Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kingolandia

Ja jem wszystko nawt grzyby i nic sie nie dzieje.Podobno mozna jesc wszystko co sie jadło podcza ciąży. Tez słyszałam ze lezenie na brzuzku pomaga na wzdecia i kolki dlatego kłade mała kilka razy dziennie.
W czwartek byłam u lekaza i zauważył przy okazji ze mojej małej zaczyna wychodzić ząbek .CO prawda troszke to zajmie jeszcze czasu bo tylko dziąsło jest mocno spuchniete i chyba dopiero kiełkuje bo marudna jest strasznie, mało je,strasznie sie slini i wpycha wszystko do buzi.Nie wiem czy w to wierzyc .Bede obserwowac.
Lucia daj znac co było na targach może ie jutro wybiore.
Motylek juz ci wysłałam wiadomość.

Patrycja ja wstawiam tak: wchodze na ta strone
ImageShack® - Image Hosting
wciskam browse...
wybieram zdjecie
puzniej pod spodem resize image?
i tam wybieram rozmiar zdjecia ja biore 320 x 240
wciskam host it! i czekam az sie zdjecie zaladuje
puzniej kopiuje link z ramki obok napisu Hotlink for forums (1)
i wklejam go w tekst ktory pisze i gotowe wysylam wiadomosc w wykonaniu wyglada to prosciej niz opis powodzenia

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywdf9hbrwt1ijr.png

Patrycja jezeli chcesz dodac zdjecie pod wiadomoscia to przed akceptacja zjedz troszke nizej i tam masz...zarzadzaj zalacznikami.Tam szukasz swojego zdjecia i gotowe.Aha my dzisiaj bylismy na Gamla Stanie bo musialam pokazac swojej <żonce>kawalwk Stockholmu i pomomo zimna lazilismy z Fasolka ponad 3 godziny a potem Moj Motylek zaprosil nas na pyszny obiadek.Bylo super a niunia caly czas spala tylko sie smialismy ze w restauracji jadla z nami czyli ja swoje a ona cyca i to wlasnie mi sie tu b podoba ze nie trzeba sie chowac krepowac tak jak w Polsce...:36_1_1:

http://s2.pierwszezabki.pl/007/007111950.png?576http://img34.glitterfy.com/70/glitterfy-flpbk11172952870134.gif

witam niedzielnie
Patrycja widzisz jaka zdolna bestia z ciebie
Motylek a ja w pl tez nie mialam tego ze sie chowalam jak chcialam nakarmic dziwczyny nawet kiedys mialam zajscie ze chodzilam po realu miedzy pulkami i´mialam Anie przy cycu i powiem ci ze nawet za wiele ludzi nie zwracalo na to uwagi a wrecz podobala mi sie reakcja jednej babulenki jak podeszla do mnie i powiedziala ze jest ze mnie dumna ze dobro dziecka stawiam ponad wszystko
a ja moze dzis pojade do media markt kupic pralke i suszarkr bo mam dosc latania do pralni i chce miec swoja:cheess::36_2_15:

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywdf9hbrwt1ijr.png

Gość patrycja`81

Kingolandia slodko wyglada Kamilka w tej czerwoniastej sukieneczce

ja tez sie mieszcze w spodnie sprzed ciazy:D tylko z wagi nie jestem zdowolona,bo przez slodycze ktore pochlaniam (ostatnio coraz mniej,dzielnie walcze z "nalogiem") stoi w miejscu,i ani drgnie-dobrze ze karmie piersia,bo przynajmniej nie wzrasta:D

:usmiech:

Gość kingolandia

Ja wyrabiam w polsce pesel bo tutaj czas oczekiwania dosyc długi .Wyrabiają za darmo dla paszportów 5 letnich.,ale trzeba miec akt urodzenia polski i płacisz tylko za paszport.Czas oczekiwania 4-6mieiecy.Próbowałam wyrobić sam pesel nie sa zbyt chetni (musiałam troche naczarować) koszt ok. 300sek ale czas tez ok. 1-2mieiące wiec jak będe w polsce na swieta to sobie wyrobie .

Mam tu juz wszystkie papierkowe sprawy załatwione.Pazport odebrany.Ale troche w polsce jeszcze zotało.

:-)

kingolandia
ja wyrabiam w polsce pesel bo tutaj czas oczekiwania dosyc długi .wyrabiają za darmo dla paszportów 5 letnich.,ale trzeba miec akt urodzenia polski i płacisz tylko za paszport.czas oczekiwania 4-6mieiecy.próbowałam wyrobić sam pesel nie sa zbyt chetni (musiałam troche naczarować) koszt ok. 300sek ale czas tez ok. 1-2mieiące wiec jak będe w polsce na swieta to sobie wyrobie .

Mam tu juz wszystkie papierkowe sprawy załatwione.pazport odebrany.ale troche w polsce jeszcze zotało.

:-)

hej:) ja chcialam sie spytac czy do wyrobiia paszportu w konsulacie wystarczy szwedzki personbewist czy musi on byc przetlumaczony na polski? My sie wybieramy jutro do konsulatu... Pozdrowka