sekundka •
Witam!!
Moze znajda sie jakies mamusie ze Szwecji :)
Ja mieszkam w Sztokholmie od 4, 5 roku z mezem i 2,5 letnia coreczka Olivia.
Czekam na wszystkie mamusie i przyszle mamusie chetne do pogawedki.
Pozdrawiam:)
--sekundka •
Witam!!
Moze znajda sie jakies mamusie ze Szwecji :)
Ja mieszkam w Sztokholmie od 4, 5 roku z mezem i 2,5 letnia coreczka Olivia.
Czekam na wszystkie mamusie i przyszle mamusie chetne do pogawedki.
Pozdrawiam:)
--Odpowiedzi znajdują się poniżej
witam. jestem w szwecji. no nie jestem jeszcze mamusia, ale jestem w 7tyg ciazy. i zastanawiam sie jak to rozegrac czy wrocic do polski czy rodzic w szwecji prosze o odpis
--sekundka •
Wszystko zalezy od Waszej sytuacji. Jesli macie tutaj pobyt to chyba najlepiej dla Ciebie rodzic na miejscu :),ale to juz bardzo indywidualna sprawa i taka decyzje mozesz podjac chyba tylko Ty sama. Zycze powodzenia.
--DZIULKA •
Witam
Jestem Przyszla Mamusia Ktora Zastanawia Sie Nad Porodem W Szwecji.
Czy Mogłabys Mi Napisac Czy Jestes Zadowolona Z Porodu W Szwecji?
Jestem W 5 Miesiacu Ale Juz Gleboko Sie Nad Tym Zastanawiam Gdzie Rodzic.
DZIULKA •
Widze Ze Masz Taki Sam Dylemat Jak Ja :)))
--sekundka •
Dziulka Odpisalam Ci na drugim watku.
A gdzie mieszkasz w Szwecji?? Pozdrawiam
Gratulacje :) a jak wygląda Twoja sytuacja z numerem personalnym, pobytem i pracą??
--Dziweczyny, szczęściary jesteście. Mam nadzieję, że wkrótce dołączę do zacnego grona przyszłych mam
sekundka •
mariola To Trzymamy Kciuki :) I Pisz Z Nami.
Milego Dnia Dziewczyny
--witam mieszkam niedaleko malmo 15 km od ,malmo a ty>>???? no i ja bede rodzic w polsce. ja jestem aw 8 tygodniu w ciazy opozdrawiam
--madzik80 •
Witajcie Dziewczyny. Ja od niedawna mieszkam w Stockholmie (Husby) i jestem w 8 tygodniu ciąży i jestem strasznie przerazna tutejsza slużba zdrowia. Jeszcze nie miałam z nią nc do czynienia, ale czytałam, że tutaj nie robią żadnych badań ani nic. Czy jest wśród Nas ktoś kto przeszedł całą ciążę w Szwecji i wie dokładnie jak to wygląda? Pytam, bo mój przyszły mąż bardzo nalega żeby rodziła tutaj.
Jeżei któraś z Was wie coś pewnego to bardzo proszę o odpowiedż.
Pozdrawiam serdecznie