Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry
Oskarku wielgachna buzka dla ciebie
moja Ania poszla dzis na urodzinowy bal przebierancow wiec od rana twozylam jeszcze kapelusz do stroju
a tak wogule to nie mam natchnienia na nic
we wtorek zakladam mirene tylko pni powiedziala ze zalozy jesli dostan okresu a ja powinnam miec wczoraj a po tej ciazy tak strasznie mi sie ozregulowal ze nie wiem czy zdazr dostac do wizyty

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywdf9hbrwt1ijr.png

lucia77
[quote=

Kati powodzenia :) oby nie bolalo !
ile bedzie Cie kosztowac wkladka ? bo chyba zwykla jest za darmo a ta kosztuje ?

Lucia wizyta i zalozenie jest bezplatne a wkladka kosztowala 1080 sek a ta zwykla mi odradzala ginka bo mam bardzo mocn krwawienie a ona jeszcze poteguje choc szczeze ja i tak mirene chcialam a i tak taniej niz w pl bo tam min 1000 zl
a czy bedzie bolalo nie wiem zobaczymy choc mam nadzieje ze nie

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywdf9hbrwt1ijr.png

Gość kingolandia

ewka
witam :) Wczoraj nie pisalam bo bylam u Gochy :) Dzieciaki znów sie do siebie śmiały i piszczały :):) świetny widok!!
Moj Mis wazy 7212 i ma 64,5cm, Wyniki mi sie podobają :):)
Milego dnia i duuuuzo MIŁOŚCI :)

Faktycznie miś bo waży prawie tyle co moja Kamilka.Gratuluje :ok:

Gość kingolandia

kati

wizyta i zalozenie jest bezplatne a wkladka kosztowala 1080 sek a ta zwykla mi odradzala ginka bo mam bardzo mocn krwawienie a ona jeszcze poteguje choc szczeze ja i tak mirene chcialam a i tak taniej niz w pl bo tam min 1000 zl
a czy bedzie bolalo nie wiem zobaczymy choc mam nadzieje ze nie

Mnie proponowano P-stavar ( wszywka)na 2 lata.Wstrzykuje sie to w ramię .Podobno najbezpieczniejsze.Koszt 2000sek.Ale nie wiem ,zastanawiam sie jeszcze nad powiekszeniem rodziny.:smile_jump:

Gość kingolandia

gocha26

Musze sie Wam pochwalić mamy pierwszego ząbka!!!!!!!

Dziś u Ewki zauwazyłam, że Annice przebiła sie dolna jedynka, czyli ten koszmarny dzien ostatnio był związany z ząbkowaniem tak jak myślałam.

Gratulacje:flower2::flower2: