~kamsyka •
Poradźcie coś, jakie kupić dziecku buty bo ciągle mi młody je niszczy, co chwila mu się rozłażą i prawie nowe buty do wywalenia, a może da się to jakoś naprawić?
~kamsyka •
Poradźcie coś, jakie kupić dziecku buty bo ciągle mi młody je niszczy, co chwila mu się rozłażą i prawie nowe buty do wywalenia, a może da się to jakoś naprawić?
Odpowiedzi znajdują się poniżej
marzen@ •
Nic mądrego ci nie poradzę, ale może pocieszenie. Moje młodsze dziecko tez bardzo niszczy buty. Próbowałam różnych firm, tańszych, droższych, firmowych i no name i nic to nie dalo. Chyba trzeba przeczekać. Ten typ tak po prostu ma. Za to bawi się beztrosko i jest z tego powodu szczęśliwy ; -)
--Z. 2011, J. 2014
Przepraszam za brak polskich liter - mam stara klawiature i alt mi nie zawsze działa
Też mam małego niszczyciela, który często niszczy buty i inne rzeczy, Nic na to nie poradzimy.
~zuza098 •
a czy ten klej tadam nada się do bucików materiałowych, czy to raczej do wyrobów ze skóry przeznaczonych?
Baśka99 •
Mnie się wydawalo, że to normalne, mali niszczyciele :P Może warto jakieś buciki ze skóry?
~kamyska •
~zuza098 - chyba jedna odpowiedź gdzieś zniknęla, chyba ten klej się do wszystkich typów nada, testowałam na adidasa, skórzanych, nawet przyklejałam drewno ;) i wszystko do tej pory trzyma dorbze
~marce11a •
a gdzie można ten klej kupić? to chyba jakaś nowość, nie?
~Kryptok •
TADAM kupowałem w LeroyMerlin za 9,50zł. Ogólnie klei szybko i nie ma przy tym jakiś problemów. Podoba mi się, że po 3h już mogłam wyjść w sklejonych butach.