Skocz do zawartości
Forum

pieczywo czosnkowe


kaskasto

Rekomendowane odpowiedzi

maslo
drobny szczypiorek - posiekany
czosnek zmiazdzony
zolty ser starty na drobnej tarce
chleb pokrojony (kupuje juz pokrojony w kromki)

Wszystko mieszamy i robi sie z tego mazidlo. Tym mazidlem smaruje kazda kromke z jednej strony i skladam na koncu w caly bochenek. Bochenek owijam w folie aluminiowa i do piekarnika na 25 minu na 220 stopni.
Wystawiam na stol i kazdy sobie odrywa kromeczke.
...mmmm... pychota!

Mama Dominika (16.07.2001), Oskara (02.07.2005), Nikosia (25.06.2009) i Małgosi (07.08.2013)

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...