Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrycja`81

ewcia08
..humorek juz mam lepszy,bo kupione bilety do polski na sobote...ale sie ciesze...tylko szkoda,ze sama z Dominiciem,

to super sie masz,szczesliwej podrozy i przyjemnego pobytu:smile_jump:
my dopiero jednak w lipcu,myslelismy,ze to bedzie czerwiec,ale dopiero lipiec :D
ale od kiedy,to jeszcze tego nikt nie wie:D

Dzien doberek,u mnie dzisiaj tez kropi deszczyk:(...maly cos dzis marudny:(troszke sie boje sama leciec z Dominiciem bo nie wiem jak teraz przetrwa podroz samolotem jak jest juz starszy...i wiecej rozumie...okaze sie to dopiero w sobote...pozno tez mam samolot wiec tez nie za bardzo mi to pasuje...ale mam nadzieje,ze bedzie ok:)...a teraz biore sie za sprzatanie,a pozniej lece do sklepu...milego dnia

http://suwaczki.maluchy.pl/li-35609.png

Kati zapraszasz wszystkich?wow ty to odwazna kobietka jetes hehe,jakbysmy sie wszyscy tak wybrali to by byla dopiero impreza..........
Dziewczyny ja to was podziwiam ze wy tak latacie..ja to jestem pesymistka straszna,ja to juz mysle ze zaraz samolot sie rozwali,a prom zatonie i stwierdzilam ze jak bede jechac do Polski to jedynie busem bo mam najwieksze szanse na przezycie....wiem wiem ze glupoty gadam ale ja mam zawsze czarne mysli i jakos nie moge sie przelamac zeby leciec a tym bardziej z malutka!

http://s9.suwaczek.com/200901124568.png

Gość patrycja`81

sylwusia

Dziewczyny ja to was podziwiam ze wy tak latacie..ja to jestem pesymistka straszna,ja to juz mysle ze zaraz samolot sie rozwali,a prom zatonie i stwierdzilam ze jak bede jechac do Polski to jedynie busem bo mam najwieksze szanse na przezycie....wiem wiem ze glupoty gadam ale ja mam zawsze czarne mysli i jakos nie moge sie przelamac zeby leciec a tym bardziej z malutka!

a mnie najbardziej przeraza poruszanie sie samochodem po polskich drogach,
w jeden glupi majowy weekend tyle osob zginelo na drogach,
przerazajace,
ze ludzie w pl tak czesto jezdza pod wplywem procentow,a po za tym drogi tez nie wygladaja ciekawie,choc sie poprawia
wiec dlatego lecimy samolotem(zreszta samolotem tez jest taniej)
troszke bedziemy uwiazani na tylku bez auta,ale przynajmniej sobie poleniuchujemy,wynudzimy:D
bo jak ostatnio bylismy to prawie pol Polski zjezdzilismy a odpoczynku bylo minimalnie

gdzie sie podzialo Slonce majowe? :D

sylwusia
Kati zapraszasz wszystkich?wow ty to odwazna kobietka jetes hehe,jakbysmy sie wszyscy tak wybrali to by byla dopiero impreza..........

wiesz ja tu prawie nikogo nie znam i tak jakos smutno mi sie robilo ze mala ma miec roczek tylko w gronie domownikow a pozatym to czy sadzisz ze jest realne zeby wszyscy przyjechali bo ja nie (choc nie miala bym nic przeciwko)wiec dam rade tylko tak sie zastanawiam co dla maluszkow przyszykowac ma ktos jakies propozycje
ajesli chodzi o strach przed lataniem to po pierwsze wypadki samochodowe zdazaja sie kazdego dnia samolotowe raz na pare lat a po drugie przynajmniej z takiego nie wyjde jako kaleka i tez uwazam ze jest to najbezpieczniejszy srodek lokomocji no i korkow brak:36_1_1:

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywdf9hbrwt1ijr.png

motylek1204
Lulka jezeli chodzi o ta kaszke to jest z NESTLE i poki co mojej Fasolce pomaga daje jej ja na noc a rano zwykla z bananem albo jakas inna.Problem z tym ze jest ja bardzo trudno dostac....a tak z ciekawosci taka sama kaszka jest rowniez z marchewka,hmmm...ciekawa jestem jak ze smakiem bo ta sliwkowa jest bardzo dobra

Motylku, a dla Twojej córeczki nie jest problemem że ta kaszka jest z glutenem?:36_2_13:

i jeszcze pytanie do Wszystkich Mam, gdzie w Szwecji kupujecie DOBRE ZDROWE:kucharz: mięsko dla swoich pociech?

Gość kingolandia

lulka

a dla Twojej córeczki nie jest problemem że ta kaszka jest z glutenem?:36_2_13:

Teraz kaszki glutenowe w prowadza sie bardzo szybko .Dla mojej córeczki nie było problemu chociaż nie służy jej valling havre jest dla niej zbyt ciężkostrawny.Ja polecam wszystkie kaszki hipp.Wypróbowałam i nic sie po nich nie dzieje.

i jeszcze pytanie do Wszystkich Mam, gdzie w Szwecji kupujecie DOBRE ZDROWE:kucharz: mięsko dla swoich pociech?

Ja ogólnie kupuję mięso w ica maxi i city grosie.Zawsze jest świerze i ceny też ok.Dla małej kupuję piersi z kurczaka , łososia i od czasu do czasu wołowinę lub cielęcinę ekologiczna.Kroję w małe kawałeczki i mrożę.