Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Alutka7912
asia78
Dobra prztrwalam gotowanie zurku:happy:teraz czas na cwiczenia fizyczne czyli odkurzanie. Wiecie ze ta dieta ma zaleznie od dnia od 400 do 900 kalorii?:surprised:

Ja wiem, bo stosowałam :Oczko: Na pewno schudniesz na niej Asiu co najmniej pięc kilo przez te 13 dni jeśli będziesz piła duzo wody codziennie i rygorystycznie będziesz jej przestrzegała. Ale od razu przygotuj sobie jadłospis na dalsze odżywianie po tej diecie bo jesli po tych trzynastu dniach zaczniesz jeśz wszystko tak jak przed tą dieta to te zgubione kilogramy szybko wrócą:Oczko:Wiem co mówię:Oczko: Trzymam kciuki za Ciebie:Oczko:

Ja to wszystko Alutka wiem, bo to moje 3 podejscie do diety kopenhaskiej:yes: Za pierwszym razem odchudzalam sie w maju 2004 a w lipcu zaszlam w ciaze z Polcia. Potem drugi raz wzielam sie za nia w listopadzie 2006, ale po 10 dniach okazalo sie ze jestem w ciazy z Funiem, wiec przerwalam

asia78
Alutka7912
asia78
Dobra prztrwalam gotowanie zurku:happy:teraz czas na cwiczenia fizyczne czyli odkurzanie. Wiecie ze ta dieta ma zaleznie od dnia od 400 do 900 kalorii?:surprised:

Ja wiem, bo stosowałam :Oczko: Na pewno schudniesz na niej Asiu co najmniej pięc kilo przez te 13 dni jeśli będziesz piła duzo wody codziennie i rygorystycznie będziesz jej przestrzegała. Ale od razu przygotuj sobie jadłospis na dalsze odżywianie po tej diecie bo jesli po tych trzynastu dniach zaczniesz jeśz wszystko tak jak przed tą dieta to te zgubione kilogramy szybko wrócą:Oczko:Wiem co mówię:Oczko: Trzymam kciuki za Ciebie:Oczko:

Ja to wszystko Alutka wiem, bo to moje 3 podejscie do diety kopenhaskiej:yes: Za pierwszym razem odchudzalam sie w maju 2004 a w lipcu zaszlam w ciaze z Polcia. Potem drugi raz wzielam sie za nia w listopadzie 2006, ale po 10 dniach okazalo sie ze jestem w ciazy z Funiem, wiec przerwalam

No to żeby teraz znowu sie nie okazało że w ciazy jesteś hihihihi :Oczko::Śmiech: A może żeby się okazało??:Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
Lema
isa32
Lema a narzekałaś, że synek Cię "nie potrzebuje" :Psoty: to tak dla rozładowania atmosfery - mały żarcik. A tak na serio, to wiesz, u nas też jest różnie. Czasem się bawi, może mnie nie widzieć x czasu i zaczyna wołać: mama, a jak nie przychodzę lub mnie nie ma to płacz. Zawsze płacze jak wychodzę do pracy, kiedy zostaje z moją teściową, choć później jest ok, bawi się z nią i jest grzeczna. Dzisiaj strasznie się darła :Męki: ale nie dzwonię do teściowej, nie chcę jej robić przykrości, wiem, że dobrze się nią zajmuje. A gdyby było coś nie tak, to na pewno ona by zadzwoniła. Wczoraj Alicja miała dzień i fazę na tatę: no stop tata i tata :Uśmiech: słodkie to było. A i D daje to do myślenia, że powinien być już w domu na co dzień itd. Zresztą to już postanowione :Śmiech:

Jest takie powiedzenie, uwazaj na marzenia, bo jeszcze sie spelnia czy cos w tym stylu:Śmiech: A tak powaznie to rzeczywsicie bylo mi przykro, bo Francio normalnie mnie olewal jak wracalam z pracy, nawet nie zaszczycil mnie spojrzeniem. A teraz jest taki mamy synek, ze hej:Śmiech: I to jest przeslodkie, tylko tego placzu mi zal. Musial byc naprawde przerazony, ze mamy nie ma, przeciez takie maluchy nie umieja niczego udawac. Jak sobie pomysle ile strachu bylo w tym malym serduszku to az mi skora cierpnie... On nie jest taki, ze wisi mi u nogi czy cos w tym stylu, z tata sie pieknie wczoraj bawil i raczki wyciagal i chcial ode mnie do taty itp. Ale jak na przyklad przychodzi pora kladzenia do wieczornego spania to nie moge sie oddalic na krok, musi byc mama i basta.

Nasze dzieicaczki różne okresy teraz przechodzą :Oczko: Np. Jula zaczyna byc mała złośnicą, żebyście tylko widziały jakie miny potrafi robic jak czegoś nie chce jej dać hihihi...i skrzeczy przy tym jak stara baba hihihih :Oczko:Ale ja się nie daje szantarzować, u mnie jak nie ma to nie ma i bez dyskusji :Oczko:

Franek mial okres wrzasku jak cos szlo nie po jego mysli, ale ten okres minal i nastal znacznie trudniejszy dla mnie okres lania lez, robienia podkowki i lamentowania. Trudniej sie tego slucha :Oczko:

isa32
Alutka, Asia moja Ala to też straszna złośnica :Histeria: niby przejściowe, ale jeśli teraz jej tak pozwolę, to na pewno nic dobrego z tego w przyszłości nie wyniknie.

No ja nie ustepuje. Jesli dorwie cos, czym nie pozwalam mu sie bawic to zabieram i daje cos w zamian. Czasem znosi to dzielnie, czasem wyje.

Dziubala
Nam się potem weekend rozkręcił. Maciuś zrobił mi fajny prezent urodzinowy - rozchodził się na dobre, a jeszcze dzień wcześniej ograniczał się z chodzeniem do 1 pomieszczenia. I umie robić zakręty (obroty wokół osi) :Śmiech:
Wczoraj byliśmy w ZOO i to był hit weekendu :Śmiech:
A dziś od rana byłam w szpitalu, najpierw odebrałam wyniki z tomografii (ktoś wie co to miedniczka ekstrarenalna, bo w Googlach nie ma takiego określenia?), a potem wizyta u gastroenterologa. Ale po tym jak wystałam się jak głupia a lekarza jeszcze nie było to zmieniłam termin na piątek, bo K siedział w domu z Maćkiem i przebierał nogami żebym szybko wróciła.
Miałam dziś zapisać na angielski, ale nie dam rady, może jutro się uda.

Brawa, wielkie brawa dla Maciusia:Śmiech:
No to byl bardzo owocny weekend jesli chodzi o postepy- Julcia zaczela chodzic, Macius rozchodzil sie na dobre:Śmiech: Super.

Dziubala
Lema - ale mnie zaskoczyłaś :Oczko:. Dzięki za info :Całus:
Teraz jestem ciekawa czy to jest ok?

Zaskoczylam Cie, ze wiedzialam? Weterynaryjna, ale zawsze medycyna skonczona:Oczko: a lacina wszedzie taka sama.
Co oznacza taka miedniczka- mysle, ze specjalista sie wypowie. :Całus: To juz zbyt waska dziedzina wiedzy jak na weterynarza:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

isa32
Dziewczynki, żegnam się do jutra :Uśmiech:

Lema tak z babskiej ciekawości - napisałaś, że skończyłaś weterynarię, nie pracujesz w zawodzie?

O 16 zmykam do domu, Ala podobno grzeczna, zjadła obiad :Niespodzianka: a teraz teściowa robi pierogi :Śmiech: eh, a miałam przed weselem dbać o linię... :Śmiech:

papa

Poniekad pracuje w zawodzie:Oczko: A nawet nie poniekad, pracuje w zawodzie, ale nie lecze zwierzat.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

hej,haj, heloł :)
No i mam 1szo klasiste w domku :)
Kuba wystrojony w garnitur powedrowal z nami dzis do kosciola a pozniej do szkoly.
Klasa liczy sobie 19 dzieci , pani super ( jak na 1sze oko), klasa ladna ,duza i czysta.
Czy wiecie, ze teraz rodzic dziecka klas od 1-3 podaje na poczatku roku wzrost dziecka i do jego wzrostu bedzie odpowiednia lawka i krzeselko? Kurcze kiedys kazdy taka sama mial i tyle :)
Po szkole male zakupy i dopiero wrocilismy :)
Chcialam Eli kupic polbuty ( okazalo sie, ze te co mamy za male , Eli ostatnio mocno nozka urosla), ale juz nie dotarlismy do sklepu z obuwiem bo sil zabraklo.

Niestety nie poczytam co pisalyscie, bo musz leciec, wieczorem moze uda mi sie poczytac.
narazie :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
Kuba wystrojony w garnitur powedrowal z nami dzis do kosciola a pozniej do szkoly.
Klasa liczy sobie 19 dzieci , pani super ( jak na 1sze oko), klasa ladna ,duza i czysta.
Czy wiecie, ze teraz rodzic dziecka klas od 1-3 podaje na poczatku roku wzrost dziecka i do jego wzrostu bedzie odpowiednia lawka i krzeselko? Kurcze kiedys kazdy taka sama mial i tyle :)
Chcialam Eli kupic polbuty ( okazalo sie, ze te co mamy za male , Eli ostatnio mocno nozka urosla), ale juz nie dotarlismy do sklepu z obuwiem bo sil zabraklo.

Niestety nie poczytam co pisalyscie, bo musz leciec, wieczorem moze uda mi sie poczytac.
no to mozesz byc dumna z tak eleganckiego pierwszoklasisty:)

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

My wczoraj kupilismy buty Stefanowi,ale nie wiem czy bedzie w nich chodzil bo nie sa skorzane. Chociaz kiedys Pola tez takie miala i ylo ok. Wygladaja identycznie jak elefanteny. A dlaczego kupilam? W sobote bylismy na dzialce do nocy. W niedziel te chrzciny, butow nie ma. Stwierdzilam ze sa w samochodzie, ale wysiedlismy i sie okazalo ze jest jeden. Do kosciola poszedl w skarpetkach:oops: a po kosciele do daichmana. Wieczorem pjechalismy na dzialke i but sie znalazl:happy:to bylo osatanie miejsce gdzie mogl byc

kwiaciarka

super ! powodzenia dla Kubusia na nowy rok szkolny :) samych dobrych stopni, radości, chęci do nauki i dużo kolegów i koleżanek !!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Ja dziś padam na pyszczek. Pranie sprzatanie, rehabilitacja odkurzacz sie spsuł, no i Kuba dostał mi gorączki kurcze zastanawiam sie czy nie przewiało go na weselu. Własnie wróciłam z wykładów na prawko i głowa mi peka......................RANY KAWYYYYY

Marta, Lipcówka 2007
Mama Aniołka 6.2.2006 i Kubusia 15.07.2007
http://www.suwaczek.pl/cache/8ec35bf903.png%22%3E%3C/a

http://nasza-klasa.pl/profile/10836862