Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ::): Byłam wczoraj u lekarza, miałam zrobione usg, w lewym jajniku był pęcherzych owulacyjny, na 13 dc ma on 18,5mm, muszę jeszcze w poniedziałek iść na usg, żeby dokładniej ustalić w jakim czasie mam owulację, ponieważ mam cykle od 26 do 31 dni... dostałam skierowanie na badanie poziomu tsh, lekarka poradziła, że dla spokojności mąż też może się przebadać, jeżeli u Niego wszystko będzie w porządku, to wykonana zostanie u mnie przepływowość jajowodów, ponieważ wcześniej chorowałam na zapalenie przydatków... Tak, że teraz przed nami seria badań...

gem lekarka powiedziała, że w poniedziałek może pęcherz być większy, niż w piątek, a może również już go nie być bo w międzyczasie pęknie. Dobrze, że mieniłam lekarza i w końcu dowiedziałam się czegoś konkretnego, a nie tylko "wszystko jest w porządku, proszę dać sobie czas"...

gem83
Grunt aby się nei załamywać hehe, za to przez ten zcas można podać sie swoim hobby i przy oakzji uciec od ciągłego myslenia, bo jeszcze się nie udało. Za 2 lata bede miałą an karku 30 hehe napewno sie dua przed 35 ;)

No to ja za 3 lata bede miala 3ke z przodu hehe ale do 35 to chcialabym miec juz dwojke :D najlepiej samych chlopow hehehe ale to moj maz decyduje ;) on marzy o corki jak wielu facetow...

http://s9.suwaczek.com/20080809580117.png

Starania od 09.2009
03.2012 - podejrzenie adenomiozy

Ja szczerze mówiąc póki co marzę, żeby zafasolkować, a czy będzie dziewczynka czy chłopiec nie ma dla mnie znaczenia. Tak jak napisała gem - najważniejsze, aby dziecko było zdrowe ::):
Tak czytam o niedrożności jajowodów i się załamuję powoli... :Histeria: