Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

a Fasolka dzis w nocy miala labe w lozku bo tatus spal na sofce w drugim pokoju wiec miala prawie cale lozko dla siebie.Przyjmowala takie pozycje ze tylko boki zrywac.a teraz jeszcze wlasnie spi,ciekawa jestem oo ktorej sie obudzi??Troszke sie zastanawiam bo mamy dzisiaj gosci i moglaby pojsc sapc jeszcze zanim przyjda zeby nie za bardzo marudzila no ale zobaczymy....

http://s2.pierwszezabki.pl/007/007111950.png?576http://img34.glitterfy.com/70/glitterfy-flpbk11172952870134.gif

Gość kingolandia

patrycja`81
troszke mi smutno i przykro,ze ja staram sie pamietac o miesiecznicach dzieciaczkow
a tu nikt nie zauwazyl,ze moja corka dzis konczy 7 m-cy

n

JA PAMIETAM O WSZYTKICH DZIECIACZKACH TYLKO OD RANA NIE MIAŁAM CZASU NIC NAPISAĆ .bYŁ SPACEREK ,ZAKUPY ITD....

mam troszke czasu wiec zaczynamy:

Emilko wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i sto buziaków od e-ciotki i Oskarka

:love_pack: :love_pack: :love_pack: :love_pack: :love_pack: :love_pack: :love_pack:

Gratulujemy Emilce równiez podnoszenia sie do pozycji siedzacej i otwierania szafek :yuppi:

A jeśli chodzi o jedzenie to moj maluszek na poczatku wsówal wszystko co mu podawałam. Pozniej zrobilam przerwe i teraz wszystko wypluwa, nawet to co lubil czyli słodkie jabłuszko

Gość patrycja`81

:23_30_126:Dziekujemy pieknie za zyczenia:Kiss of love:

ja mam dzis marudzacy troszke dzien-a wszystko przez to ze mnie brzuch boli i krew zalewa :wink: znaczy @

Dzis moje dziecko mnie zaskoczylo i i znow zainteresowane jedzonkiem-czyli jest szansa,ze przed emilkowa 18-tka nie bede jej juz cyckiem karmic :oczko:

Julia powodzenia sie z jak najszybszym uporaniem sie z kurzem poremontowym:usmiech: