Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ::): U nas dzisiaj straszna pogoda, raz pada deszcz, za chwilę sypie śnieg, jest mokro i robi się ciapa, temperatura na plusie, więc będzie "cudowne" błotko...
zabolek nie martw się, jeszcze będziemy się cieszyły, że @ nie przyszła, musimy być cierpliwe :Oczko: Mnie piersi bolą od kilku dni, pewnie też na dniach dostanę @...
Jedziemy na 13 do kościoła, a później na obiad do moich rodziców ::):
Nic mi się dzisiaj nie chce, a od jutr pierwsza zmiana i pobudki o 6 :D No, a w sobotę i niedzielę za tydzień znowu szkoła :Szok: Jeszcze trochę i sesja się zacznie :Padnięty:

Dzieki Inka ale dzis racze sie humor nie poprawi niestety ;(
Mam dola nie do opisania wszysto mnie drazni newt cora wydaje mi sie jaka bardziej rozrabiajaca niz zwykle mialam nadzieje ze moze jednak teraz sie uda ale niestety nadzieja sie rozwiala. Zybe chociaz @ byla regularnie tak jak zawsze to bylo by latwiej a tak to niewiadomo co I jak kiedy owu a kiedy nie.dobra zmykam odezwe sie wieczorkiem. Buska dla wszystkich

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlx1hpi5wchm5p.png

http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-110_ertysd_8_Tomco_x.jpghttp://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-110_eysd_8_Filipu%B6_x.jpg
http://www.suwaczek.pl/cache/ddd958a200.png

http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=42745143813883e17.png

Witam dziewczyny, długo nie pisałam bo mam straszne mdłości i zaczęły się wymioty, do późnych godzin popołudniowych umieram, wszystko działa na mnie odpychająco, nie mogę nic jeść bo wszystko sprawia mdłości i wymioty - tragedia

Tak w piątek byłam u lekarza, lekarz potwierdził piękną ciąże, już nawet widać było mały punkcik, który migał - tętno, 23 grudnia druga wizyta tylko na USG żeby sprawdzić tętno czy wszystko w porządku :)
Pęcherzyk 22 mm jak to lekarz określił zdrowa prawidłowo zagnieżdżona ciąża :)
Teraz tylko czekam aż mdłości i wymioty znikną, bo męczą mnie strasznie :(

A co tam u Was dziewczyny, głowy do góry, trzymam kciuki :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Frojdel ciesze sie ze wszystko w porzadku z Twoim punkcikiem!

Biedaczko tak sie meczysz! Mam nadzieje ze mdlosci szybko mina, chociaz ja dalej codziennie rano wymniotuje a juz prawie 12tc, ale kazda ciaza jest inna. Ja juz tylko 3 dni do usg, w srode rano razem jedziemy razem z M.

Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny!:36_3_15:

Justina trzymam kciuki za USG, oby wszystko było w porządku i żeby dolegliwości minęły.
Mi żołądek odmawia posłuszeństwa nic mi nie smakuje jestem na L 4 do piątku z powodu nieustających wymiotów, wszystko mi śmierdzi, jedynie pomarańcze i woda mi smakuje :)
Już schudłam 4 kg a to dopiero początek, mam nadzieje że dolegliwości miną i zacznie mi jedzenie smakować :)

ronia
jak tam kreseczki moje kochane .... mam nadzieje nie dobija Was ta aura :) Święta za pasem :)

Witam ::): Dawno nie pisałam, nie miałam za bardzo czasu, troszkę Was podczytywałam :Oczko:
Roniu u mnie w porządku, jakoś odechciewa mi się zobaczenia tych II kreseczek, może to i dobrze, może jak się całkiem wyluzuję to się uda. Już nie wiem sama co myśleć, mam mieszane uczucia od pewnego czasu...:o_no: Co do Świąt to bardzo mnie cieszy ten fakt, bo mam 11 dni wolnego :D

Mój termin porodu to 30 lipca, więc wątek sierpniówek mam nadzieje mnie nie będzie dotyczył :), u mnie było widać tetno ale bardzo delikatnie więc 23 grudnia ponownie ide do lekarza aby sprawdzić czy wszystko jest ok :)
W czasie badań pęcherzyk miał 22 mm, zobaczymy ile będzie mieć maleństwo i pęcherzyk gdy będę ponownie u lekarza :)

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki, za staraczki oby się udało, a za zafasolkowane oby ciąże zdrowo się rozwijały :)

DUŻO ZDROWIA I SZCZĘŚCIA

Frojdel
Mój termin porodu to 30 lipca, więc wątek sierpniówek mam nadzieje mnie nie będzie dotyczył :), u mnie było widać tetno ale bardzo delikatnie więc 23 grudnia ponownie ide do lekarza aby sprawdzić czy wszystko jest ok :)
W czasie badań pęcherzyk miał 22 mm, zobaczymy ile będzie mieć maleństwo i pęcherzyk gdy będę ponownie u lekarza :)

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki, za staraczki oby się udało, a za zafasolkowane oby ciąże zdrowo się rozwijały :)

DUŻO ZDROWIA I SZCZĘŚCIA
Frojdel ale sierpniówki nie są takie złe kochana :hahaha:

to masz termin w 10 urodziny mojego syna :lol: :Śmiech:

Witam się ::): U mnie dzisiaj 28 dc, bardzo dziwne, ale jeszcze nie mam okresu... Dzisiaj miałam wrażenie, że dostałam, patrzę, a tam jakaś biała wydzielina... Za bardzo nie wiem o co chodzi... Może w końcu nadszedł czas na II kreski :D