Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie dzwonilam do mamy, Franek nie chce spac lezakuje sobie i jak mowi: tylko odpoczywa::): A tak glosno odpoczywa, ze w calym domu go slychac:sofunny: Spiewa, gada do siebie, mama mowi, ze juz ja brzuch boli od smiechu::):

Nie wiem co sie z nim dzieje, pol nocy nie spal, wstal po 6, teraz zasnac nie moze:surprised: Spal tej nocy z 6, 5 h, czy on oszalal?:Szok:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Cześć dziewczyny :wink:

Przepraszam was, ale mam taki nawał pracy że aż mnie to czasem przerasta......pomimo tego że non stop coś robię to dokumentów nie ubywa bo dochodzą nowe ::(: No i jeszcze od poniedziałku mamy kontrolę tak więc już jest nerwówka na całego......
Poza tym mój komputer nie jest jeszcze naprawiony, wywala mnie z internetu...

Lema dziękuję za smska :Całus:

Julka w przedszkolu radzi sobie świetnie :mdr: O niczym innym nie mówiła od poniedziałku tylko o przedszkolu :wink:
A dzisiaj rano obudziłam ją i pytam się: Wiesz jaki dzisiaj dzień?? Pierwszy września, idziesz dzisiaj do.....a Julka mi na to głośno DO PRZEDSZKOLA!!!JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!! :mdr: Dałam jej prezent z okazji pierwszego dnia w przedszkolu i przypomniałam do kogo ma sie zwrócić jak się jej będzie siusiu chciało w przedszkolu:wink:
Ubrała się, spakowała i poszłyśmy.W przedszkolu byłyśmy po 7 i jak tylko weszłyśmy to już chciała lecieć do zabawek, do dzieci.....zdążyłam jej tylko pokazać gdzie wisi jej kurtka, jaki ma znaczek i gdzie ręcznik ma powiesić...później założyła kapcie i pobiegła :wink: Dała mi buziaka i tyle :wink: Odbiorę ją po 15 :mdr:

Jakoś nie mam stresa i nie myślę czy czasem tam nie płacze, czy się dogaduje z dziećmi...Jestem optymistycznie nastawiona :mdr:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Czesc Dziewczyny!
Ale sie stesknilam!!!!!

Wszystkiego dobrego dla debiutantow przedszkolakow i dla pozostalych przedszkolakow oraz dla Kubusia z okazji rozpoczecia roku szkolnego!!! :36_3_15:

poczytalam zaleglosci, musze jeszcze isc obok.
Kwiaciarko, dzieki za sms.

Babcia swietnie radzila sobie z Mikolajkiem i odprowadzaniem do przedszkola, dzisiaj byla buzka, paaaa, odwrocil sie na piecie i pomaszerowal z dziecmi sie bawic, jestem przeszczesliwa, ze nadszedl taki bezstresowy czas!:36_3_15:
U nas piekne sloneczko dzisiaj.

Wesele bylo zarabiste, takie super wiejscie przyjecie na 160 osob :Oczko:
Orkiestra grala wysmienicie, mlodzi ludzie, ale super dawali rade, dziewczyna swietnie spiewala, w moim stylu, podobny glos do tej kobitki z Blue cafe- Okupnik, czy jak jej tam :Oczko:
Jedzenie swojskie wyroby z 2 swiniaczkow i cielaka, wszystko bylo dopiete na ostatni guzik, dawno nie bylam na takiej fajnej imprezie, mimo, ze znalismy tam tylko 3 osoby, ale swietnie nas przyjeli, zaprosili do stolika "starszej mlodziezy", tylko pogoda nie dopisala.
Nie zostalismy na poprawinach, bo do domu bylo prawie 400km, skonczylismy balowac po 4.00, potem spanko i do domu.

kwiaciarka
babeczko Ela moja wstaje o 7 a o 20 spi tez mam luzik.
Poczekaj az bedziesz miala synka - bedziesz miala mniej luziku hahah

zjadlam pawelka :)

Pochwale sie, ze 10 dzien nie jem slodyczy, pod zadna postacia, nawet torta na weselu nie tknelam. Mam zamiar wytrzymac do konca roku. na Vitalii zalozylysmy taki watek, jest nas 40 i poki co sie trzymami i wspieramy. Zobaczymy, czy beda efekty :Oczko:

Mikolaj teraz jak chodzi do przedszkola, w lozku jest o 19.00 i pieknie zasypia, dzisiaj wstal 0 8.10. Ale caly dzien sa na dworze, nawet wczoraj zajadali lunch na powietrzu.

Tutaj w NO do kazdego mowi sie po imieniu i do kazdego "czesc", tak wiec wielkiego pola do popisu brak, choc w domu jak rozmawiamy, to Mikolajek mowi na przedszkolanke PANI, ale jak juz jestesmy w przedszkolu, to leci po imieniu.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif