Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, ja tez szaleje razem z Frankiem- wczoraj w Biedronce wypatrzylam flamastry z hot wheelsami, az sie dziwie, ze ochrona mi nie zwrocila uwagi, bo tak kombinowlaalm, zeby Franek ich nie zauwazyl, ze wygladalam chyba podejrzanie:Oczko: I latam po sklepach i szukam a to kleju z hot wheelsami, w zasadzie wszystkiego po kolei z hot wheelsami::): Wariatka::):
Reczniczki przyszly dzis, ciekawe czy bedzie radosc::):

Napalilam sie na ten worek, dlalabym mu w piatek rano, ucieszylby sie na pewno, mialby niespodzianke, ze ma taki ladny worek do przedszkola:yes:

Smacznej pizzy Kwiaciarko::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema
Macie dla dzieci worki na kapcie do przedszkola? Ja sie zastanawiam czy kupic, przeciez te kapcie beda caly czas w przedszkolu, nie bedzie ich nosil codziennie:yes:

Ja mam dwa. W szatni jeden a na pizamke drugi:yes: Grosze kosztuje, wiec kupilam

Czesc!!! Nie wiem czy mnie poznacie, bo jestem cala spuchnieta z... dumy :happy: ze Stefusia. Rano poszedl do sali gdybym mu nie pwoeidziala, zeby dal buzi i sei pozegnal to by pobiegl. Dal pani poduszke i czesc. Ok 11 byl grupowy kryzys i sobie poplakalo pare dzieciakow, ale zaraz przeszlo. Obiad zjad, spal nie zsikal sie :happy:Mowi, ze jutro idzie. Oby tak dalej.....

Cześć dziewczyny :wink:

Odebrałam wczoraj Julkę po 15 :wink: Opowiadała mi w drodze do domu co jadła, co robiła :wink: Panie w przedszkolu powiedziały że z Juli to mała gospocha jest, ładnie się bawi tylko nie zawsze zabawki na miejsce odkłada :Szok: :wink: Na pewno po jakimś czasie wejdzie jej to w nawyk :wink:

Dzisiaj nie chciało jej się wstawać...wcale jej się nie dziwię...Julka jest małym śpiochem i wstawanie dla niej o 6.30 to katorga ::(: Miała zły humor jak szłyśmy do przedszkola a później na do widzenia zrobiła smutną minę i nie chciała żebym szła do pracy. Wytłumaczyłam jej że przecież wie gdzie pracuję i że po pracy przyjdę do niej a ona niech teraz idzie do swoich koleżanek, więc wzięła Panią wychowawczynie za rękę i poszła. Jak po godzinie przyszłam żeby donieść poduszkę i koc to już się bawiła na całego i nawet na mnie nie spojrzała hihihi...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png