan mały wszystko rozbroi..... ale wam powiem że uwielbia grać w piłkę normanie jakiego ma kopa to szok.... przynajmniej tu sie może wyłądować....

Asik a gdzie ty nam sie przepadłaś?? Odpoczywasz jeszcze po wyjazdach rodzinnych:)) Oby nie za długo bo weekend się zbliża i pewnie znowu się coś szykuje:))

Natka milczą i milczą":))) a tobie pozostaje czekać i dzwonić:)))) A babka w sekretariacie pewnie pójdzie na urlop.... a ty bądz wytrwałą, trzeba dbać o swoje:)) A z tym dywanem to niezły numer

Karolcia a ty żyjesz???

Buziolki dla was:)))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21766.pnghttp://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/ale_jestem_duuu_y_facio_.JPG
http://www.kraina.hipp.pl/?id=6303 - drzewko Nikosia Zapraszam
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070616040114.png http://s2.pierwszezabki.pl/003/003323960.png?1219

Hej babolki :oczko:

dostałam zgodę :yuppi:

tylko teraz mam inne zmartwienie, chciałam zeby w weekendy zajmowała sie dziecmi kuzynka ale po dzisiejszym dniu jestem załamana :zmartwiony:
taka jakas niesmiała (ma 19lat) żadnej inwencji z jej strony, marcel duzy to jakos lepiej ale madzia sie nudzi przy niej, jak sie rozpłakała to nie potrafiła jej uspokoic, :zmartwiony::zmartwiony::zmartwiony:
kurcze nie wiem czy znajde inna opiekunke, nie wiem czy stac mnie na inna opiekunke,

ma przyjsc jutro i pojutrze na cały dzien, ale jak sie nie rozrusza to nie wiem...
bo to trzeba byc na raz tu i tam przy dwójce dzieci a ona ma problem z ogarnieciem madzi co dopiero dwójki, niby sie tam juz zajmowała dziecmi ale juz starszumi bo 6 i 8 lat
mąż mówi ze jakoś sie ją douczy co jak kiedy ma robić ale ja nie wiem czy bede spokojna jak ona znimi zostanie sama
narazie mąż tak ustalił w pracy grafik że przez dwa weekedy bedzie w domu

no popłakałam sobie :Spoko:

a jutro idę do szkoły :D

kicia ja moje dzieciaki sama obcinam :D
marcela maszynką, a madzi tylko grzywke i raz podrównałam z tyłu, narazie sie do fryzjera nie wybieramy bo i by wrzask był
ale Wam życze powodzenia :oczko:

dobra ide bo sie małpeczka obudziła

pa :bye:

moje łobuziaki

Cześć dziewczynki :))

Natka ojjj jak super :yipi:to ja pierwsza wielkie gratki za pozytywną odpowiedź :great: i życzę samych 5 :whistle: a kuzynką nie przejmuj się daj jej troszkę czasu :wink: wprawi się może przy tobie czuje się troszkę zażenowana i nie śmiała, a jak już będzie sama to inaczej czasami tak jest :))

Aguś co do nocniczka u nas to samo w ubrankach to jeszcze usiądzie i jeszcze będzie mówić siiiiii (niby udaje) :)) a jak jej chcę zdjąć pieluszkę to już inna bajka :((( Kwestia czasu zobaczysz :wink:

Kicia ja kiedyś oglądałam program o tym w PL ale chyba coś takiego jeszcze długo długo upłynie za nim będzie tak znane jak w Stanach :wink: ale pomysł bardzo fajny :wink:
Co do zmęczenia niestety jak usypiam julcie to i usypiam siebie :whistle: i od jakiegoś czasu m mnie budzi wieczorem :mdr: To chyba jakieś przesilenie czy co ??? :oops:

Asiu daj znać co u Ciebie ???

Karolinka jak samopoczucie?? już lepiej czy wciąż dokuczają mdłości????

No dobra spadam bo mi się kalafior rozgotuję :oops: u mnie dziś na obiad podsmażany w panierce kalafior :smile: lubi która z was to ???

A i przypomniałam sobie moja dziś na spacerze bawiła się ............. pająkiem brrrrrrr !!! Na chwilę się zajęłam wózkiem naglę słyszę jak się chichocze no to ja mik podchodzę do niej i co widzę Julcia dotyka palcem pająka a on jej ucieka i taka oto frajda dla ponad półtorarocznego malucha hihihihihihihi

Pozdrawiam Was gorąco !!!
:36_1_67:

dziękuję dziewczyny, że tak o mnie pamiętacie...

czasem wieczorem (jak Bartek uśnie) to ja zaraz też ide spać, tak mi wtedy dobrze i nic nie boli, nie mam mdłości...ale za to dom zaniedbany... no cóż takie mam kiepskie początki...

dzisiaj byłam u Pani doktor, z dzidziusiem wszystko ok, ale ja mam jeść więcej witamin... no cóż .... a na wymioty powiedziała, że to w normie, tak dwa razy dziennie mieć bliskie spotkanie z WC... nie jest to pocieszajace...ale trzeba wytrwać bo mam nadzieję, że długo to juz nie potrwa

Bartuś na szczęście zdrowy...a jak z waszymi pociechami....
Bartek zaczyna powtarzać różne wyrazy i moja opiekunka twierdzi, że pewnie niedługo zacznie mówić... no oczywiści pojedyncze wyrazy juz mówi, ale jeszcze nie składa...)

pozdrawiam

http://www.suwaczek.pl/cache/4770b0af1c.png http://s2.pierwszezabki.pl/005/005006960.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20061007580120.png

Bartusiowa mama

dzisiaj byłam u Pani doktor, z dzidziusiem wszystko ok, ale ja mam jeść więcej witamin... no cóż .... a na wymioty powiedziała, że to w normie, tak dwa razy dziennie mieć bliskie spotkanie z WC... nie jest to pocieszajace...ale trzeba wytrwać bo mam nadzieję, że długo to juz nie potrwa

Karolinko to super wiadomości piszesz że z dzidzią jest ok, to jest najważniejsze :yipi: a wymioty i te rożne dolegliwości no cóż trzeba jak mówisz jakoś przetrwać ale grunt że z dzidziusiem wszystko jest ok :)) Trzymam kciuki oby jak najszybciej skończyły się te dolegliwości a ty żebyś nareszcie odżyła:great:

Hje lasencje ja tak na sekundke

BM- mi wlasnie po witaminach bylo niedobrze wiec dalam sobie spokoj i zaczelam brac od 4 miesiaca

Anna-Julcia znalazla sobie nowego przyjaciela mowisz?

AGA
- moja tez nie usiadzie bez pieluchy albo zrobi oobok nocnika--- ojjjjj dluga droga przed nami

Natkaa-
oby kuzynka sie rozkrecila.Skoro ona taka niesmiala to moze przy tobie jeszcze bardziej sie krepuje..Moze jak bedzie sama to bedzie ok.Gratki wielkie i powodzenia

witam babeczki:))
U nas też pogoda nie zaciekawa tak więc Aniu sama nie jesteś:))
Mój gzub nyna, ja się trochę wzięłam za sprzątanie i od razu lepiej chatka wygląda bo masakra już totalna była:)) a teraz się relaksuję przy kawusi:))
N ostatnie trójki wychodzą dolne wiec troche w nocy pomrukiwał przez sen ale nie było źle, bo głównie piszczał jak zgubił smoka i nie mógł go znaleść.....

Ania z tym pająkiem to dobre hihi, ja bym zawału dostała dosyć że go nie zjadła bo pewnie mojemu taki pomysł do głowy by przyszedł:((( Bleeeeeeeeeeeee

Natka co do opiekunki to laska się rozxkręci zobaczysz:)) Skoro taka nieśmiałka zniej no to tymbardziej pewnie się krepuje.... da radę zobaczysz:)))) No i gratki pozytywnej odpowiedzi... a zresztą nie mogło być inaczej:))

Kicia a jak tak N, pewnie rozgadała się już na całego??? Mój to mizernie z mową jeszcze, za bardzo nie garnie się do powtarzania a po swojemu bebła na okrągło.... no czasem uda mu się coś załapaćnp ostatnio załąpał jas się mówi nie i grozi przy tym palcem i kręci głową i owi nie, nie, nie mowie wam jak to wygląda :))))

Karolcia gratki dla Bartusia:)) a ztymi mdłościami to już nie długo:))) Oby przeszły i będzie z górki

Buziaki dla was i UDANEGO WEEKENDU:))))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21766.pnghttp://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/ale_jestem_duuu_y_facio_.JPG
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070616040114.png http://s2.pierwszezabki.pl/003/003323960.png?1219

ja tylko na chwilke zameldowac sie ze zyje
troche mam klopotow bo w czartek moja mama miala wypadek, stracila przytomnosc na ulicy i bardzo sie porozbijala, twarz, nos zlamany, warga szyta, czolo... ech.... na szczescie nic powazniejszego sie nie stalo, zrobili jej przeswietlnenia, tomografie glowy - nic na razie nie wyszlo, naderwala jakies nerwy szyjne i ma teraz bol w palcach wiec nie wiele moze zrobic ale jak to moja mama na tylko nie usiedzi...

ja sie zdenerwowalam, malo nie urodzilam no ale juz teraz jest lepiej

moja mama jak jej sie co takiego nie przydarzy to sie za siebie nie wezmie, kregoslup ma bardzo zniszczony, szczegolnie szyjny i stad ta utrata przytomnosci, poszedl ucisk na tetnice i zalilo ja z nog, teraz sie moze opamieta, rzuci robote i wznowi rehabilitacje... ech...

no nic lece bo paclem do d... nie trafiam :) trzymajcie sie i do uslyszenia wkrotce!!

Witam sie z wami poweekendowo!

Asik- ojj zdrowka dla mamy.OJJ to przezylas kochana, moze lepiej ze jestes na miejscu to mamie przetlumaczysz ale z drugiej strony nie mozesz sie denerwowoac- pamietaj o dzidzi w brzuszku ( latwo mowic co?)

Aga- no N to gadula straszna.Czasem rozmawiam z kims a ona wylapuje slowa ( czy to po polsku czy po ang) i powtarza- smieszna jest wtedy.Nie chce sie przechwalac ale chyba sporo mowi jak na swoj wiek

Anna- jak jesien w Londynie wyglada?Kurcze szkoda ze nie bedzie zajec juz w przedszkolu.Nasze na szczczescie sie juz zaczely po przerwie wakacyjnej i staramy sie w kazda srode byc.

Naatka- jak tam po zajeciach?opowiadaj nam tutuaj

Dobranoc kobietki lece na "Brzydule"

Cześć kochane :Kiss of love:

Wpadam na chwileczkę bo mi Julcia przeszkadza :mdr: może później więcej popisze :)))

Asiu kochana tak mi przykro z powodu mamy :((( niezłego strachu przeżyłaś nawet nie mogę sobie tego wyobrazić :((( Moja mama tez ma strasznie kręgosłup zniszczony miała operację, rehabilitacje bo już nie mogła chodzić taki miała ucisk na nerw a ból straszny ojjjj pamiętam jak ja wtedy to przeżywałam :(( teraz jest już prawie 8 lat po operacji i też musi uważać bo jak przeforsuje to niestety bóle wracają :(( Mam nadzieję ze twoja mama jak mówisz opamięta się i weźmie się za zdrówko, bo kręgosłup to naprawdę ważna sprawa. Mojej mamie jak lekarz powiedział ze grozi jej wózek to dopiero zaczęła dbać o siebie :(( A ty kochana proszę uważaj na siebie, staraj się nie denerwować ale Boże jak się tu nie stresować i nie denerwować co nie ?? :((( Tulę cię mocno :36_1_67: Trzymaj się !!! Dużo zdróweczka dla twojej mamy!!!!

Kicia to wielkie gratki dla Natalki :great: Super że zaczyna ładnie już powtarzać :)) Teraz to juz czekać jak zacznie pięknie zdania mówić :wink:
Moja niestety jeszcze takie tam swoje chociaż już na m pięknie powie tata na mnie jak się jej umyśli :(( , a i na kotka jak zobaczy to powie ............. icia, ticia, kicia hihihihihih na jedzenie am, na ucho oooooo a jak skacze czy wchodzimy po schodach to ap to od ang. up :)))) cześć to ceść a hystanie to hyś :))) a i przypomniałam sobie że jak coś nie chce to kiwa głową i mówi nie ne ne a reszta to już chińska mowa :lol:

Aguś jakie ty masz długie śliczne włosy (NK) ja tylko mogę pomarzyć o takich :whistle: Wiesz ja też coś zauważyłam że u mojej ząbki wychodzą bo jakoś ich więcej w gębulce ale za nic nie mogę wypatrzyć które co i jak bo ona nie chce teraz pozwolić :((((

o kończę bo właśnie nabiła Julia guza:oops:

pa pa

Halo halo :lol:

Czy wy dziewczynki zastrajkowałyście czy co ?????????????

U mnie pogoda do d*** zachmurzane od samego rana:(( dobrze ze do południa troszkę przestało padać tylko taka mała mżawka z przerwami to wykorzystałam i mik na miasto :)) musiałam odebrać mleko z apteki :) po aptece poszłam do centrum handlowego i tutaj niespodzianka:surprised: nakręcali scenę do jakiegoś filmu :)) pełno ludzi, kamer sprzętu i ozdób świątecznych :whistle: było by fajnie jakby nas troszkę załapało hihihihihihi
Ze spaceru przyszłam cała padnięta uffffffff myślę o tym wózku parasolce i tak schodzi :((( a ja pcham takie ciężary :((((( wózek + Julcia już ciężko a dodatkowe rzeczy jak 10 puszek mleka, kremy i maści dla Julci i jeszcze małe zakupki to już robota dla strongmena :mdr: I wyobraźcie że ja taki ciężki wózek jeszcze po górę wtaszczyć (mieszkam na wzgórzu) a potem na 2 piętro uffffffffffffffff zmęczenie gigantyczne:uff2: Spaliłam chyba z 10000 kalorii hihihihihi

A pochwalę się ze dziś Juleczka zrobiła kupkę na kibelku :happy: potem jej pokazałam tą kupkę i ja ją zaczęłam chwalić i w ogóle klaskać to zaczęła się uśmiechać i jak się jej pytam gdzie Julcia zrobiła kupkę to pokazuje na kibelek :))) Mam nadzieję ze jak kilka razy ją wysadzę na kibelek to może zajarzy i już będzie bez problemu robić kupkę na kibelku :whistle: Taka mam nadzieję :lol: na nocniczek nie chce siadać tylko kibelek u nas na razie zadziałał, więc myślę jej kupić taka nakładkę na kibel i schodek by było jej lepiej siąść:)))

Kiciu przypomniałam sobie o co pytałaś :) ja nie w Londynie mieszkam niestety :)) tylko na północy Anglii koło Leeds, ale Asia mieszka blisko Londynu :))) A jesień już widać szczególnie na moim osiedlu , drzewa mają już więcej żółtych i czerwonych liści niż zielonych :)) jesień atakuję pełną parą :whistle: a jak pójdziemy na spacerku to Julcia tylko by zrywała kuleczki podobne do tych z jarzębiny z krzaków :lol:

Natka i jak pierwsze zajęcia w szkole ???

Aga co nam tak zamilkłaś :wink:

Asiu mam nadzieje ze u ciebie wszystko ok i z mamą też:wink: A kiedy wracasz do UK???

Karolinka jak się czujesz ???

Dobra spadam :whistle:

Pozdrawiam Was gorąco :Kiss of love:

Witam wieczorkiem:)))
Ja normalnie cały dzień jakoś tak zalatana że nie miałąm nawet chwili usiąść do kompa:((( ale na szczęście już wieczór i wszystko ok:))
My dzisiaj wybraliśmy się z wizytą do dziadków, mały się wyszalał i normalnie zaraz po mleczku ślicznie zasnął:)))
U nas tez podoga do d... chociaż dzisiaj po południu było czuć prawdziwą jesień bo i słoneczko wyszło i jakoś takk się mi;lej i cieplej zrobiło:))

Aniu to ty prawdziwa strongwomen jesteś:))) Ulala nieźle. Ja podejrzewam po takim dźwiganiu to cały dzień bym zdychała a plecy by mi padły, jakN trochę ponoszę to już wysiadam a ty.... takie rzeczy piszesz... Kochana jakiegoś tragarza podeślę może co??? ale z drugiej strony to potem się nie dziwić skąd taka figurka:))
A Julka brawooo muszę też spróbować z tym kibelkiem chociaż nie jestem do końca pewna:((((

Asik biebna mama...dużo zdrówka dla niej...ale tak to czasem jest że lecimy na oślep nie patrząc na zdrowie aż w końcu pod przymusem to robimy:)) Mam nadzieję że i twoja mama postąpi rozsądnie.... no a ty na miejscu tego dopilnujesz nie??? No i ddbaj o Kacperka małego słyszysz mi tu!!!!!!!!!!!

Kicia Natka to mała gaduła widzę suuuper ja jeszcze muszę trochę poczekać a tak już bym chciała ze swoim N pogadać nie po chińsku, ale niestety jedni mówią szybciej a inni póżniej...

Dobranoc lasencje muuua do jutra:)))

aganowak40

Aniu to ty prawdziwa strongwomen jesteś:))) Ulala nieźle. Ja podejrzewam po takim dźwiganiu to cały dzień bym zdychała a plecy by mi padły, jakN trochę ponoszę to już wysiadam a ty.... takie rzeczy piszesz... Kochana jakiegoś tragarza podeślę może co??? ale z drugiej strony to potem się nie dziwić skąd taka figurka:))

Ojjj Aguś jak byś mogła to podeślij mi jakiegoś tragarza tylko nie zapomnij że przystojnego hihihi :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:
My się z m śmiejemy że wózek Julci to jeden wielki "tragarz" bo tyle rzeczy i te wszystkie torby z zakupów pomieści hihihihihihihi :sofunny::sofunny:

A tak w ogóle witam się z wami :wink:

U mnie taka była ładna pogoda, ciepełko i przyjemnie że aż nie chciało się wracać do domu :mdr: A tak to nic ciekawego :whistle:
Julcia teraz ogląda bajeczkę a m za godzinkę ma wrócić z pracy :wink:

Pozdrawiam Was serdecznie :smile:

Witam sie wieczorkiem:))
Aniu tragarz już wyruszył i mówię ci jakie ciacho ulalaaa:))

A u nas dzisiaj ciepełko jak wiosną:))
No i dzisiaj moje dziecie pierwsza noc spedza w swoim pokoju huraaaaaa!!! Piekniusio zasnął zobaczymy jak tam nocka:)) Jutro zdam relację
Miłej nocki buziaki

Witam sie :oczko:

Aga i jak pierwsza nocka synka w swoim pokoiku?? nie przestraszył sie rano?
przygotowywałas go do zmiany pokoju czy tak na raz przeniosłaś?

U nas tez od wczoraj cieplutko. szkoda ze tylko do jutra :zmartwiony: potem znów zimnooo

Moja Madzia tez trajkota na razie po swojemu, tylko mama, tata, pa, kaka (co znaczy u niej kaczka, kura, kwiatek) :smiech: no i wczoraj marcel nauczył ja mowic gumka to teraz taka dumna chodzi i powtarza w kółko gumka, gumka...:D

Asik jak mama, lepiej?
ja też naleze do tych co to musi sie juz cos powaznego stac zeby sie wziac za siebie, samej ciezko sie ruszyc, dlatego potrzebny jest ktos zeby mnie "kopnac w tyłek" zebym sie ruszyła i np. poszła do lekarza

No a ja dowaliłam sobie obowiązków ze hoho (jakbym mało miała do tej pory :Spoko: )
cholercia troszke jestem przytłoczona i nie wiem w co rece wlozyc, tu dzieci tu trzeba zacząc pisac prace dypl. kilka referatów, ze 30 ksiazek do marca przestudiowac referaty zrobic no i egzaminy
i zastanawiam sie w co ja sie wpakowałam

dobrze ze kuzynka sie troche rozkreciła i dzieci ją polubiły ufff :36_19_3:

no dobra nie nudze Wam już

tak sie dzielicie tragarzami, fajnie, a nie macie jakiegos masażysty przypadkiem?? jak tak to ja poproszę :D

moje łobuziaki

Cześć kochane http://dl8.glitter-graphics.net/pub/369/369328m1yq912izu.gif

My już po obiadku, Julcia sobie lula, a ja relaksik oczywiście przy czym no przecie przy komputerku hihihihihi wpadam w nałóg wpadam :lol:
Byłam na spacerku z Julcią tylko na naszym osiedlu :)) Julcia popchała swój wózeczek z lalką, pogoniła kota i zaliczyła "glebę":oops:
A ostatnio to Julia tak rozśmiesza mnie że hoj :)))) siedzę na kanapie a ona dosiada do mnie i mnie naśladuję czyli, rączkę na rączkę oraz nóżkę na nóżkę. No powiem jak to zobaczyłam to myślałam ze pęknę ze śmiechu taka paniusia że hohoho :)))) A jak w kuchni szykowałm obiad to ona nagle przychodzi z ciuchami z suszarki i co z nimi robi ..no jak najprościej wkłada do bębna pralki i zamyka drzwiczki i zaczyna przekręcać przekręt i naciskać guziczki no powiem jaka przy tym poważna a ja nie mogłam powstrzymać się ze śmiechu hihihihihi a innym razem jak sprzątałam i wycierałam kurze to moje dziecko po ściereczkę z kuchni i razem ze mną zaczyna wycierać hihihihihihih Ale to śmiesznie wygląda boki zrywać że takie malutkie i już chce robić co dorosły hihihih:sofunny::sofunny::sofunny:

aganowak40

Aniu tragarz już wyruszył i mówię ci jakie ciacho ulalaaa:))

ulalaaaaaaa fiu fiu :whistle: aleś mi ciacho przysłała :whistle::whistle: Dzięki :)))

aganowak40

No i dzisiaj moje dziecie pierwsza noc spedza w swoim pokoju huraaaaaa!!! Piekniusio zasnął zobaczymy jak tam nocka:)) Jutro zdam relację

Aguś i jak pierwsza nocka??? Czekamy na relacje :wink: a poza tym to prosimy o foteczki pokoiku :smile:

natkaa

tak się dzielicie tragarzami, fajnie, a nie macie jakiegos masażysty przypadkiem?? jak tak to ja poproszę :D

No ja nie mam ale Aga ma wtyki :whistle: :sofunny::sofunny:

Natka co do więcej obowiązków dasz radę zobaczysz to tak się wydaje na początku ale jak się już wciągniesz to jak pomaśle :)) Najważniejsze że kuzynka się rozkręciła a tak się bałaś :wink:

Asiu co u ciebie, jak mama ???

Karolinka jak samopoczucie??

Kicia gdzie jesteś ????

Pozdrawiam serdecznie
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/490/490129y5wijahvs1.gif

Witam weekendowo:))
Co tu tak chłodem zawiało co????

A u nas piękne słoneczko od rana a teraz nawet sie znośnie ciepło zrobiło:))

Mały o dziwao super zaklimatyaował sie w swoim pokoiku i przez [pierwszy dzień wogóle nie chciał z niego wyjsc nie wspomijajac o wyjsciu na dwór - nawet to go nie ruszyło:))) ale sie ciesze bo w końcu wieczorem nie musze siedziec jak mysz pod miotłą o możemy troche poszleć:)) No i wkoncu zniknął ten cały bałagan:))) teraz sobie smacznie lula....

Aniu to dobre ztą pralką ale sie uśmiałam:)))) Mój takich nu,erów nie wywija ale za to ostatnio pił zkupka przy stole i rozlał picie i cały czas pokazuje bach i bach na podłode a ja nw o co mu biega a on za chwile schodzi z krzesła podchodzi po ściereczke i daje mi i pokazuje że mam posprzątać hihi ale sie uśmiałam.... te dzieciaki to są asy:)))

Natka najgorzej zabrać sie za robote a potem to już z górki:)) Całe szcescie że kuzynka sie rozkreciał - zawsze to jakaś ulga:))

A co do fotek to powrzucam ale jak porobie bo narazie brak
a gdzie reszta

Miłego weekendu

A co tu tak pustką powiało co!!!!!!????
Normalnie stawiać sie tu w szeregu!!!!
U nas zimno i deszczowo:((
Nikoś nie chce spać i szaleje na całego a mnie głowa boli bo chodzi i głupieje... normalnie koszmar chrupki roznosi wszedzi i coś po chinsku blelba...i jaki przejęty przy tym....
musze fotki przeżucić i wam wkleje
ale odezwac mi sie tu