Skocz do zawartości
Forum

Mamuski Luty/Marzec 2008

Asik

Rekomendowane odpowiedzi

aganowak40
:36_15_29:
Kicia

Ma moze ktos kontakt z BartusiowaMama? mam nadzieje ze wszystko u niej ok

No niestety o ile wiem to niestety Karolina przestała się do nas odzywać????
Dlaczego??? Chyba nikt tego nw.... a szkoda bo przecież im nas więcej tym weselej

Ja też mam nadzieję ze u niej ok, i jeszcze do nas wróci :Oczko:
Karolinko odezwij się do nas jak tylko będziesz miała chwilkę czasu:Oczko:

witajcie!!!

Asia ojjjjj jak dobrze że szczęśliwie zaleciałyście a to że umęczone to chyba nieuniknione :Oczko: Mąż happy :Śmiech: a Natalka no cóż u takich małych dzieciaczków to normalka ..musi się oswoić z tatusiem na nowo ale dziś pewnie już ok i z tatą za pan brat hihihi

Aga miłego wypadu rodzinnego gdzieś tam ...:Oczko:

Kicia oby szybko wyrznęły się zębolki a 4 na raz to się dziecinka umęczy ::(: co do planów to tak chyba już tak jest że nie wypalają jak się zamierzało:Szok:

Pozdrawiam

Miłej niedzielki:yipi:

aganowak40

aniu a co u was jak weekendzik mija??

Spokojnie :Psoty: wczoraj zaliczyliśmy lekkie zakupy w centrum a potem przed blokiem na trawniku Julcia pobiegała z piłeczką i nie tylko hihihi a rodzice standardowo gra w badmintona hihihi. A wieczorem po uspaniu Juleczki seansik filmowy :Śmiech::Śmiech:

Dziś pewnie też spacerek zaliczymy bo pogoda nawet nawet

Lece obiadek kończyć :Szok:

Pa pa
Buziaczki dla was kochane :
Asia :* cmok
Aga :* cmok
Kicia :*cmok

Oooooooo jak fajnie że się odezwałaś Karolinko a już myślałam że zapomniałaś o nas choć my cały czas myślałyśmy o tobie i pytałyśmy się o ciebie a że nie odpisywałaś to stwierdziłam że nie chcesz z nami klikać:Oczko: A tu taką nam niespodziankę zrobiłaś http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif
Rozumiem cię że jesteś zmęczona po pierwsze pracą a po powrocie czas poświecić dla Bartusia i m :Szok: Ale mam nadzieję że jak tylko złapiesz chwilkę albo urlopiku to nam więcej napiszesz co tam u ciebie i Bartusia:Śmiech:
A ode mnie dla ciebie i Bartusia :36_1_67::Kiss of love:

aGA- DZiekuje za artykul o zabkach.Moje dziecie widze nie jest ksiazkowym przykladem bo miala 4,5 mieisaca jak dostala pierwsze zeby:guma_balonowa: a teraz chyba trzonowe ida, juz sama nie wiem. Jak nocka lepiej?

BM fajnie ze jestes Karolinka.Nie dziwie sie ze korzystasz z kazdej chwili spedzonej z Bartusiem no i pieknej pogody.Skrobnij do nas please jak Bartus nasz sie miewa i co u was.Calkiem odrzucilas juz pileuchy?

Anna- super ze Juleczka sie wybiegala na podworku.Jak nocki lepiej w Bandazach?

Asik- pewnie sie "wita" z mezusiem.

Pozdrawiam wam. Korzystajcie z pogody!

http://www.suwaczek.pl/cache/4c0c845ba5.png

Kicia, Bartek jeszcze niestety w pieluszce chodzi, bo siusiu nie woła, czasem uda mi się go przekonać, że na nocnik trzeba zrobić, ale większość przypadków to leje w pieluchę, albo zaraz po jej ściągnięciu, jak wczoraj w przebieralni przed basenem, kiedy zakladalam mu kompieluszkę to wtedy mu się zachciało i sikał na podłogę ...

nadal co tydzień chodzimy na basen, wchodzimy teraz na bilet rodzinny i jest to bez instruktora, ale Bartkowi bardzo się podoba, zaczyna wykonywać takie ruchy jakby chciał plynąć pieskiem...

zaczęliśmy też z Bartkiem jeździć rowerem, Barciu jedzie na foteliku przymocowanym do taty roweru ... aktywnie spędzamy czas to musze przyznać, ale zawsze tak lubiliśmy z m więc teraz Bartka w to wciągamy...

jaka jest ulubiona zabawa waszych dzieciaczków, bo Bartek strasznie lubi grzebać w piasku, mógłby tak godzinę....

http://www.suwaczek.pl/cache/4770b0af1c.png http://s2.pierwszezabki.pl/005/005006960.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20061007580120.png

Witam wieczorkiem:))
Karolinko super że się odezwałas, brakowało nam ciebie, ale rozumiem brak czasu - wiadomo każda wolna chwilka dla synka:)))) Ale wpadaj jak tylko będziesz miała chwilkę i coś skrobnij...

Kicia te książkowe przykłady ząbków chyba nie zdażają się tak często jak nam się wydaje. Ja jestem za tym żeby jak najwięcej zębów wyszło naraz. Uważam, jak maluch cierpi z tego powodu to niech będzie raz porządnie i po sprawie a nie jak ma pojedyńczo wszystko odczówać. U nas góra wyszła naraz i 4 zęby i jeden ból a ostatnia dolna dwójka tyle hałasu i tylko 1 ząbek... Oby N wyszły wszystkie i będzie ulga:)))

Asik witajcie się witajcie jak najdłużej w końcu trzeba nadrobić zaległości:)))

Anna i jak tam po spacerku. Pogoda dopisała???

My dzisiaj wybraliśmy się trochę do centrum na rynek, do Katedry..... małemu się podobało. Początkowo biegał za gołębiami jak oszalały ale jak tylko się skapmął że na rynku jest taka mała fontanna z wodą to nie mogłam go za nc odciagnąś. Pisałam wam kiedyś jak on uwielbia się chlapać...
DDzionek udany ale gorąco jak diabli... od jutra ma przyjść niby ochłodzenie i dupa zimna jak to się mówi..
miłej nocusi moje robaczki:)))))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21766.pnghttp://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/ale_jestem_duuu_y_facio_.JPG
http://www.kraina.hipp.pl/?id=6303 - drzewko Nikosia Zapraszam
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070616040114.png http://s2.pierwszezabki.pl/003/003323960.png?1219

Witajcie poniedziałkowo :Śmiech:

U nas jeszcze wolne tak więc m w domku :Oczko: ale pogoda sie zepsuła jest zimno pada deszcz szaro ponuro po prostu bleeeeeeee :Kiepsko:
Na szczęście wczoraj było siupreaśno ale aż tak gorąco to nie nie była taka pogoda ciepło-chłodnawa :Zakręcony: ale grunt że słoneczko świeciło :Oczko: Wczoraj zaliczyliśmy spacerek, kościółek i wieczorkiem moja Julcia padła jak długa :Śmiech: a ja razem z nią :Psoty:

Kicia

Anna- super ze Juleczka sie wybiegala na podworku.Jak nocki lepiej w Bandazach?

Co do nocek to są niespokojne bo jednak może Julcia się nie drapie ale chyba jeszcze nie przyzwyczaiła się do nich (zakładam jej tylko na noc) i mamy wciąż standardowe 2-3 pobudki ale co zrobić :Szok: A przy zakładaniu jest tyle płaczu szkoda mi dziecka ale muszę to robić ::(: Szczerze powiedziawszy ma taką śliczną skórkę no wręcz atłasową w dotyku i to jest zastanawiające ze właśnie taką skórkę chce rozdrapać do krwi ..mam nadzieje że niedługo to minie ...mam zamiar kupić jej taka specjalną bieliznę dla takich atopików strasznie droga ale co się nie zrobi dla dziecka by tylko nie swędziała skórka i dziecko było szczęśliwe:Oczko: Ty też możesz kupić Natalce na stópki :Oczko: A napisz czy już lepiej? nie drapie się ?czy ładnie zagoiły się ranki ?????

Karolina dobrze robisz :Oczko:ja też lubię aktywnie spędzić czas niż oglądać TV itp. i jak tylko się nadarza okazja to trzeba wykorzystać :yipi: Super sprawa z tym basenem a nóż może wyrośnie z Bartusia świetny pływak :Oczko:
A co do zabawy moja jeszcze z piaskiem nie miała jako takiego styku bo po pierwsze nie ma gdzie ale jak tylko pojadę na wieś do PL tam ma piskownicę po moich siostrzenicach to zobaczymy co z tego będzie ale znając życie będzie brała do buzi piasek bo u niej niestety wszystko ląduje w buzi kamyki, patyki :Szok:
A ostatnio jej ulubioną zabawą jest...wkładanie majtek na głowę hahaha wyjmuje z szuflady i tak paraduje z majtkami na głowie hihihih na szczęście czyste hahaha

Aga fajnie z tymi gołębikami co nie ? moja jak wyczaiła że bułką może je sciagnąć to zamiast bułka lądować do buzi to ladowała na ziemi :Szok: a kto pokazał no oczywiście mama :Szok: a fontanna to zabawa na 102 :yipi:
A ból głowy ojjjjjjjj nie zazdroszczę :Kiepsko: ja jak mam taki straszny ból nie do wytrzymania jedna tabletka nurofenu i mig po bólu :Oczko:
Udanych zakupków :Spoko:

Asia
jak podróż zniosła Natalka? napisz mi jakieś cenne wskazówki jakie wyciągnęłaś z podróży bo powiem ci że obawiam sie tej podróży jak tu tą moja rozrabiarę poskromić na czas lotu bo jak dla mnie to te 2,5 godz. to jak wieczność :Niespodzianka:

Lecę obiadek kończyć

Pa pa pa

Aloha!

Ja sie witam z mezem ale i kloce za jednym zamachem (nadrabiam zaleglosci jak to mowicie)

z zebami to ja nie wiem jak to juz jest bo natalce wyrosly juz dwa trzonowe na dole a na gorze wciaz tylko jedynki :)

w anglii dzis zachmurane wiec tylko wyskakuje my do ogrodka w przerwach miedzy kroplami :)

Natka wciaz sie wstydzi taty ale juz jest lepiej niz bylo. Jak juz moja siostra wyjedzie no to juz tylko zostane jej ja i on wiec pewnie go znowu polubi.

B.Mamo milo cie znowu widziec! zazdroszcze tych wypadzikow na basen. Sama jakos nie mam jeszcze odwagi...

ide po kawke...

a jeszcze Wam powiem jak moje dziecko mnie ostatnio rozbraja - nie wiem od kogo sie nauczyla (pewnie od babci) - jesli gdzies wchodzi, na jakis schodek, albo wstaje z podlogi to mowi - uffff - tak jakby sprawialo jej to duzy wysilek :)

BM- ja tez bardzo lubie aktywnie spedzac czas.Teraz lato nadchodzi i my mamy prywatny basen na dole ( tylko mieszkancy bloku) wiec mysle ze duzo czasu tam bedziemy spedzac.Jak przyjedzie jesien to chyba zapisze sie z Natalcia na zajecia plywania.Pory drzemek sie N zmienily i moze wroicmy na zajecia do biblioteki bo super byly- szczegolnie teraz jak N juz chodzi i lubi bardzo muzyke.No ale narazie to wszystko plany

Asik- smieszne to UFFF.Moja N tak robi jka buty zaklada bo dziadek tak stekal przy zakladaniu swoich.

Anna- dziekuje ze pytasz o nozke.Wyglada lepiej jak N jej nie dorwie.Ale wciaz smarujemy i nawilzamy.

Aga to Nikos wybiegal po rynku.ja w sumie sie ciesze ze te zebole ida na raz bo tak jak piszesz bedzie z glowy, na szczescie N latwo to przechodzi.

Ostatnio moje dziecko rozdaje caluski tak po prostu idac sobie chodnikiem do obcych:Cherlipanii:
Napisze wam jak dziecko uczy sie przez nasladownictwo.Wczoraj N jadla sobie sniadanko ( chleb z szynka) wlasnymi raczkami.W pewnym momencie zobaczyla jak kot je z miski i zaczela robic to samo.Otwierala buzie i jadla z tacki nie uzywajac rak.

Ale wam sie wam rozpisalam o moim dziecku- sorki

Hejjjka

Moje dziecko dziś trzasło absolutny rekord spania prawie 3, 5 H:)))) Tak to lubię. Teraz kładę go już raz dziennie i powiem wam że jest 100 razy lepiej no i lepiej usypia mi na noc...

Po pobudce zaliczyliśmy zakupy, basen i mały taki wyszalały padł prawie przy butlii...

Kicia fajnie się macie z tym prywatnym basenem. Ja pewnie jak się zrobi ciepło to wystawię swój dmuchany przed dom i N będzie się chlapał. Pewnie będzie się czuł jak w raju bo uwielbia wodę a zresztą przecież jest zodiakalną Rybką:))

Asik tak to jest trzeba nadrabiać nie tylko tęsknotę ale i niestety kłótnie też:((( A co do nauki papugowania to racja w 100 % dla was, dzieciaczki teraz tak wszystko łatwo chwytają że makabra...

Aniu fajnie że skórka J już lepiej. Mam nadzieję że te bandaże przyniosą duż ą skutecność bez nawrotów...OBY... bo biedulka dosyć się już nacierpiała..

Karolinko a co u was jak po pracy???

Dziewczynki miałam się wam pytać już ostatnio ale skleroza...
Ile teraz dajecie dzieciaczkom kropel wit lub D3. Ja dawałam Vibomil 4 krople ale teraz skoro jest słoneczko to już chyba tyle nie potrzeba i daje 2. Nw a wy co na ten temat myślicie??? Nw czy całkiem nie odstawić hMMMM

Miłej nocki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21766.pnghttp://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/ale_jestem_duuu_y_facio_.JPG
http://www.kraina.hipp.pl/?id=6303 - drzewko Nikosia Zapraszam
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070616040114.png http://s2.pierwszezabki.pl/003/003323960.png?1219

Cześć dziewczyny!!!

U nas paskudna pogoda zimno i mży deszcz :Kiepsko: bleeeeeeeee!!!
Mimo pogody ja z Julcią i tak wybrałyśmy się na spacerek i do przedszkola. Moja Julcia zaliczyła dziś debiut w przedszkolu dla takich maluszków i ich matek :Śmiech: 2 godzinki tylko ale dobbre i tyle:Oczko: Julcia pobawiła się zabawkami, malowała kartki :Oczko: ogólnie wszystko musiała dotknąć i spróbować hihihihi. Rodziców z maluszkami nie było dużo no i nie w wieku Julci..moja była najstarsza i jedyna, która chodzi :Szok: pewnie dlatego bo pogoda brzydka ...może za tydzień będzie więcej dzieciaczków w wieku mojej Juleńki :Zakręcony:

Aga ja nie daje mojej Julci witaminki D3, tutaj w Anglii nie jest tak polecane jak w Polsce gdyby była potrzeba lub pewne objawy na to by wskazywało pewnie by miała zlecone ale tak obyło się bez . A słyszałam że przewitaminizowanie jest jeszcze gorsze niż jego niedobór. Ja na twoim miejscu tym bardziej że Nikoś korzysta z kąpieli słonecznych już dawno bym przestała dawać ale jak nie jesteś pewna zawsze z konsultuj się z lekarzem:Oczko:

Kicia moja też już zaczyna mnie naśladować :Śmiech: i też jak cięzko wzdycham szczególnie jak wciągam wózek po schodach to ona za mną ufff niekiedy robię specjalnie a ona mnie małpuje hahaha
A ostatnio mnie zaskoczyła bo na zapytanie "gdzie zgubiła bucika" znalazła go i zaczęła go sobie wkładać hahaha

Asia no tak to już jest niby człowiek tęskni a jak już się z tą osobą zobaczy to i kłótnie itp. ale po burzy zawsze przychodzi słoneczko i najlepsze są właśnie te godzenia :Śmiech:

Pozdrawiam

Całuski

witam z wieczorka

my dzis pol dnia na zakupach, Natalka sie juz na takie wypady nie nadaje - bardzo marudzi i krzyczy w sklepie :)
potem obiad, spioch, spacer i dzien mija...

Aga ja tez tak jak Ania nie daje wit D3 ani zadnych innych dodatkowych, N dostaje te co w mleku i tyle.

Ania fajnie ze chodzisz z Julcia na takie spotkania, Ty sie wyrwiesz z domu i Julcia pobawi z dziecmi

Kicia zazdroszcze prywatnego basenu, jakja bym sobie poplywala.... :)

lece lulac
pa pa

Witam kobietki moje!

Nie ma mnie za duzo u was ostatnio ( nas czym bardzo ubolewam) ale to dlatego ze w sumie to calymi dniami gdzies jezdzimy, chodzimy z ta moja corcia.A po drugie dlatego ze mezulo wyjechal do pracy i zabral laptopa.Uzywam komp. stacjonarny ale wtedy niestety nie mam N na oku i za dlugo nie siedze.Wybaczycie mi? Zaspiewam wam za to :gitarzysta:

Wczoraj sie wypuscilam na prawie caly dzien z domu i to bez mojego dziecka:36_1_68:Bylam u lekarza na "przegladzie podwozia" bo w sumie od narodzin N nie bylam a pozniej fryzjer i przyjechalam do domu na 8 wieczorem.Dziecie moje juz bylo po kapieli w pizamce gotowe do spania tak wspaniale sie babcia nia zajela:8_5_13:

Aga -ja tez nie daje zadnych witamin mojej N.Kiedys tez u nas bylo poruszenie ze dzieci maja za malo witaminy D ale nie podaje jej rowniez.Jakos tak doszlam do wniosku ze morfologie ma dobra, na szczescie nie choruje wiec chyba jest ok.chociaz lekarka cos wspominala o tym.To pogoda sie popsula u ciebie? U nas dzisiaj byla taka burza ze myslalam ze nie dojade.Na szczescie N spala a ja walczylam z zywiolem i jeszcze te pioruny..

Asik pozwolilam sobie obejrzec zdjeci aNataluni na NK.Wyrosla ci corcia a jesli chodzi o wlosy to przegonila moja,Ale ma juz dlugie... szok, sliczna z niej mala kobietka.Lubi jak jej czeszesz t ekitki czy sciaga? Jak mezulo- lepiej juz? Mialam ciebie kiedy spytac w jakim jezyku mowicie do N, ty po polsku a maz po angielsku?

Annato super ze znalazlas takie zajecia.Julcia lubiala? Ja bardzo bym chiala wrocic na zajecia te co byly w bibliotece- tam bylo troche czytania ksiazek a troche muzyki- moja N miala 6 mieisecy jak chodzilysmy teraz by pewnie bardziej lubiala bo juz chodzi no i jest juz kumata.Znajoma chodzi na zajecia z corka do przedszkola tak jak ty tylko nie wiem od ilu miesiecy te zajecia sa bo jej dziecko jest starsze.Musze zadzwonic.

Oki kobieki.Szczelilam wam maly referacik abyscie mialy co jutro czytac.Lekarz moj ( gin) mnie troche podlalam ze raczej nie mam szans na naturalny porod przy kolejnym dziecku.Mialam was pytac- rodzilyscie naturlanie czy ze znieczuleniem?

Dobranoc wam

a tutaj cos ode mnie na dobry poczatek dnia

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1354/1354332k0tw3iud63.gif

cześć dziewczyny!!!

U mnie dzionek od rana zabiegany wzięłam się za porządki, pranie, troszkę pobawiłam się z Julcią a teraz gdy moja dziecinka lula ja gotuje obiadek a między czasie piszę do Was :Śmiech:
Pogoda nawet słoneczna ale czy ciepło to tylko za oknem jest takie wietrzysko że głowę chce urwać :Szok:
Kicia jeśli chodzi o poród to ja rodziłam naturalnie miałam możliwość znieczulenie ale ja odważna szłam na całego. I myślałam że się wykończę ostatnimi siłami i ledwunio urodziłam a siły dostałam tylko dlatego bo położne powiedziały ze dziecko jest zmęczone i tętno przysłabło.Nie wiem skąd wzięłam resztki sił może boska pomoc mi pomogła bo powiem wam nie wiem co się działo między skurczami mój m mówił że mdlałam i chyba tak było bo przez mgłę pamiętam. Jedyne co dobrze zapamiętałam to chwilę jak już nareszcie ją miałam w rękach. Nie chcę takiego bólu przeżywać jeszcze raz i dlatego następnym razem znieczulenie:Szok:
A fryzurkę jaką robiłaś pochwal nam się tu koniecznie:Oczko:

Aga a co u Ciebie jak tam Nikoś? polubił mannę?

Asia u nas te wypady zakupowe też nieciekawie się kończą, raz to zrobiła takiego wrzasku ojjjjj że tylko człowiek myślał stamtąd uciekać :Szok:
A z Natalki już duża dziewczynka a jakie ma już kucyki na głowie :Śmiech: Moja niestety ma jeszcze taką chłopaczyską fryzurkę :Śmiech:

Pozdrawiam
Lecę kończyć obiadek

Pa pa pa

Cześć dziewczyny!!!

A co tu tak pustką zawiało:Histeria:
Łikendujecie czy co ?????????

U mnie pogoda do bani raz słonce tak pięknie zaświeci ze aż miło a raz deszcz szaro i do tego wietrzysko brrrrrrrrrrr zmienia się pogoda jak w kalejdoskopie :Szok:

A ja już się cieszyłam że Julci skórka ok, a tu dziś nagle zaraz po zdjęciu rajstopków tych bandażowych zaczęła się tak silnie drapać a po chwili w tych miejscach zaczęły jej się pojawiać takie pęcherze - bąble wyglądało to jakby pokrzywą się oparzyła ::(: posmarowałam maścią i nawet znikły ale zaczerwienie jest..nie wiem od czego to jest kilka dni temu to samo miała na twarzyczce(wtedy podejrzenie padło na żółtko). Powiem wam że pierwszy raz się z tym spotkałam dotąd miała innego rodzaju wysypki itp. a tu taka dziwna pokrzywka ... teraz podejrzewam pietruszkę bo od jakiegoś czasu jej nie dawałam a wczoraj jej dałam !!! Odstawię i zobaczę czy nadal będzie się to coś pojawiać :Niespodzianka:A tak pocichu sobie myślałam ze pomału z tego świństwa wychodzimy a tu jednak ciężka długa droga a najbardziej szkoda mi mojej dziecinki ile musi się nacierpieć w tak młodym wieku ::(:
Kończę bo się rozklejam i zasmucam:(

Co u was dziewczyny?????

Pozdrawiam

Całuski

hej hej!

dziekuje kochane za mile komentarze, sama sie czasem zastanawiam patrzac na Natalke - czy to moje dziecko? ;) nie moglam sobie lepszej corki wymarzyc....

Ania trzymaj sie!! ja wierze zejuz niedlugo Wasz koszmar sie skonczy. Kolezanki siostry syn tez sie zmagal z tym samym probleme i teraz juz z tego wyrosl. Ma jakies 13 miesiecy wiec moze i u Was juz niedlugo?
A jak u Was z jedzeniem? Julcia sie poprawila? Chetniej je?
U mnie pogoda jak i u Ciebie, slonce i deszcz... no i wiatr...

Kicia a dlaczego nie masz szans na porod naturalny? Jaka przyczyna? (jesli chcesz o tym mowic oczywiscie) a Natalke rodzilas naturalnie? Ja rodzilam 20h i w 17 godzinie dostalam znieczulenie. Ogolnie byla rzeznia wiec jesli drugie dziecko to tak jak u Ani tylko ze znieczuleniem!!!!! :)
Natka jak na razie daje sobie wiazac kitki i dzielnie to znosi tylko czasem jak sobie przypomni ze ma cos na glowie to sobie sciagnie :) A co do jezykow to ja mowie do niej po polsku a Alan po angielsku, no i jak sie spotykam z mamami anglojezycznymi to chcac nie chcac tez mowie po angielsku.

Aga tescic robilam juz kiedys taki, nawe sie sprawidzil :)

pozdrofka!

Witam!

Wynalazlam dzisiaj fajny plac zabaw kolo lasu i duzo trawy tam jest.Taki inny niz te na ktoreych bylismy do tej pory- male i na skrzyzownaiach ruchliwych ulic a tam sie czuje jak daleko za miastem a to samochodem 5 minut:sun:

To podziwiam was dziewczynki, ja przy 5 cm wymieklam i blagalam o znieczulenie.W sumie dobrze bo jak tetno Natalci zaczelo zanikac to juz nie bylo na co czekac tylko szybko cesarke zrobili a ja juz bylam znieczulona.Mni epielegniarka namawiala juz na znieczulenie jak do szpitala przyjechalam i jeszcze nic mnie nie bolalo.

Lece mamusie bo obiadek robie i moje dziecie wlasnie wstalo wiec to by bylo na tyle mojej wolnosci:36_15_9: